По Жиномовия хорар отговора го виждам „не”.

Не са налице почти никакви доводи за обратното.
Започвам със сигнификаторите.
Жином е по 7-ми дом – Марс в същия дом, в Скорпион. Работи за себе си.
Следващият – на въпроса, е Луната. Луната се намира на К5 обаче!
Ето защо Кох ми куца като система, макар че и в карта по Кох /сверих/ тя е на няколко градуса от куспида и това вече си е влияние към следващия дом. Луната е във Водолей.
Тоест той създава продукти чрез средствата на технологиите, според мен става дума за креативност, свързана с компютри и интернет.
Да, Водолей е и намек за астрология, ето защо би било трудно тук да отсеем конкретно същината на неговата работа. За да е астролог ни трябват още потвърждения по хорара, търсим връзка в отминалите аспекти.
Посочените в цитата предстоят да се случат.
Но и по име да е наречен, Марс като управител на 7 дом е на трон по знак, в знака Скорпион и в тригон с Юпитер и Уран на к6 негов дом. И Луната като У10 като броиш от 7 дом е в 4 във Водолей - знак, свързан с компютри, интернет и астрология.
СКарлет много хубаво е обяснила и нейния вариант с тълкуване през 7ми дом.
Луната по пътя си е направила два аспекта – квадрат с Венера, тригон със Сатурн.
Венера е в 1 дом на Жином, Сатурн в 12. Венера управлява вписания в 12 дом Везни, а Сатурн – 4-я му дом. Работа, която върши от дома. Възможни са и контакти с чужбина покрай нея.
Бих се съгласила с мнението на Мирабела, че може да има известни познания в областта на астрологията, но не и това да му е практически заниманието.
Парите на Жином – 2 дом, Юпитер е в 6 дом, сам си ги изкарва, както сочат и другите фактори. Той е и У3 – комуникации, посредничество, вероятно и даващо възможност на другите за общуване по между си, защото това все пак е Юпитер /относно широтата на този род дейност по 3 дом/.
До тук спирам, че да му уважим личния живот.

Между другото и по 10 дом да го отнесем не се разминават особено нещата.