Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168972 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5920 -: Октомври 09, 2010, 07:24:18 pm »
Здравейте момичета! :)
Преди няколко дни попитах нещо(свързано с любовни отношения) и ми е малко неудобно пак да ви ангажирам, но сега става въпрос за нещо, което много ме безпокои.
Въпросът е: Ще успея ли да си намеря съквартирантки в рамките на 1 месец?
Много благодаря предварително на всички, които се включат, ако имате доуточняващи ввърпоси, съм на ваше разположение  :blink:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Uran

• 6041
« Отговор #5921 -: Октомври 09, 2010, 07:39:13 pm »
Хм, това по 3 дом ли е?
Ако е-Да.

« Отговор #5922 -: Октомври 09, 2010, 07:44:22 pm »
Аз бих го разглидала така - производен 7ми от 4ти  :-\ за съквартирантите. Пада се Везни. Венера е ретро.
Бих го разгледала и само като апликираща Луна /сигнификатор на въпроса/ към У4ти - Марс.
И така, и така Луната апликира двата сигнификатора, а накрая е твоя управител - Юпитер Мисля, че до месец ще стане. Скорпион е фиксиран знак и не очаквай много бързо развитие - 2-3 седмици. :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #5923 -: Октомври 09, 2010, 08:14:02 pm »
Много ви благодаря момичета, аз също мисля, че няма как да стане веднага, ще дам обратна връзка, когато има развитие
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Stella

• 7765
« Отговор #5924 -: Октомври 09, 2010, 11:34:54 pm »
Аз мисля, че отговорът е "ДА". Сигнификаторът на човека, за когото се пита е в сходящ тригон със сигнификаторът на питащата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #5925 -: Октомври 10, 2010, 12:16:36 am »
Ая, мисля, че близката ти има основание за съмнение-Ти-Нептун в 12 дом в квадратура с управителя на нейния 8 дом. Твоят 8 дом е пълен ;)- твоят интерес е "по-защитен".Ще се разреши, но след конфликт.

*

Stella

• 7765
« Отговор #5926 -: Октомври 10, 2010, 12:26:19 am »
Ая, мисля, че близката ти има основание за съмнение-Ти-Нептун в 12 дом в квадратура с управителя на нейния 8 дом. Твоят 8 дом е пълен ;)- твоят интерес е "по-защитен".Ще се разреши, но след конфликт.

Няма основание за съмнение. Знам историята. Нептун в негативен аспект с Марс означава "не", няма основание. Ако аспектът беше положителен, тогава щеше да означава "да". Верно е, че е имало опит за измама, но измамената в случая, без малко, е щяла да бъде питащата. Добре, че е разкрила обстоятелствата навреме и в последния момент, та е успяла да предотврати негативните последици за себе си.
« Последна редакция: Октомври 10, 2010, 12:30:48 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5927 -: Октомври 10, 2010, 12:59:50 am »
При толкова натоварен 8 дом и три планети в Скорпион сигурно става въпрос за подялба на наследство.
Сигнификаторите на питащата са Юпитер и Луната. Юпитер е на трон по знак, но е ретрограден, Луната е в падение. Тоест може да се каже, че наистина е имала повод да се съмнява. По принцип по 2 дом гледаме парите на питащата и неговият управител (Марс) е най-силно поставен от всички планети. Но ако става въпрос за дял от наследство, това са пари, които тя все още не е получила и не са спечелени от нея лично - тогава би трябвало да гледаме и управителя на 8 дом (Венера). Венера е в заточение и ретроградна, но се движи към Луната (сигнификатора на питащата), а Луната се движи към Венера, т.е. може да се предположи, че след известно забавяне питащата ще си върне това, което й се полага. Не знам каква е роднинската връзка с близката, за която се пита - по 3ти дом ли да я гледаме, по 4ти или друг? Затова не мога да разгледам и съответните производни домове, свързани с финансовите претенции на въпросната близка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #5928 -: Октомври 10, 2010, 01:12:16 am »
Не, не става дума за подялба на наследство, а за плащане на данъци. Кой е имал основание да се съмнява? - питащата или нейната близка?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5929 -: Октомври 10, 2010, 01:15:27 am »
Питащата, както уточних по-горе.

За надвзет данък ли става въпрос или за неплатен?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #5930 -: Октомври 11, 2010, 11:05:17 pm »
Хорарът ти съдържа два отделни въпроса.
Първият;"Ще продам ли апартамента?".
Ако апартамента го разглеждаме по 4 дом, а продажбата му по 3, то сигнификаторът на апартамента е Меркурий и е в 8 дом-чужди пари, данъци, а този на продажбата- Луна и е в 9-дом -законодателство. Меркурий и Луна са в секстил т.е. отговорът е ДА ще го продадеш.
В 8 дом освен Меркурий са и Сатурн, който се свързва с недвижимости и Слънце-У7 предполагам човекът който ще купи апартамента.
Нептун в съвпад с асцендента не е много добре- може и даима опит за измама или подвеждане от страна на купувача (Нептун в тригон със Слънце).

