Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162952 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5540 -: Септември 16, 2010, 02:15:47 pm »

Искрени поздрави от  New York за всички!

Поздрави и на теб, Белика!  :88:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5541 -: Септември 16, 2010, 03:33:45 pm »
По-старите съфорумци, които пишеха заедно с мен преди 2 години в "Клуб астролоджи", предполагам помнят един много интересен хорар - търсихме изчезналия на 11 мар 2008 година бургаски бизнесмен Стоян Стоянов. Сега случайно намерих инфо за намирането на тялото и подробности около това отвличане и убийство. Това беше първия ми хорар в живота за търсене на изчезнал човек и за мен е с много голяма стойност.  :blink: Ето и анализите ни във форума, в който сме го тълкували http://clubastrology.net/forum/viewtopic.php?f=17&t=4863&start=15
Ето и инфото в нета за него и отвличането му http://news.ibox.bg/news/id_428937570

Пускам и самата хорарна карта. Макар и още неопитни тогава в хорарната астрология, имаме много точни попадения още през 2008 г. Намерен е заровен в някакви храсти /лозя/ край Обзор и е убит заради пари и примамливи имоти. Пускам го с обучителна цел.

*

Vision

• 3523
« Отговор #5542 -: Септември 16, 2010, 05:49:30 pm »
Ако има желаещи, ще се радвам да се включат с мнение по хорара. Търси се убиец. Въпроса, който си зададох е:"Къде се е скрил Атанас? Ще го намери ли полицията?"

Атанас е представен от Марс, като У7 и се намира в 1 дом /негов 7-ми/-съуправител на 8 дом и в съвпад с Венера в заточение /управител на Асцендента-аз го приемам като дом на убития, не на мен като питаща/. Марс е и диспозитор на Венера и ясно показва, че става въпрос за убийство /смърт/. Венера управлява и неговия 2 дом/т.е. 8/...не съобщиха причините за убийството, но може и да е свързано с пари. Чух само, че е фалирал и е загубил дома си. Но ипотекиран ли е бил или нещо друго, не разбрах.
 Убивайки бизнесмена, той е отвлякъл млада жена, която е била с него - Венера в 7 дом, в заточение. Луната, като основен сигнификатор на въпроса, също е в заточение в 3 дом /негов 9 дом - надалеч, може би в гората - Козирог, североизточна посока/. Диспозиторът на Луната и Локус Фортуна в 4 дом /негов 10/ на 27 гр.в Козирог - Сатурн, е във Везни - нависоко, хълмисто място....а положението му в 6 дом показва, че е скрит и не се вижда.
 Луната, като диспозитор на Сатурн /мунданен управител на властта и в знака Везни/ и Локус Фортуна, е в сходяща квадратура с него. Положението му не е розово и може да не завърши добре. Луната ще съвпадне след 22 градуса с Локус Фортуна и след 24 гр. - секстил с Юпитер, а Слънцето - след 3 градуса ще направи тригон с Локус Фортуна. Мисля, че от 3 до 24 часа ще го открият. Ще ми бъде интересно да чуя още мнения. Давайте по-смело. Дали ще го хванат? А жената с него? Каквото видите, пишете. Не сме на изпит.

знам, че ще ми се смееш много, но ми хрумна нещо и ще го кажа.. :blink:
като видях слънцето в 12-ти се е скрило, нали??..чудим се къде..и виждам че е в опозиция на юпитер и уран, които са в шести дом..шести дом му е за ежедневната работа, не пише с какво се е занимавал, но дали е възможно да се е скрил на място, което е буквално срещу работата му?? или срещу неща, символизирани от юпитер и уран.. :-[

или пак буквално- слънце в 12-ти дом, в дома на нептун, удавил се е..
« Последна редакция: Септември 16, 2010, 05:55:55 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #5543 -: Септември 16, 2010, 06:07:35 pm »
Хаус, няма ли да пуснеш хорарен въпрос..мача започва след малко повече от час.. ;D

аз съм твърдо за победа на нашите!! :72: :93: :88:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5544 -: Септември 16, 2010, 06:14:10 pm »

знам, че ще ми се смееш много, но ми хрумна нещо и ще го кажа.. :blink:
като видях слънцето в 12-ти се е скрило, нали??..чудим се къде..и виждам че е в опозиция на юпитер и уран, които са в шести дом..шести дом му е за ежедневната работа, не пише с какво се е занимавал, но дали е възможно да се е скрил на място, което е буквално срещу работата му?? или срещу неща, символизирани от юпитер и уран.. :-[

или пак буквално- слънце в 12-ти дом, в дома на нептун, удавил се е..

