ЯЯ, знаеш ли кое е най-забавното

бившият ми така ме манипулира: "Ще взема децата щото не съм доволен от отглеждането им!". в началото и аз се стрясках като теб и пощръклявах и умирах от страх. това е манипулация от тяхна страна обаче - това да ти е ясно!!!!! никой мъж няма да си вземе беля на главата дори и със собствените си деца щом е поел по пътя на "хубавия и лек живот". никоя мома /от малките фръцли с които се подвизават/ няма да се ангажира с дете - това също да ти е ясно

те си харесват моловете, чужбинските почивки, фризьори, маникюристи, масажисти, басейни, дискотечки и прочее и никоя от тях няма да се занимава със сополиви хлапета и посрани гащи...
той ще го вземе - ми да го взима бе ти пък кво се коркаш. неговата фръцла ще ти го върне хлапето още на третия ден. когато моят ме заплаши така и последният път му викам - "Взимай ги и двамата веднага! ама да не си посмял да ми ги върнеш, че тогава ще видиш кон боб яде ли!" - знаеш ли ЯЯ как се опули пича и се стресна. оттогава никога повече не повдигна въпроса. защото усети, че му ги давам одма и не се замислям. ако успееш да го стресираш по този начин бъди сигурна, че повече нема да се прави на мъж

щото нема да си развали рахатлъка с едно дете - това е приоритет на майките само за съжаление...
това ти го казвам от личен опит. мойто бившо мъж

си има фръцла-манекенка с 5 години по-голяма от сина ми и им знам мурафетите :rolf: