Марая, какъв е въпроса? Много си загадачна :rolleyes:. Не е типично за теб :blink:.
Напоследък се усещам, че като ходя да пазарувам виждам интересни личности. Преди известно време се запознах с един мъж в магазина, и той даже ми помогна с пазара . Беше много галантен, покани ме на ресторант, поднесе ми цветя, ама нещо не ме дърпаше на там . Днес нещо подобно се случи с един друг симпатяга. Та се питах кой ли транзит е "виновен"?
Цитат на: Divna в Август 28, 2010, 10:06:46 pmНапоследък се усещам, че като ходя да пазарувам виждам интересни личности. Преди известно време се запознах с един мъж в магазина, и той даже ми помогна с пазара . Беше много галантен, покани ме на ресторант, поднесе ми цветя, ама нещо не ме дърпаше на там . Днес нещо подобно се случи с един друг симпатяга. Та се питах кой ли транзит е "виновен"?А защо в темата с хорарните въпроси? Или аз нещо не съм разбрала както трябва?
Цитат на: Небесна в Август 29, 2010, 07:57:49 pmЦитат на: Divna в Август 28, 2010, 10:06:46 pmНапоследък се усещам, че като ходя да пазарувам виждам интересни личности. Преди известно време се запознах с един мъж в магазина, и той даже ми помогна с пазара . Беше много галантен, покани ме на ресторант, поднесе ми цветя, ама нещо не ме дърпаше на там . Днес нещо подобно се случи с един друг симпатяга. Та се питах кой ли транзит е "виновен"?А защо в темата с хорарните въпроси? Или аз нещо не съм разбрала както трябва? Защото не бях сигурна кой дом отговаря за хранителните стоки, за да видя управителя му къде транзитира в момента.
Цитат на: Divna в Август 29, 2010, 08:17:31 pmЦитат на: Небесна в Август 29, 2010, 07:57:49 pmЦитат на: Divna в Август 28, 2010, 10:06:46 pmНапоследък се усещам, че като ходя да пазарувам виждам интересни личности. Преди известно време се запознах с един мъж в магазина, и той даже ми помогна с пазара . Беше много галантен, покани ме на ресторант, поднесе ми цветя, ама нещо не ме дърпаше на там . Днес нещо подобно се случи с един друг симпатяга. Та се питах кой ли транзит е "виновен"?А защо в темата с хорарните въпроси? Или аз нещо не съм разбрала както трябва? Защото не бях сигурна кой дом отговаря за хранителните стоки, за да видя управителя му къде транзитира в момента.Аз бих погледнала трети дом - близката среда. нали магазинът ти е в квартала, в който живееш, или не е така?А и по Луна в Телец стават такива запознанства в "хранителните стоки".
ако въпросът е "с личната си кола ли да пътувам или с друг транспорт" кои производни домове се разглеждат, ако изобщо може да се отговори на така зададен въпрос
Цитат на: abroad в Август 29, 2010, 08:11:13 pmако въпросът е "с личната си кола ли да пътувам или с друг транспорт" кои производни домове се разглеждат, ако изобщо може да се отговори на така зададен въпросехоо, някакви мнения/предположения
Цитат на: abroad в Август 29, 2010, 08:49:15 pmЦитат на: abroad в Август 29, 2010, 08:11:13 pmако въпросът е "с личната си кола ли да пътувам или с друг транспорт" кои производни домове се разглеждат, ако изобщо може да се отговори на така зададен въпросехоо, някакви мнения/предположенияАко искаш да се гледа хорарен въпрос , в текста не трябва да има " или - или ", защото се отговаря с "да" или "не "
Цитат на: Moonlady в Август 29, 2010, 08:53:11 pmЦитат на: abroad в Август 29, 2010, 08:49:15 pmЦитат на: abroad в Август 29, 2010, 08:11:13 pmако въпросът е "с личната си кола ли да пътувам или с друг транспорт" кои производни домове се разглеждат, ако изобщо може да се отговори на така зададен въпросехоо, някакви мнения/предположенияАко искаш да се гледа хорарен въпрос , в текста не трябва да има " или - или ", защото се отговаря с "да" или "не "абе, май не е съвсем таканапример съвсем нормално се дава отговор на въпрос "коя кола да избера първата или втората" или "кой мъж да избера, първия или втория, дето съм харесала " или кое образование е по-добро за мен..." и т.н.