Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169825 Прегледи
*

Nebesna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #4920 -: Август 19, 2010, 04:54:38 pm »
един хорар да пусна...свързан с темата в говорилнята ..за Нибиру..
ето го....кое гледаме ...?

Хорарен въпрос не се задава за въпроси от глобален характер. Все едно да попиташ дали Земята се върти около Слънцето.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4921 -: Август 19, 2010, 04:58:30 pm »

Хорарен въпрос не се задава за въпроси от глобален характер.

ами не знаех.... :-[
поправих се  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #4922 -: Август 19, 2010, 04:59:44 pm »
Малко ли е това ,като инфо? Ти представяш ли си , да си деля сега вложените от мен пари преди години , заради някаква си циганка /сега и това ми сервираха/ с която свекър ми се бил женил след смъртта на свекърва ми. Казвам ти Небесна иде ми да си пръсна главата в стената.....

Не бе има нещо тайно, което крият или са скрили от тебе, хорарът го показва. А ти като си дала едни пари защо не си си подсигурила собствеността на времето? Сега да се изядеш от яд малко е...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4923 -: Август 19, 2010, 04:59:59 pm »
ами не е глупав....за мен

*

Nebesna

« Отговор #4924 -: Август 19, 2010, 05:01:28 pm »
Не се заяждайте, моля!  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4925 -: Август 19, 2010, 05:04:46 pm »
Да не говорим, че не разбрах дори какъв е въпросът. ;D

А какъв беше въпросът?

"Нибиру ли е планетата, която Вещичка е видяла по време на медитация?"  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4926 -: Август 19, 2010, 05:10:19 pm »

Ще си останеш на същото дередже - без кур*, пардон Луната е без курс.

Мда, вярно! Значи няма смисъл сега и ти да питаш дали жененият ти приятел, в когото твърдеше, че си влюбена, те лъже, че те обича и не се разбирал с жена си или просто те използва между другото.

Лоша работа, когато голямата любов се окаже женена - но за друга.

;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4927 -: Август 19, 2010, 05:12:20 pm »
Малко ли е това ,като инфо? Ти представяш ли си , да си деля сега вложените от мен пари преди години , заради някаква си циганка /сега и това ми сервираха/ с която свекър ми се бил женил след смъртта на свекърва ми. Казвам ти Небесна иде ми да си пръсна главата в стената.....

Не бе има нещо тайно, което крият или са скрили от тебе, хорарът го показва. А ти като си дала едни пари защо не си си подсигурила собствеността на времето? Сега да се изядеш от яд малко е...

Просто мъжа ми почина , а с него умряха и думите и обещанията.... :( абе няма да го продадът ,та ако ще свиня в джамия да влезе.....ама съм много бясна ,много....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4928 -: Август 19, 2010, 05:14:01 pm »
един хорар да пусна...свързан с темата в говорилнята ..за Нибиру..
ето го....кое гледаме ...?

"кое гледаме ...?" - това би трябвало да е ;D

*

Nebesna

« Отговор #4929 -: Август 19, 2010, 05:55:27 pm »

Просто мъжа ми почина , а с него умряха и думите и обещанията.... :( абе няма да го продадът ,та ако ще свиня в джамия да влезе.....ама съм много бясна ,много....

Естествено, че няма да го продадат без съгласието на останалите наследници. Казва се продажба на наследство, а това може да се извърши само за цялото наследство, не може за отделен имот. Ако в наследствената маса има и други имоти е невъзможно.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4930 -: Август 19, 2010, 06:21:12 pm »

Ще си останеш на същото дередже - без кур*, пардон Луната е без курс.

Мда, вярно! Значи няма смисъл сега и ти да питаш дали жененият ти приятел, в когото твърдеше, че си влюбена, те лъже, че те обича и не се разбирал с жена си или просто те използва между другото.

Лоша работа, когато голямата любов се окаже женена - но за друга.

;)

Не се знае кой кого използва.  ;) Какво й е на Небесна? Свободна ..... и удовлетворена сексуално и емоционално. Тя се е наженила, нараждала......да му мислят други.  ;D

« Отговор #4931 -: Август 19, 2010, 06:24:00 pm »
Освен това, човекът за когото питаше Небесна не беше наречен от нея приятел. Каза, че имат химия и тепърва й предстои да го опознае.   ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4932 -: Август 19, 2010, 06:27:45 pm »
Освен това, човекът за когото питаше Небесна не беше наречен от нея приятел. Каза, че имат химия и тепърва й предстои да го опознае.   ;)

Бе, трай, бееее....нека си мислят, че не става от леглото.  :P

« Отговор #4933 -: Август 19, 2010, 07:14:03 pm »

Какво й е на Небесна? Свободна ..... и удовлетворена сексуално и емоционално.

След като е удовлетворена емоционално от връзка с женен мъж, който я лъже, че не се разбирал с жена си, пък тя нямала намерение този път да прави компромиси и да бъде с женен мъж, хубаво!  :rolleyes:

За сексуалната удовлетвореност не знам. Сексуално задоволените жени не изпадат в истерии.

Ех, все едно!

;D

По принцип не ме интересува кой е недоебан и заради това изпада в истерии. Зададох хорарен въпрос, но Небесна все за курове мисли, явно и лиспват, и измести темата с нейните глупости.

