Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168436 Прегледи
*

Divna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #6080 -: Октомври 23, 2010, 04:01:48 am »
Здравейте ,
ще ви разкажа малко предистория - пуснах жалба м.Септември 2010 срещу бившия ми приятел за психически и физически тормоз и естествено ,нестига че нищо не се промени , все още ме преследва и тормози психически и ми нанася имуществени щети , но и полицията го накара да само подпише един протокол  , и същият ден - той срещу мен със словестни заплахи.... Заплахите и пречакването все още не спират , а полицията ми казва - подайте си пак жалба , но трябва да имате доказателства??!!!??? Та тънката ми мисъл е , че голямо тичане и писане от моя страна а ефект реален никакъв....Октомври пуснах нова жалба , вече за кражба, днес ми се обади един инспектор да се явявам да пиша обясения , и с това е свързан въпросът ми ...
Ще се реши ли в моя полза процесът по жалбата която пуснах октомври? София 15,02 часа 22-10-2010
Защото ако пак няма да има ефект , няма и да се занимавам.

Много неприятно  :-X. Съжалявам наистина за стреса под който си подложена.
И какво прави тая полиция в България? Направо се изумявам. Недопустимо е всичко това. Заплашвана си, застрашена си и какво чакат тия от службите? Нямам думи.

След толкова много писане /поне да правят видиозаписи както в другите нормални държави/, за да си спестят времето за четене /ако въобще всичките ти писания стигнат до някого, който да благоволи да ги прочете/. Отврат. Много се ядосах.

Вземи пиши на по-горна инстанция. Ако и там не те чуят позаинтересувай се за някоя чужда международна организация за защита на правата на човека и пиши до тях.
Не оставяй тази личност да ти трови живота.

« Отговор #6081 -: Октомври 23, 2010, 04:02:01 am »

Към всчки с хорари днес - изчакайте ден-два с хорарите. Днес е пълнолуние.

Добре,че каза,че хич не се бях замисляла,че е пълнолуние  :wub:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #6082 -: Октомври 23, 2010, 05:32:22 am »
Здравейте ,
ще ви разкажа малко предистория - пуснах жалба м.Септември 2010 срещу бившия ми приятел за психически и физически тормоз и естествено ,нестига че нищо не се промени , все още ме преследва и тормози психически и ми нанася имуществени щети , но и полицията го накара да само подпише един протокол  , и същият ден - той срещу мен със словестни заплахи.... Заплахите и пречакването все още не спират , а полицията ми казва - подайте си пак жалба , но трябва да имате доказателства??!!!??? Та тънката ми мисъл е , че голямо тичане и писане от моя страна а ефект реален никакъв....
Октомври пуснах нова жалба , вече за кражба, днес ми се обади един инспектор да се явявам да пиша обясения , и с това е свързан въпросът ми ...
Ще се реши ли в моя полза процесът по жалбата която пуснах октомври? София 15,02 часа 22-10-2010
Защото ако пак няма да има ефект , няма и да се занимавам.

Следваща стъпка е Жалба до Прокурора - иди в Прокуратурата и подай жалба там -
ще му издадат едно решение да не те доближава , но все пак трябват някакви
доказателства да намериш...
Естествени минерали и амулети

*

Divna

« Отговор #6083 -: Октомври 24, 2010, 01:49:43 am »
Luli, ще ти напиша като цяло как се процедира в цивилизованите държави. Не съм адвокат, нито прокурор, но всеки себеуважаващ се гражданин си знае правата и ако се наложи това е пътя на изпълнение.
1. Ако някой те заплашва/подложена си на психически или физически тормоз/ подаваш сигнал в полицията.
2. Полицията прави моментално разследване на базата на сигнала, който си подала. Ако имаш доказателства ги предоставяш, а ако не полицията /детективи, анкетьори/ търсят нужните доказателства.
3. Ако личноста, която отправя към теб заплахи е твоя позната, полицията отива в дома й да направи нужния оглед и анкета.
Анкетьорите следят всеки жест и мимика както на потърпевшия, така и на отправящия заканите. Според това какво е държанието могат да констатират също дали някой лъже. Обучени са много добре на това.
Ако нещо е откраднато, трябва само да предоставиш фактурата или да кажеш от кой магазин си го закупила /определено в магазините имат твоите данни и не е нужна фактура в случая/. При огледа, анкетьорите знаят какво да търсят.

Ако системно някой те притеснява по телефона трябва само да подадеш жалба в полицията и от там могат да направят пълна справка.

Взех присърце случая ти и ме е много яд, че всичко това което се случва с теб се допуска все още в България. А уж сме вече от няколко години в евросъюза. Срам. Голям срам  :-X.

