Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165485 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4980 -: Август 20, 2010, 10:26:53 pm »
точния куинконс е на около 29-тия  градус -тогава слънцето май е в съвпад с Регул-мн силна позиция!

Оффф, това е чак утре вечерта, луната ще съвпадне с мое пр/дир. слънце и натална венера, която упр. 6-ти натален-домашните любимци и дсц....тригон. ДАНО!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #4981 -: Август 21, 2010, 09:03:41 am »
Марая, не се притеснявай толкова много. Само си представи колко щастлив е сега Гарфилд и колко време чака този миг. Навън е неговият дом, там откъдето си го взела, той знае как да оцелее.  :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #4982 -: Август 21, 2010, 09:11:57 am »
Айдеее отивай да събудиш съседите и да им преровиш навеса.  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4983 -: Август 21, 2010, 03:08:58 pm »
Айдеее отивай да събудиш съседите и да им преровиш навеса.  :P
:41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: , котката е в багажника на колата в гаража. автоматично се е затворила вратата , а ключа е останал вътре......ужас , ужас и безумие...... :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #4984 -: Август 21, 2010, 03:15:50 pm »
:котката е в багажника на колата в гаража. автоматично се е затворила вратата , а ключа е останал вътре......ужас , ужас и безумие......

сега ключар ли трябва да викаш??нищо де, нали е жив, ще се оправи, това са много издържливи животни..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #4985 -: Август 21, 2010, 03:20:24 pm »
котката е в багажника на колата в гаража. автоматично се е затворила вратата , а ключа е останал вътре......ужас , ужас и безумие

аууу това коте някакъв сървайвър  :unsure: Живо ли е в тая жега в багажника?  :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4986 -: Август 21, 2010, 03:25:08 pm »
котката е в багажника на колата в гаража. автоматично се е затворила вратата , а ключа е останал вътре......ужас , ужас и безумие

аууу това коте някакъв сървайвър  :unsure: Живо ли е в тая жега в багажника?  :unsure:

Да и много жално плаче ,добре , че се прибра неговата любов ,само на нея и на неините викове реагира....100 пъти вчера влизах да го търся в гаража..... :'( :'( :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #4987 -: Август 21, 2010, 03:30:21 pm »
:котката е в багажника на колата в гаража. автоматично се е затворила вратата , а ключа е останал вътре......ужас , ужас и безумие......

сега ключар ли трябва да викаш??нищо де, нали е жив, ще се оправи, това са много издържливи животни..

Чакаме го вече ключаря....ужас , лелееее......

*

Divna

« Отговор #4988 -: Август 21, 2010, 03:32:28 pm »
Марая, много се радвам, че всичко е наред с котето!
Значи хорарната наистина работи!
Падаше се, че е в къщата ти  :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4989 -: Август 21, 2010, 03:36:59 pm »

Значи хорарната наистина работи!
Падаше се, че е в къщата ти  :blink:

В хорара Луната е в 3 дом - в близост до дома, в гараж или кола, в съседите.  ;)

« Отговор #4990 -: Август 21, 2010, 03:44:52 pm »
мисля, че трябва да разгледаме резултата спрямо най-първия хорар, който е пуснала  :rolleyes: или как  :-\

« Отговор #4991 -: Август 21, 2010, 03:49:15 pm »
Само съвпада на Марс с Венера трудно го разбирам или това показва скъпата кола? Венера е на трон.

По АС е МАрая и това, че МАрс У6ти е в съвпад с нея показва, че то е У нея или просто, че не е далече.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4992 -: Август 21, 2010, 03:51:01 pm »
12-ти дом според мен е багажника на колата. скрито и тайно място. упр. на 6-ти марс е в съвпад с венера на трон във везни в 12-ти.
Колата е луксозна и красива ,скъпа кола. Луната е в 3-ти ,което показва , че е близо. аспекта е квадрат ,въобще луната е квадратирана от марс и венера. парсфортуна е в 5-ти дом ,още вчера Лили каза да я търсят децата. Аурора видя навеса или гаража. посоката е изток.

« Отговор #4993 -: Август 21, 2010, 03:57:50 pm »
посоката е изток.

Да, защото в първата карта е изток.  ;)

Какъв е извода - не правете хорари всеки ден по един и същи въпрос.  :lol: Ама отде такваз воля  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #4994 -: Август 21, 2010, 03:58:37 pm »
Ще отключи ли до 1 час ключаря колата ?
16:37 мин. Бургас
Моля ви направете карта , просто нямам сили...... :( :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #4995 -: Август 21, 2010, 04:02:54 pm »
посоката е изток.

Да, защото в първата карта е изток.  ;)

Какъв е извода - не правете хорари всеки ден по един и същи въпрос.  :lol: Ама отде такваз воля  ;D

Права си Слънчо , но първия човек който се включи в темата беше Ванила ,която ми показа , че АСЦ е в критичен градус...
това го бях видяла ,защото хорарния АСЦ е в точен съвпад с моя натален, наред с това от малкото знания ,които имам в частта хорарна ,реших , че картата може и да не е радикална....

« Отговор #4996 -: Август 21, 2010, 04:14:34 pm »
Ще отключи ли до 1 час ключаря колата ?
16:37 мин. Бургас
Моля ви направете карта , просто нямам сили...... :( :(

Ключаря У7ми Мерк е ретрограден,
Ако приемем, че ключалката е 2ри дом - водолей, на Луната й предстои секстил с Уран до 5 градуса - 5 часа  :rolleyes:
ЛФ е в пети дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4997 -: Август 21, 2010, 04:16:44 pm »
Явно мидпойнта работи МАРС/ВЕНЕРА ми е на 23 и нещо 24 в козирог. Транзита на луната е в/у мидпойнта. Венера и марс са упр. на 6-ти и 5-ти дом. Колко е буквална астрологията..... :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #4998 -: Август 21, 2010, 04:31:00 pm »
Красавеца е при мен! :03: :58: :58: :58:Благодаря на всички , Аурора , Дивна ,Лили ,Романтика ,Небесна ,Мис Каприз,Сънрейн, /и тези ,които съм пропуснала/  , Кали  :wub:които се включиха и тук и в говорилня  :kissd: :kissd: :kissd:
е , цената няма да я коментирам /наложи се чупене на стъкло/ ,ама е над 800лв , какво са те на фона на красивия котарак!!!!Много съм щастлива!
ВСИЧКО  Е ДОБРО ЩОМ ЗАВЪРШВА ДОБРЕ!

« Отговор #4999 -: Август 21, 2010, 04:45:36 pm »
Красавеца е при мен!

Еее сууупер! Сега може да има малко неадкватно поведение известно време  :-[