Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165220 Прегледи
*

nerealna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #5600 -: Септември 17, 2010, 11:08:22 pm »
дано не питам глупости ...но единия да не е чужденец ?  :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5601 -: Септември 17, 2010, 11:12:06 pm »
Не, никой от двамата не е чужденец.

*

nerealna

« Отговор #5602 -: Септември 17, 2010, 11:16:32 pm »
питам пак заради този 12ти дом и заради луната, която е в нейния 9 дом. тогава може би тази връзка нея я обогатява духовно .. а за него луната е в 3ти, комуникацията е важан за него.така си ги обяснявам...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5603 -: Септември 17, 2010, 11:21:36 pm »
Не знам за деца, но двамата са в съвпад, а съвпадът има само хубави аспекти и въобще няма какво да ги спре.
В допълнение имаме фиксирани оси на хороскопа. Връзката им има бъдеще и още как, но едва ли някой от тях ще предприеме някаква стъпка за промяна на нещата - тоест, ако са женени така ще си останат, ако не са, едва ли скоро ще се женят, но ще останат заедно.
 В случая приемам Луната за сигнификатор на Мия. Х брат ли ти е?
« Последна редакция: Септември 17, 2010, 11:25:56 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5604 -: Септември 17, 2010, 11:25:15 pm »
Не знам за деца, но двамата са в съвпад, а съвпадът има само хубави аспекти и въобще няма какво да ги спре. В случая приемам Луната за сигнификатор на Мия. Х брат ли ти е?

Не, приятел ми е, но вече не поддържаме никаква връзка. Само чувам разни неща за него.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5605 -: Септември 17, 2010, 11:30:13 pm »
Трудно ми е да мотивирам положението на Луната в девети дом, ако го броя като трети от седми, тоест от Х. по-има смисъл просто да описва теб, ако ти е брат, приятел от детинство или съсед.

*

Vision

• 3523
« Отговор #5606 -: Септември 17, 2010, 11:34:17 pm »
Трудно ми е да мотивирам положението на Луната в девети дом, ако го броя като трети от седми, тоест от Х. по-има смисъл просто да описва теб, ако ти е брат, приятел от детинство или съсед.

Мия е близнаци, трети дом  ;)

а трябва ли да се вижда и тя в картата задължително??защото не може ли тогава да е меркурий, в 11-ти дом, приятел..или може да е само един от сигнификаторите и тя??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5607 -: Септември 17, 2010, 11:34:39 pm »

Не, Дияна, не ми отговаря по 3-ти дом. Така поставена в негов 3-ти, не мисля, че аз представлявам Луната- не ми е нито едно от трите предположения.

Сега, когато се замислих, Луната може би е приятелката му, защото реално тя отива при него да живее и му помага в работата. Живеят на място, където и работят. Явно му е и придружителка в късите пътувания.
« Последна редакция: Септември 17, 2010, 11:41:21 pm от Mia21 »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5608 -: Септември 17, 2010, 11:49:33 pm »
Мия, ти задаваш въпроса. Ти си кверентът и няма как да те няма в картата. Би трябвало да си по първи дом, но в случая ти питаш за Х и за партньорката му - Х е У7, а тя е У1. Така автоматично Луната поема "шефството" над теб. Освен това обаче позицията й ни казва кое всъщност те вълнува, коя е причината да зададеш въпроса. И тук девети дом и значенията му ми се виждат неуместни. Затова се опитвам да го мина през трети от седми. Освен ако разбира се ти не мислиш в момента за някое дълго пътуване или за висше образование и въпросът ти за връзката на Х не е просто паралелен.

А че тя отива да живее при него си помислих от положението й в неговия знак и в неговия дом дефакто. Положението й по знак е "подчинено", сигурно и работи за него или му е подчинена.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5609 -: Септември 17, 2010, 11:54:21 pm »
Не намирам връзка аз да съм по 3-ти или 9-ти. По 9-ти нямам намерение да излизам в чужбина. Отдавна завърших и висшето си образование. Мотивът ми е да разбера точно отговора на въпроса, защото доколкото познавам човека за него това е висш пилотаж.Просто ми е интересно как се развива историята сега и за в бъдеще. :unsure:

*

nerealna

« Отговор #5610 -: Септември 18, 2010, 12:04:03 am »
тогава явно човекът ти е бил по-близък приятел преди и сега може би ти се иска да продължиш комуникацията с него

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5611 -: Септември 18, 2010, 09:12:58 am »
Качвам един хорар, който лично за мен е доста интересен. За мен е важно вие какво виждате по въпроса: Има ли бъдеще връзката на Х. с жената, с която е в момента- деца, брак и т.н?

