Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164159 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5260 -: Август 29, 2010, 06:37:03 pm »
Публикувам карта , този който трябва да я погледне , си знае! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #5261 -: Август 29, 2010, 07:47:16 pm »
Марая, какъв е въпроса? Много си загадачна :rolleyes:. Не е типично за теб  :blink:.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5262 -: Август 29, 2010, 07:48:37 pm »
Марая, какъв е въпроса? Много си загадачна :rolleyes:. Не е типично за теб  :blink:.

АСЦ -Скорпион дами :86: :86: :86:, затова!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #5263 -: Август 29, 2010, 07:57:49 pm »
Напоследък се усещам, че като ходя да пазарувам виждам интересни личности. Преди известно време се запознах с един мъж в магазина, и той даже ми помогна с пазара  ;D. Беше много галантен, покани ме на ресторант, поднесе ми цветя, ама нещо не ме дърпаше на там  :-[.  Днес нещо подобно се случи с един друг симпатяга.

Та се питах кой ли транзит е "виновен"?

А защо в темата с хорарните въпроси? Или аз нещо не съм разбрала както трябва?

*

abroad

« Отговор #5264 -: Август 29, 2010, 08:11:13 pm »
ако въпросът е "с личната си кола ли да пътувам или с друг транспорт" кои производни домове се разглеждат, ако изобщо може да се отговори на така зададен въпрос

*

Divna

« Отговор #5265 -: Август 29, 2010, 08:17:31 pm »
Напоследък се усещам, че като ходя да пазарувам виждам интересни личности. Преди известно време се запознах с един мъж в магазина, и той даже ми помогна с пазара  ;D. Беше много галантен, покани ме на ресторант, поднесе ми цветя, ама нещо не ме дърпаше на там  :-[.  Днес нещо подобно се случи с един друг симпатяга.

;D Защото не бях сигурна кой дом отговаря за хранителните стоки, за да видя управителя му къде транзитира в момента.

*

Nebesna

« Отговор #5266 -: Август 29, 2010, 08:20:21 pm »

;D Защото не бях сигурна кой дом отговаря за хранителните стоки, за да видя управителя му къде транзитира в момента.

Аз бих погледнала трети дом - близката среда. нали магазинът ти е в квартала, в който живееш, или не е така?
А и по Луна в Телец стават такива запознанства в "хранителните стоки".

*

Divna

« Отговор #5267 -: Август 29, 2010, 08:26:03 pm »

Аз бих погледнала трети дом - близката среда. нали магазинът ти е в квартала, в който живееш, или не е така?
А и по Луна в Телец стават такива запознанства в "хранителните стоки".

Да, хранителната верига е на 5 минути от дома ми. Стана ми интересно, защото никога преди това не са флиртували с мен в магазин. А сега за кратък период от време двама  ;D.

*

abroad

« Отговор #5268 -: Август 29, 2010, 08:49:15 pm »
ако въпросът е "с личната си кола ли да пътувам или с друг транспорт" кои производни домове се разглеждат, ако изобщо може да се отговори на така зададен въпрос

ехоо, някакви мнения/предположения

*

missKapriz

« Отговор #5269 -: Август 29, 2010, 08:50:38 pm »
всички мпс са по 3 дом,вкл и личния автомобил-чудих се но не намерих отговор

« Отговор #5270 -: Август 29, 2010, 08:52:02 pm »

личен автомобил - по втори
Градски транспорт по трети

просто предположение. Много ти е интересен въпроса, но не съм се сблъсквала с нещо подобно по казусите.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5271 -: Август 29, 2010, 08:53:11 pm »

Ако искаш да се гледа хорарен въпрос ,
в текста не трябва да има " или - или ",
защото се отговаря с "да" или "не "
Естествени минерали и амулети

*

missKapriz

« Отговор #5272 -: Август 29, 2010, 08:55:17 pm »
еее,не съвсем-вече сме обсъждали,че е възможно и не само на такива въпроси да се отговаря :)пример:Въпроса за подводницата Курск например,но само уточнявам за протокола,не че имам опит с подобни

*

abroad

« Отговор #5273 -: Август 29, 2010, 08:56:08 pm »
и аз това не можах да реша
3ти и съответно 3ти от него, ако сатва въпрос за едно и също превозно средство, но когато трябва да се разграничат :-\
обичайно като е намесена думата "лични" все опираме до 2ри дом...ще пробвам
Благодаря :wub:

*

abroad

« Отговор #5274 -: Август 29, 2010, 08:58:59 pm »

абе, май не е съвсем така
например съвсем нормално се дава отговор на въпрос "коя кола да избера  първата или втората" или "кой мъж да избера, първия или втория, дето съм харесала ;D" или кое образование е по-добро за мен..." и т.н.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #5275 -: Август 29, 2010, 09:00:17 pm »
В случая ако се даде отговор на първата част на въпроса не се ли дава дефакто отговор и на втората?  :-\
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

missKapriz

« Отговор #5276 -: Август 29, 2010, 09:02:08 pm »
не,може с личния автомобил да е опасно,с обществения-не,може и обратно,а може и с двата да е безопасно или с двата опасно...ама че изречение написах,дано ме разбра,Анири.двете части на въпроса са независими една от друга

*

abroad

« Отговор #5277 -: Август 29, 2010, 09:02:39 pm »
да, но не това е същественото в случая, а кое по кой дом да отнеса :-\

*

missKapriz

« Отговор #5278 -: Август 29, 2010, 09:04:05 pm »
на твоя въпрос вече отговорихме или поне опитахме,сега отговорих на Анири

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5279 -: Август 29, 2010, 09:06:41 pm »

абе, май не е съвсем така
например съвсем нормално се дава отговор на въпрос "коя кола да избера  първата или втората" или "кой мъж да избера, първия или втория, дето съм харесала ;D" или кое образование е по-добро за мен..." и т.н.
Това може доста да усложни анализа и да обърка нещата, поне аз обичам ясни
и кратко формулирани въпроси, ама който смята, че може......некА да гледа  ;D ;)
Естествени минерали и амулети