Вижън, аз се казвам Скарлет, ако не знаеш - приятно ми е да се запознаем!  ;D Никога не бих ти се смяла за нищо. Аз чух, че са били познати с убития....даже си правели лаф муабети.... Сигурно са имали и служебно вземане-даване с него. Сина му може също да му е помогнал с нещо - Слънцето управлява 5 дом и е в 6, а Мерка - У6 дом е в 5 /взаимна рецепция/. Притеснявам се да не се е самоубил - Луната - управител на 4-я му дом /дом на края/ е в съвпад с У8 дом Плутон. Днес всички са по любов.....няма кой да каже две думи.  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5545 -: Септември 16, 2010, 06:14:49 pm »
Хаус, няма ли да пуснеш хорарен въпрос..мача започва след малко повече от час.. ;D

аз съм твърдо за победа на нашите!! :72: :93: :88:

Кои ще играят?  :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #5546 -: Септември 16, 2010, 06:21:28 pm »

Вижън, аз се казвам Скарлет, ако не знаеш - приятно ми е да се запознаем!  ;D Никога не бих ти се смяла за нищо. Аз чух, че са били познати с убития....даже си правели лаф муабети.... Сигурно са имали и служебно вземане-даване с него. Сина му може също да му е помогнал с нещо - Слънцето управлява 5 дом и е в 6, а Мерка - У6 дом е в 5 /взаимна рецепция/. Притеснявам се да не се е самоубил - Луната - управител на 4-я му дом /дом на края/ е в съвпад с У8 дом Плутон. Днес всички са по любов.....няма кой да каже две думи.  :rolleyes:

;D..не говоря да ми се подиграеш, а че наистина е смешно това, което казах..може би.. ;)
и аз помислих за самоубийство като казах че се удавил..щом е убил човек, нищо чудно..ако съвестта му е проработила заради 12-ти дом..

иначе от 20 ч. по канал 1 може да гледаш Левски как разбива някакви белгийци- Гент..и ми се ходеше на мача, ама  нищо, по тв-то ще го гледам, имам семки и бира, фенска му работа.. :49:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5547 -: Септември 16, 2010, 07:23:24 pm »

;D..не говоря да ми се подиграеш, а че наистина е смешно това, което казах..може би.. ;)
и аз помислих за самоубийство като казах че се удавил..щом е убил човек, нищо чудно..ако съвестта му е проработила заради 12-ти дом..

иначе от 20 ч. по канал 1 може да гледаш Левски как разбива някакви белгийци- Гент..и ми се ходеше на мача, ама  нищо, по тв-то ще го гледам, имам семки и бира, фенска му работа.. :49:

Не виждам нищо смешно в написаното от теб. А ако наще тази вечер победят, заклевам се, че всеки път от тук насетне ще ги гледам.  ;D Погледнах хорарчето и с тази Венера в Скорпи - управител на наще..... не ми ги хвали. Спомням си като дете какви мачове съм гледала с баща ми по стадионите..... сегашните запалянковци са много нещастни, милите. Няма такъв футбол сега.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5548 -: Септември 16, 2010, 08:05:17 pm »
Ko да ги гледам тея селяци. ;D

В 42-та минута 1:1 .
Не са чак толко големи селяци- ритат момчетата , ритат ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5549 -: Септември 16, 2010, 08:43:39 pm »
Ако има желаещи, ще се радвам да се включат с мнение по хорара. Търси се убиец. Въпроса, който си зададох е:"Къде се е скрил Атанас? Ще го намери ли полицията?"

Дай да пробвам....

Атанас - по 7ми - МАрс
Жената с него, която е отвлечена?! :unsure: - по негов 7ми - Венера

Марс е негов 7ми, в съвпад с Венера У7ми - той и жената са заедно, но защо ли си мисля, че те са на нейна територия, неин имот или място, където е познто на нея. Венера наистина е в заточение, но е в собствен дом и никоя планета не я ранява. Тя е пред МАрс и е по-бърза от него. Не ми се вярва тя да е в негово владение, но ще видим...
Мястото е близо до вода, подземие, канал, мазе, тъмно място. Слънцето в Дева, негов 6ти също говори за някакво мазе, работилница, ателие.

Луната управлява неговия 4ти дом и ще направи тригон към Слънцето след 19 градуса. Тя е в бърз знак. С Венерата - след 1 градус.
Предполагам, че още утре би трябвало да се разбере повече за местонахождението на Атанас. ....или до 19 дни заради секстила със Слънцето, което по принцип се асоциира с мъж т.е около 4.10.

Всеки случай си мисля, че скоро ще чуем новини за този човек.
Посока - запад

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #5550 -: Септември 16, 2010, 09:04:55 pm »
Здравейте!
Може ли малко помощ по един хорар?
Въпроса е (назовавам името) ще си намери ли нова работа скоро?