След като разгледах хорара и отговорите, се зачудих защо нещо не ми пасва картата. Аз продължавам да си държа на Кох и това е.  :P Като направих картата по Кох нещата се поизясниха - Юпитер и Уран са в 5 дом. Според мен си имат хората зваимно изгодни служебно-финансови отношения, както и някои тайни - Венера и Марс в негов 12 дом, а техния диспозитор Плутон е в негов 2 и неин 8 дом. Юпитер, Нептун и Уран управляват неговия 5 дом - да не се е захванал с тайни спекулативни дейности и търговия на ...... по Нептун и Марс в Скорпион, та затова този Марс е в 12-я му дом - негов управител, както и на 6-я му дом?  :lol: Юпитер управлява неговия 2 дом и е в 5, в съвпад с У5 - Уран в Риби....двете планети в критични градуси....добре печели явно от това. Спирам до тук, че ако задълбая и към неговия 8 дом и Меркурий на трон по знак в негов 11 дом.....
 За да питаш за него, явно те вълнува - Венера в съвпад с Марс  ;) , но ти не си добре поставена като питаща с Венера в заточение. Колкото до това дали има бъдеще връзката му с жената и аз мисля, че отговорът е "да" - по-скоро като съвместно съжителство  и деца /Юпитер и Уран в 5 дом/ и сходящия тригон на Марс към тях....на по-късен етап /ретроградни и в интерсептиран знак/. Луната също е в сходящ сектил с тях, тригон със Слънцето - като сигнификатор на мъжа и жената, а и е в съвпад с Локус Фортуна.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5612 -: Септември 18, 2010, 09:23:15 am »
Благодаря, Скарлет! Ще ви информирам, когато науча повече подробности. ;) :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #5613 -: Септември 18, 2010, 10:23:29 am »
 Според мен има бъдеще връзката им. Ако правилно съм броила Те са в съвпад в техния дом на ежедневието (Марс и Венера в съвпад) и имат секстили с Меркурий- деца предполагам и Плутон (в техен 8 дом)- финанси и секс.

*

Stella

• 7765
« Отговор #5614 -: Септември 18, 2010, 11:11:03 am »
Ти питаш за юридическо узаконяване на връзка и нормално е Луната (която характеризира питащата) да е в 9-ти дом. В случая Луната не е сигнификатор на нито един от двамата. Тригонът и със Слънце само потвърждава, че има съвместно съжителство. Съвпадът на основните сигнификатори покаазва, че двамата са двойка/заедно, имало е страст, но и двата сигнификатора се намират в заточение и на изгорения път на Слънцето, при това в 12-ти дом. Скоро на връзката няма да и се придаде юридическо значение - и двамата не възнамеряват това. За деца не мога да кажа със сигурност - мисля, че тя повече желае това от него - Слънцето е на трон по дом, а и сигнификаторът на нейният 5-ти дом, който е и господар на Слънцето също е на трон в Дева. А ти знаеш, че когато една жена желае - може.
« Последна редакция: Септември 18, 2010, 11:15:20 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5615 -: Септември 18, 2010, 11:47:30 am »
Ти питаш за юридическо узаконяване на връзка и нормално е Луната (която характеризира питащата) да е в 9-ти дом. В случая Луната не е сигнификатор на нито един от двамата. Тригонът и със Слънце само потвърждава, че има съвместно съжителство. Съвпадът на основните сигнификатори покаазва, че двамата са двойка/заедно, имало е страст, но и двата сигнификатора се намират в заточение и на изгорения път на Слънцето, при това в 12-ти дом. Скоро на връзката няма да и се придаде юридическо значение - и двамата не възнамеряват това. За деца не мога да кажа със сигурност - мисля, че тя повече желае това от него - Слънцето е на трон по дом, а и сигнификаторът на нейният 5-ти дом, който е и господар на Слънцето също е на трон в Дева. А ти знаеш, че когато една жена желае - може.

Оле, отвори очички....  :P ;D Марс е на трон по знак.  :88: :58:

*

Stella

• 7765
« Отговор #5616 -: Септември 18, 2010, 03:48:25 pm »

Оле, отвори очички....  :P ;D Марс е на трон по знак.  :88: :58:

Йeeeеее, горко на Венерата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5617 -: Септември 18, 2010, 04:13:52 pm »
Мъж или жена отвори балконската врата днес?
16:50 мин. Бс....

Съжалявам , но нещо не мога да отворя астрокома.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5618 -: Септември 18, 2010, 05:18:02 pm »

Картата е нерадикална - асц. е на 0 градуса. Според мен въпросът е неправилно зададен, но може и да не съм права - не съм чувала кой е сигнификатор на балкона.  :rolleyes:

« Отговор #5619 -: Септември 18, 2010, 05:23:07 pm »

Картата е нерадикална - асц. е на 0 градуса. Според мен въпросът е неправилно зададен, но може и да не съм права - не съм чувала кой е сигнификатор на балкона.  :rolleyes:

2ри от 4ти?  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.