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #5931 -: Октомври 11, 2010, 11:11:06 pm »
Благодаря ти много за бързия отговор Uran  :58:
ОООххх как ме зарадва само, че ми е много спешно. Надявам се само последното да не е истина .Ще си отварям очите

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5932 -: Октомври 12, 2010, 12:50:49 am »
18:49 мин. Б-с
Има ли психически отклонения Б?
Моля Ви погледнете хорара....
И ако , някой може да качи карта , ще бъда задължена , не мога да отворя астрокома.... :'( :'( OTVORIH GO! :41:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #5933 -: Октомври 12, 2010, 01:02:16 am »
"Б" е Венера и се намира в 7 дом (вероятно ти е партньор, а може и конкурент). Психичните му проблеми са по Меркурий и са във везни. Венера и Меркурий нямат мажорен аспект т.е.-НЕ няма псих. проблеми, но има диспозиторство на Венера спрямо Меркурий. Като се има впредвид, че Меркурий е в твой 6 дом- работа и ежедневие, а "Б" -Венера- в 7, може просто да се "прави на луд/а" с оглед на някакъв интерес.
Луната е в твой 8 дом- на теб ти лази по нервите/психиката и сключва секстил с Меркурий. :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5934 -: Октомври 12, 2010, 01:08:25 am »
"Б" е Венера и се намира в 7 дом (вероятно ти е партньор, а може и конкурент). Психичните му проблеми са по Меркурий и са във везни. Венера и Меркурий нямат мажорен аспект т.е.-НЕ няма псих. проблеми, но има диспозиторство на Венера спрямо Меркурий. Като се има впредвид, че Меркурий е в твой 6 дом- работа и ежедневие, а "Б" -Венера- в 7, може просто да се "прави на луд/а" с оглед на някакъв интерес.
Луната е в твой 8 дом- на теб ти лази по нервите/психиката и сключва секстил с Меркурий. :blink:

УраН В 10-КАТА СИ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5935 -: Октомври 12, 2010, 05:47:36 am »
Здравейте  :blink:
Ще ми помогне ли някой във връзка с един хорарен въпрос Питането ми е дали ще успея в рамките на един месец да продам апартамента в който живея и да си купя друг  :unsure:
Не зная кой дом трябва да гледам 4  или пък втори от 4 нещо такова бях чела тук доколкото си спомням
http://prikachi.com/images.php?images/198/2574198a.gif

Карита, въпросът е сложен, но май ще ти се получи.

У4ти Меркурий - настоящия ти апартамент
У4ти от 4ти т.е. 7ми - Слънцето - желаният бъдещ апартамент.

С тях двата Луната прави последователни секстили, по начина по който на теб ти се иска  :unsure: :unsure: :unsure:
Апликира и теб - Сатурн У1ви.

Локус фортуна е във втори дом, което дава наличие на средства, за да се осъществие желанието.

Сигнификаторите на жилищата са в кардинален знак, Луната в подвижен - би трябвало нещата сравнително бързо да се нагласят.

Интересен хорар. Моля те дай отзив несависимо от резултата.  :blink:

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #5936 -: Октомври 12, 2010, 02:20:13 pm »
Благодаря ти за отговора Аврора :58:
Със сигурност ще пиша как са се развили нещата . Аз ви чета от близо година ,но не пиша, защото знанията ми са минимални и все си мисля че ще изтърся някоя глупост. Ето в случая си мислех, че моя сигнификатор е Уран а той е Сатурн , като по бърза от Уран предполагам :-\Дано да стане така както казвате .Просто си мисля, че в рамките на тоя срок ще стане малко по трудно, :-\ но ще видим

« Отговор #5937 -: Октомври 12, 2010, 08:19:22 pm »
Ето в случая си мислех, че моя сигнификатор е Уран а той е Сатурн , като по бърза от Уран предполагам

Правилно предполагаш! ;) Аз давам предимство на планетите до Сатурн.

Аз ви чета от близо година ,но не пиша, защото знанията ми са минимални и все си мисля че ще изтърся някоя глупост.

Нищо, де. Ще се посмеем на твой гръб!  ;D Какво лошо има в това  :P :P :P?!

*

Divna

« Отговор #5938 -: Октомври 12, 2010, 08:23:57 pm »
Ая, според мен отговорът е не. Тя е в неговия 3ти дом, а той в нейния 12  :-\, като Сатурн прави квадратура с неговия 4ти дом. Дано да греша.

*

Uran

• 6041
« Отговор #5939 -: Октомври 12, 2010, 08:30:03 pm »
Ako говорим за узаконяване на връзка-НЕ.
Иначе хорарът сочи, че те вече са били заедно- разпаднал се секстил преди задаването на въпросам/у Сатурн-Луна.
Има все още чувства- Марс и Венера в негов 5 дом, но и там съвпадът е ...отминал.