Качвам един хорар, който лично за мен е доста интересен. За мен е важно вие какво виждате по въпроса: Има ли бъдеще връзката на Х. с жената, с която е в момента- деца, брак и т.н?

След като разгледах хорара и отговорите, се зачудих защо нещо не ми пасва картата. Аз продължавам да си държа на Кох и това е.

Като направих картата по Кох нещата се поизясниха - Юпитер и Уран са в 5 дом. Според мен си имат хората зваимно изгодни служебно-финансови отношения, както и някои тайни - Венера и Марс в негов 12 дом, а техния диспозитор Плутон е в негов 2 и неин 8 дом. Юпитер, Нептун и Уран управляват неговия 5 дом - да не се е захванал с тайни спекулативни дейности и търговия на ...... по Нептун и Марс в Скорпион, та затова този Марс е в 12-я му дом - негов управител, както и на 6-я му дом? :lol: Юпитер управлява неговия 2 дом и е в 5, в съвпад с У5 - Уран в Риби....двете планети в критични градуси....добре печели явно от това. Спирам до тук, че ако задълбая и към неговия 8 дом и Меркурий на трон по знак в негов 11 дом.....
За да питаш за него, явно те вълнува - Венера в съвпад с Марс

, но ти не си добре поставена като питаща с Венера в заточение. Колкото до това дали има бъдеще връзката му с жената и аз мисля, че отговорът е "да" - по-скоро като съвместно съжителство и деца /Юпитер и Уран в 5 дом/ и сходящия тригон на Марс към тях....на по-късен етап /ретроградни и в интерсептиран знак/. Луната също е в сходящ сектил с тях, тригон със Слънцето - като сигнификатор на мъжа и жената, а и е в съвпад с Локус Фортуна.