Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166572 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4940 -: Август 20, 2010, 11:53:27 am »
Еми да се надяваме, че сам ще се прибере.
За теб той е в неизвестност, на скрито място - сигнификатор на животното в 12 дом.
Иначе ако разглеждаме въпроса от 6 дом (котаракът), сигнификаторът му е в отсрещния дом, т.е. седми и е в съвпад с Венера. Венера е по-силна от Марс, както казах, не можеш да вървиш срещу законите на природата, ударил го е хормона яко.  ;D

Марайче, а ти защо ги пускаш навън? Аз с моите треперя като квачка, дори ако излязат на терасата. Все пак живеем на 6ти етаж, а терасата не е остъклена. Но пък те са толкова страхливи, че не бих посегнали да скочат. Притеснителното е, че понякога кацат гларуси на парапета и котките реагират инстинктивно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4941 -: Август 20, 2010, 12:00:44 pm »
За теб той е в неизвестност, на скрито място - сигнификатор на животното в 12 дом.
Иначе ако разглеждаме въпроса от 6 дом (котаракът), сигнификаторът му е в отсрещния дом, т.е. седми и е в съвпад с Венера. Венера е по-силна от Марс, както казах, не можеш да вървиш срещу законите на природата, ударил го е хормона яко.  ;D

Марайче, а ти защо ги пускаш навън? Аз с моите треперя като квачка, дори ако излязат на терасата. Все пак живеем на 6ти етаж, а терасата не е остъклена. Но пък те са толкова страхливи, че не бих посегнали да скочат. Притеснителното е, че понякога кацат гларуси на парапета и котките реагират инстинктивно.

Пускам ли? :'( :'( Никой не пускам...три изхода са , намират начин и излизат. Леле ще полусеяяяя....Много го обичам тоя котарак! Ами ако някой му е направил нещо? :o :'( :'( :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4942 -: Август 20, 2010, 12:02:18 pm »
сега аз да питам нещо...
в края на септември ще ходя до Германия за 5-6 дни.....при един приятел...
до сега никога не съм се качвала на самолет и ме е страх....
и въпросът ми е....
ще мине ли добре пътуването до Германия?
малко съм объркана.....кой дом е сигнификатора на пътуването....3-ти или 9-ти...пътуването е кратко в смисъл за време, но на далечно място....
и другото Луната е мой сигнификатор(и е в заточение) и ако е и на 9-ти дом...не знам как да гледам на това...+ това ще направи съвпад лунния възел...ще има и квадрат с Марс и Венера....в 12-ти дом.... :-\

:-\ :unsure:
доста объркващ хорар....ако след време пак задам въпроса...няма да е добре нали....АЦ е сравнително ранен...
« Последна редакция: Август 20, 2010, 12:17:39 pm от vanilla »

« Отговор #4943 -: Август 20, 2010, 12:02:48 pm »
Ще се прибере ли котката? от вчера следобяд я няма!

Би трябвало котето до 10 часа да се прибере или ти да го намериш  :rolleyes: - Венера апликира Марс - управител 6ти /на котето/

На Луната й предстои първо квадрат с  Марс, което предполагам ще се прояви като забавяне. Марса е в 7ми дом на котката, което  е добре. Интересно дали и в този случай ще се окаже, че предхождащите негативни аспекти анулират следващите позитивни.

Но после Луната ще направи тригон с Мерк - У4ти от 6ти /как ще свършат неката за котето/. Този тригон се изпълнява след 10 часа. Тъй като не се вижда добре и може 9ти да не е в Близнаци, а в Рак - пак е добре, защото "края на неща" и косигнификатора на въпроса са една и съща планета - Луната, което дава отговор - Да. Стискаме му палци на котака  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4944 -: Август 20, 2010, 12:03:56 pm »

Пускам ли? :'( :'( Никой не пускам...три изхода са , намират начин и излизат. Леле ще полусеяяяя....Много го обичам тоя котарак! Ами ако някой му е направил нещо? :o :'( :'( :'( :'(

по-добре се успокой и може да те озари отговора.... ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4945 -: Август 20, 2010, 12:08:10 pm »
малко инфо за лунните възли...

Цитат
The Lunar Nodes

A "node" is the point at which a planet crosses the eliptic. All planets have nodes. I've only seen the Moon's nodes used in horary. The North Node (also called Caput Draconis, or the Dragon's Head) is considered beneficial, having the nature of the Jupiter and Venus. Marc Edmund Jones calls the North Node "a point of definite assistance wherever it is found," assuring cooperation and smooth transactions in areas ruled by the house in which it is found.

http://mithras93.tripod.com/lessons/lesson3/lesson3.html

Цитат
Any significant planet or point in any sign at the same degree (regardless of minutes) as the moons mean nodes suggests the workings of fate or the matter is out of the querants hands.

но луната не в точен съвпад с възела.... :-\

хубаво време си избрах и аз да питам...когато Мерка е стационарен... :( :angry:

*

Nebesna

« Отговор #4946 -: Август 20, 2010, 12:09:42 pm »
Да ви докладвам: заверката при нотариуса мина безпроблемно. :08:  Майка ми и брат ми прекратиха предварителния договор за покупко-продажба на жилището, т.е. двете със сестра ми си "връщаме" това, което ни беше несправедливо отнето ....един ден, когато майка ми намери вечен покой.

Аз вярвам, че има висша справедливост....Сега излизам, а като се върна, ще пиша отново в темата за наследството. Иска ми се да разгледаме по-подробно транзитите, че предния път темата се отклони в друга посока.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4947 -: Август 20, 2010, 12:14:41 pm »
Много Ви благодаря Лили и Аурора! :kissd:
отправете една положителна мисъл за котката  :03: :03: :03:. Лили го е виждала , страхотен красевец и много умен котарак...Лелееее , лелеее, дано се върне милото ми коте! :03:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4948 -: Август 20, 2010, 12:29:34 pm »
Да ви докладвам: заверката при нотариуса мина безпроблемно. :08: 

Е ми браво!  :blink: И следващия път им кажи да слушат какво им говори астроложката! ;D

« Отговор #4949 -: Август 20, 2010, 01:22:00 pm »
Здравейте
много спешно искам да знам
Ще се видя ли с любимия си (назовавам му името) този уикенд?Благодаря! :blink:

Интересен хорар  :unsure:

Вие двамата, както и управителите на петите ви домове са в съвпад  -Марс и Венера.

Но Луната им прави апликиращ кавдрат. Сякаш и двамата имате желание да се видите, но няма да е възможно  :unsure:
Мисля ,че отговора е - НЕ.

« Отговор #4950 -: Август 20, 2010, 01:51:45 pm »
сега аз да питам нещо...
и въпросът ми е....

Пътуването и въпросът са с общ управител Луна - до тук - ДА, ще мине добре.

Луната прави апликиращ тригон към Мерка У11ти - самолета, от който се страхуваш  ;D - това е още един отговор - ДА, ще мине добре.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4951 -: Август 20, 2010, 02:22:12 pm »
сега аз да питам нещо...
и въпросът ми е....

Пътуването и въпросът са с общ управител Луна - до тук - ДА, ще мине добре.

Луната прави апликиращ тригон към Мерка У11ти - самолета, от който се страхуваш  ;D - това е още един отговор - ДА, ще мине добре.
аз после видях тригона с Меркурий...ама така се пулих заради този лунен възел...
благодаря ти Aurora

*

Nebesna

« Отговор #4952 -: Август 20, 2010, 03:33:23 pm »
Здравейте
много спешно искам да знам
Ще се видя ли с любимия си (назовавам му името) този уикенд?

Бреееех, ма*а му стара! Задръж още малко!

*

Nebesna

« Отговор #4953 -: Август 20, 2010, 03:37:01 pm »
Ще се видите с любимия (назован по име)...имате да уреждате някакви финансови въпроси, струва ми се (Луната ти е във втори хорарен дом)

*

Nebesna

« Отговор #4954 -: Август 20, 2010, 03:49:48 pm »
Ще се прибере ли котката? от вчера следобяд я няма!

Котето се управлява от господаря на куспидата на 2-ри дом. Заточен Марс в 12-ти дом ми изглежда въобще неоткриваем...Той да не е тръгнал да гони женска - Марс е в съвпад с Венера? ЛФ е в 5-ти дом - да го търсят децата....но да знаеш, че е на много тайно и скрито място.

*

Nebesna

« Отговор #4955 -: Август 20, 2010, 03:52:31 pm »
Последно ще се видим или не този уикенд  :blink:

Нали ти написах? Има няколко минутки, преди съвпадът между Марс и Венера да стане точен във Везни (кардинален знак, който действа бързо). По-скоро "да".

А ти не ми отговори дали имате да решавате финансови въпроси...

« Отговор #4956 -: Август 20, 2010, 08:44:20 pm »
Пускам и аз хорар,защото здраво ни интересува къде е,къде да го търсим-кажете моля ви посоки,места,указания,как е котката  :(
В момента съм при Марая,така че 4ти дом в картата е еднакъв и за двама ни,котката е назована по име.

Възможно ли е да е в мазето на съседите? /ако приемем, че е сигнификатор Мерк К7/
Ако все пак е по 6-ти и Слънце - ....ох, някъде из ливадите, но пак на закрито, защото слънцето е в 6ти

Посока - запад. Извинявам се . Поправих се  :P

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4957 -: Август 20, 2010, 09:01:24 pm »
според мен по-трудно е да се определи по кой дом да гледаме за Гарфийлд....и аз се двоумя между Слънцето и Меркурий....
и аз мисля, че е някъде наблизо, но може би е стреснат и не иска да излиза от скривалището си....
Цитат
LEO

This place might be a gambling house, betting parlor, bar, sports arena, theatre, dance hall, circus, poolroom, places of amusement, tavern, government building, golf course, race track.

IF THE ARTICLE IS INDOORS:

The item can be in a sun porch, a room in a house where you have more windows, play room, den, living room, room where children spend time playing, room or place lacking orderliness, place where gold plated articles are kept, room or places belonging to your children, room with expensive furnishings, a toy chest, pool and game room, children's bedroom.    

IF THE ARTICLE IS OUTDOORS:

Look for the item in a park, playground, forest, desert, high steep hills, front  yard, public beach, resorts, area close to a sandbox, gym, corner of a year where games are setup, terrain with rocky area, jungle-like areas, outdoor  fireplaces or barbecue pit.  

If Leo denotes the direction then go West by North toward a yellow, gold, or orange room or structure.

CORRESPONDING COLORS ARE: shades of bright gold.

VIRGO

This place might be a doctor's office, health spa, veterinarian's office, nursing home, dry cleaners, grocery store, accountant's office, pharmacy, zoo, police station, nursery, tenant place.

It can be in a clothes and food closet, pantry, bookcase, desk, study, exercise room, filing cabinet,  servant's quarters, room where pets are kept, room used as an office in the  home, rented room in the home, sick person's room, storeroom study room.

It can be on or near a meadow, land that is level and fertile, gardens, and grazing land for domestic animals, garage that is rented, part of the yard where pets are kept, a doghouse, grain field, orchard, and storehouse.

If Virgo indicates the direction, turn South by West and search in a yellow-green or violet room or structure.  

CORRESPONDING COLORS ARE: earthy tones and autumn colors.

http://www.alphee.com/air_reading/Lost/lost.htm

сигурно няма да помогна много с тази статия....пък и котето все пак не е предмет :(
силно се надявам Марая да се върне скоро.....
но все пак усещането ми е, че трябва да се върне....
« Последна редакция: Август 20, 2010, 09:05:30 pm от vanilla »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4958 -: Август 20, 2010, 09:15:32 pm »
плюс това ако котето е по Меркурий би трябвало да е добре, живо и здраво....Меркурий е в екзалтация...просто не е аспектиран, което аз го разбирам като скрито....
има ли цветни градини около вас....
Цитат
Libra

This place might be a ballroom, places of entertainment, hotels, motels, theatres, beauty salons, banks, dressmakers, art galleries, or furniture stores, boutique.  

Look in a bedroom, music room, studio, dressing room, upper level room, cabinets, dressing table, wardrobe, luxurious furniture (especially cushioned), jewelry box or case, top drawers of a chest, top piece of furniture, a broom closet, room where you may find objects of fine art, linen closet, on a shelf, among your partner’s belongings, under a bed, or with hobby supplies or in an attic, guest room.

Search on mountaintops, sides, or top of a hill, hunting ground, flower garden, gravel field, close to lawn furniture.

If Libra points the direction then when searching in a room go to the west corner in a high place. Turn west or towards a room or structure that is pastel colored or deep blue.

CORRESPONDING COLORS ARE: green, blue or pastels shades[
/quote]

хм... :-\ :(
« Последна редакция: Август 20, 2010, 09:20:24 pm от vanilla »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4959 -: Август 20, 2010, 09:15:43 pm »
ако приемем, че е сигнификатор Мерк К7/
Ако все пак е по 6-ти и Слънце

И двете на трон, предполага се, че е добре котето. Само Луната леко смущава, а тя е важна в търсенето на животни.

Трябва да се намери ми се струва.
Меркурий нали е стационарен, може пък като стане ретрограден, тогава да се появи или вие да го откриете.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.