« Отговор #5551 -: Септември 16, 2010, 09:12:07 pm »
Здравейте!

Амииии, интересува ме -
1, Той или ти питате за новата работа.
2, Има ли настояща работа.

« Отговор #5552 -: Септември 16, 2010, 09:14:00 pm »
Здравейте!

Амииии, интересува ме -

Ами всъщност аз питам за майка ми.
Иначе има две почасови работи,но те са за много малко време.Днес я уволниха от една работа,която беше по-добре платена,макар и не лека,та затова питам

*

Vision

• 3523
« Отговор #5553 -: Септември 16, 2010, 09:15:54 pm »

Не виждам нищо смешно в написаното от теб. А ако наще тази вечер победят, заклевам се, че всеки път от тук насетне ще ги гледам.  ;D Погледнах хорарчето и с тази Венера в Скорпи - управител на наще..... не ми ги хвали. Спомням си като дете какви мачове съм гледала с баща ми по стадионите..... сегашните запалянковци са много нещастни, милите. Няма такъв футбол сега.  :blink:

какво ще кажеш, а!!!...някой ден ще получа инфаркт на мач на Левски и ще се гътна..ама няма да е днес!!   :88: :58: :49: :25:  честита победа..голям мач.. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #5554 -: Септември 16, 2010, 09:23:42 pm »
Здравейте!

Амииии, интересува ме -

Иначе има две почасови работи,но те са за много малко време.Днес я уволниха от една работа,която беше по-добре платена,макар и не лека,та затова питам

не съм много сигурна, но май така седмия става първи, нали?? значи венера и се пада в нейният първи, в съвпад с марс, който е показател на нейният седми??..значи може да си намери с лични усилия и с помощ от познати и приятели, ако не бъркам..ама кога..май не знам..
« Последна редакция: Септември 16, 2010, 09:29:52 pm от Vision »

*

Vision

• 3523
« Отговор #5555 -: Септември 16, 2010, 09:25:19 pm »

Дай да пробвам....

Атанас - по 7ми - МАрс

Марс е негов 7ми, в съвпад с Венера У7ми - той и жената са заедно, но защо ли си мисля, че те са на нейна територия, неин имот или място, където е познто на нея. Венера наистина е в заточение, но е в собствен дом и никоя планета не я ранява. Тя е пред МАрс и е по-бърза от него. Не ми се вярва тя да е в негово владение, но ще видим...
Мястото е близо до вода, подземие, канал, мазе, тъмно място. Слънцето в Дева, негов 6ти също говори за някакво мазе, работилница, ателие.

Луната управлява неговия 4ти дом и ще направи тригон към Слънцето след 19 градуса. Тя е в бърз знак. С Венерата - след 1 градус.
Предполагам, че още утре би трябвало да се разбере повече за местонахождението на Атанас. ....или до 19 дни заради секстила със Слънцето, което по принцип се асоциира с мъж т.е около 4.10.

Всеки случай си мисля, че скоро ще чуем новини за този човек.
Посока - запад

жената е намерена вече- завел я е в къщата си и после е изчезнал..

« Отговор #5556 -: Септември 16, 2010, 09:26:24 pm »
Здравейте!

Амииии, интересува ме -

ОК. Нищо, че ти е майка, ще я търсим по 7ми  ;), така както си задала въпроса.

Та....У правител на 7ми е Венера.
Следващата работа я търсим по Рак - 6ти от 6ти, защото тя вече има една. Луната едновременно управлява въпроса и втората работа - това е покрепящ знак за отговор ДА. Луната прави тригон със Слънцето след 12 градуса - около 12 дни т.е. 28.09. То управлява 2ри от 11-ти на майка ти. Даже си мисля, че ще е добре платена.

Тук не се вижда, но ЛФ е в неин 3ти - може да я намери по обява :rolleyes:

Дано съм броила правилно. Желая й успех!  :blink:

« Отговор #5557 -: Септември 16, 2010, 09:27:57 pm »

жената е намерена вече- завел я е в къщата си и после е изчезнал..

Е значи съм познала, че не е отвлечена  :-[ :blink: и това е секстила на Луната с Венерата  :o

« Отговор #5558 -: Септември 16, 2010, 09:28:05 pm »
Благодаря ви,Вижън и Аурора!  :wub:
Ще докладвам,като има някакъв резултат.  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #5559 -: Септември 16, 2010, 09:32:31 pm »

Е значи съм познала, че не е отвлечена  :-[ :blink: и това е секстила на Луната с Венерата  :o

той я е отвлякъл, закарал е я в къщата си, където е била жена му и там я е заключил в една стая..ако това е секстила..после е избягал с колата на убития, но е спукал гума, зарязал колата и от там е в неизвестност..сега ще кажат последни новини май по канал 1 май..