*

Nebesna

« Отговор #4934 -: Август 19, 2010, 07:19:34 pm »

Какво й е на Небесна? Свободна ..... и удовлетворена сексуално и емоционално.

След като е удовлетворена емоционално от връзка с женен мъж, който я лъже, че не се разбирал с жена си, пък тя нямала намерение този път да прави компромиси и да бъде с женен мъж, хубаво!  :rolleyes:

За сексуалната удовлетвореност не знам. Сексуално задоволените жени не изпадат в истерии.

Ех, все едно!

;D

По принцип не ме интересува кой е недоебан и заради това изпада в истерии. Зададох хорарен въпрос, но Небесна все за курове мисли, явно и лиспват, и измести темата с нейните глупости.

Нямам връзска с женен мъж. Това беше преди много, много години. Минало-свършено.....иииии платонично.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4935 -: Август 20, 2010, 11:11:02 am »
 :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03:
Ще се прибере ли котката? от вчера следобяд я няма! :03: :03: :03:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4936 -: Август 20, 2010, 11:20:52 am »
късен ти АЦ....

Цитат
3. Късен Асцендент е между 27 – 30 градуса на знака. Ако въпроса е свързан с резултат от минали действия, може да се види резултата. Ако въпроса е свързан с бъдещо действие, то вече е късно да се повлияе на събитията, питащия или друг вече е взел решение и въпроса не е актуален. Освен това, 29-тия градус на занка е критичен градус, указва кризисна точка.

http://www.astroto.com/sarticle.php?id=22

*

Марая

• 28287
« Отговор #4937 -: Август 20, 2010, 11:26:42 am »
късен ти АЦ....

Цитат
3. Късен Асцендент е между 27 – 30 градуса на знака. Ако въпроса е свързан с резултат от минали действия, може да се види резултата. Ако въпроса е свързан с бъдещо действие, то вече е късно да се повлияе на събитията, питащия или друг вече е взел решение и въпроса не е актуален. Освен това, 29-тия градус на занка е критичен градус, указва кризисна точка.

http://www.astroto.com/sarticle.php?id=22

На това разчитам...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4938 -: Август 20, 2010, 11:41:15 am »
АС в последния градус на знака не съм сигурна как да интерпретираме в тази карта. Може би в тази карта той сочи, че въпросът е зададен пост фактум и питащата стои в очакване, тя самата не може да повлияе по никакъв начин върху ситуацията (Луна в заточение).
Виждам също така, че сигнификаторът на домашния любимец (Марс) и Луната, която е сигнификатор на питащата, но и на въпроса също, са слабо поставени.
Марс се намира в заточение в съвпад с Венера в 12 дом. Котаракът е изчезнал, след като е отишъл "по любов" най-вероятно (нали бяха разгонени?). Венера е на трон - котаракът в момента е във властта на нагона, ако е срещнал женска. Освен това съвпадът Венера/Марс се пада в 7 дом на котарака - то е ясно какво е отишъл да дири. ;D Луната е в квадрат с Марс и Венера, което говори или за забавяне, или за това, че котаракът може да се върне изтощен или в не особено угледен вид. Предстои тригон на Луната с Меркурий, но пък Меркурий не знам доколко има отношение към въпроса по принцип, освен ако не се вземе предвид, че е естествен сигнификатор на 6 дом - дребни домашни животни.  :blink: Последният аспект на Луната е секстил с ретрограден Уран, а Уран в картата управлява Имум Цели - изхода, крайния резултат.

« Последна редакция: Август 20, 2010, 11:48:42 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4939 -: Август 20, 2010, 11:45:49 am »
АС в последния градус на знака не съм сигурна как да интерпретираме в тази карта. Може би в тази карта той сочи, че въпросът е зададен пост фактум и питащата стои в очакване, тя самата не може ад повлияе по никакъв начин върху ситуацията (Луна в заточение).
Виждам също така, че сигнификаторът на домашния любимец (Марс) и Луната, която е сигнификатор на питащата, но и на въпроса също, са слабо поставени.
Марс се намира в заточение в съвпад с Венера в 12 дом. Котаракът е изчезнал, след като е отишъл "по любов" най-вероятно (нали бяха разгонени?). Венера е на трон - котаракът в момента е във властта на нагона, ако е срещнал женска. Освен това съвпадът Венера/Марс се пада в 7 дом на котарака - то е ясно какво е отишъл да дири. ;D Луната е в квадрат с Марс и Венера, което говори или за забавяне, или за това, че котаракът може да се върне изтощен или в не особено угледен вид. Предстои тригон на Луната с Меркурий, но пък Меркурий не знам доколко има отношение към въпроса по принцип, освен ако не се вземе предвид, че е естествен сигнификатор на 6 дом - дребни домашни животни.  :blink: Последният аспект на Луната е секстил с ретрограден Уран, а Уран в картата управлява Имум Цели - изхода, крайния резултат.

Не знам ,направо ще полудея :03: :03: :03: :03: :03: :03:
Оффф, дано се прибере, ще му сложа GPS , ЩЕ ПОЛУДЕЯ ОТ ТЕЯ КОТКИ :41: :41: :03:
лИЛИ , КЪДЕ МОГА ДА ГО ТЪРСЯ ИЛИ САМ ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ? :03: :03: