Ти си питащия- Телец на асцендента, но понеже питаш за своя отбор, на когото си фен, поставяме 5-ти дом на асцендента, който се управлява от Слънце в съвпад със щастливата звезда Регул - това е едно достойнство за твоя отбор. Отборът ти се управлява още от ретрограден Меркурий на трон в Дева - още едно достойнство за твоя отбор.
Противниковия отбор се управлява от Уран и Юпитер, които са ретроградни и нямат особени достойнства.
Многото ретроградни планети в тези планети означават, че може да има някакво повторение или дузпи или удължаване или и аз не знам какво...понеже не разбирам от правилата на играта. който разбира да помисли.
Ако гледаме правилата на класическата астрология, би трябвало да се ограничим само да планетите от септенера (до Сатурн, вкл.) - тогава другия отбор ще се управлява от Сатурн, който е силен (в екзалтация във Везни), но се намира в 5-ти дом, в ръцете на противника, следователно е зависим от него. Обаче Сатурн управлява едновременно и съдията и противниковия отбор, а от опит знам, че в такива случаи въпросът се урежда във взаимна изгода и за двамата, които се управляват от един и същ управител.
Луната е съуправител на въпроса и се намира в 10-ти дом - домът на съдията. Последният аспект, който прави Луната преди да напусне знака е опозиция на слънце, което означава "не", няма да победи.
Лично аз не мога да отсъдя в крайна сметка кой ще победи, за пръв път разглеждам подобен хорар...само разсъждавам.