За всяко нещо тр да има доказателства - а как да докажа че ме преследва и тормози психически ????!!!????
Тъпанарска държава..... с тъпи и тромави идиотщини .... в крайна сметка нестига че си обиждан и заплашван; преследван ; материално ощетен и емоционално съсипан ами и тр да доказваш черно на бяло всяка своя дума

Намаш ли някой познат, който е присъствал на заплахи към теб от страна на бившия ти? Някоя приятелка или твой родител. Те биха могли да дадът показания, защото са свидетели.

« Отговор #6084 -: Октомври 25, 2010, 03:55:49 am »
"Д. (назована по име) ще ми помогне ли да запиша магистърска програма в САЩ?"
Аз вече не знам какво да мисля, освен, че не ми се стои вече тук  :(
Благодаря на всички, които ще се включат  :blink:

« Отговор #6085 -: Октомври 25, 2010, 04:01:44 am »
"Д. (назована по име) ще ми помогне ли да запиша магистърска програма в САЩ?"
Аз вече не знам какво да мисля, освен, че не ми се стои вече тук  :(
Благодаря на всички, които ще се включат  :blink:

Асцендента е на първи градус,при което картата не може да се интерпретира.
Аз така мисля  :blink:

*

Divna

« Отговор #6086 -: Октомври 25, 2010, 04:02:24 am »
Романтика, асцендента е в критичен градус. Не знам дали е редно да се гледа картата в такъв случай.

*

Divna

« Отговор #6087 -: Октомври 25, 2010, 04:27:27 am »
В България като пуснеш  жалба трябва сам да си набавиш доказателствата защото  полицията не се занимава а това че имам свидетели няма кой знае какво значение понеже те можело да лъжат и са в общи линии доказателствата само с голи думи дори на 10 човека били гола вода. Да не говорим че понеже "родната полиция ни пази" свидетелите се страхуват да не постадат и те покрай мен ; дали с откраднат номер на колата; дали със счупено странично огледало.....
Майнатаму ; От край време си знам че ченгетата са супер тъпи и сега категорично се обедих; отчитат някаква безмислена дейност и това е. При първият ми разговор с прокурора се разплаках от отношението му към мен - тоест аз съм си виновна че съм се занимавала с такъв психар ; не съм ли го преценила по отрано?!?!?; и категорично ми заяви че те нямат власт да го накарат да спре да ме тормози и само в мен било решението на проблемите ми ?!?!? Да вероятно ако аз бях 90 кила а той 50 ; нямаше да опирам до полиция ....
[/quote]

На твое място бих писала до някоя международна организация за правата на човека.
Ти си заплашвана и родната ти държава не иска да те защити.
Има държави, които оказват съдействие на такива граждани като теб. Канада е една от тях.
Има много изходи. Трябва да знаеш само къде и на коя врата да "почукаш". 

« Отговор #6088 -: Октомври 25, 2010, 06:06:07 pm »
Асцендента е на първи градус,при което картата не може да се интерпретира.
Аз така мисля  :blink:

Романтика, асцендента е в критичен градус. Не знам дали е редно да се гледа картата в такъв случай.

Last_Kiss и Divna - благодаря!
Цял ден мислих по този въпрос и накрай избрах най-неподходящото време, за да го задам  ;D

« Отговор #6089 -: Октомври 29, 2010, 01:20:17 am »
Здравейте момичета! :)
Преди няколко дни попитах нещо(свързано с любовни отношения) и ми е малко неудобно пак да ви ангажирам, но сега става въпрос за нещо, което много ме безпокои.
Въпросът е: Ще успея ли да си намеря съквартирантки в рамките на 1 месец?
Много благодаря предварително на всички, които се включат, ако имате доуточняващи ввърпоси, съм на ваше разположение  :blink:

Момичета, здравейте!
Давам обратна връзка по този хорарен въпрос, тогава се включиха Аурора и Уран, все още не се е намерил съъквартирант, за съжаление, момичетата ми казаха, че въпросът няма да се реши веднага, а след няколко седмици, искрено се надявам скоро това да се случи  :'(
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

abroad

« Отговор #6090 -: Октомври 29, 2010, 01:38:19 am »
Момичета, здравейте!
Давам обратна връзка по този хорарен въпрос, тогава се включиха Аурора и Уран, все още не се е намерил съъквартирант, за съжаление, момичетата ми казаха, че въпросът няма да се реши веднага, а след няколко седмици, искрено се надявам скоро това да се случи  :'(

Нищо, ти сега пак го задай, небето в този момент е благослонно ;D

« Отговор #6091 -: Октомври 29, 2010, 01:42:16 am »
Ако не ми беше жизнено важно, не бих ви занимавала, момичета. Питам отново: Ще успея ли да си намеря съквартирант/ка  в близките 2 седмици? :'(
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

abroad

« Отговор #6092 -: Октомври 29, 2010, 01:50:11 am »
Според мен ще си намериш :blink:
е, може да не е точно до 2 седмици, може и по-рано

« Отговор #6093 -: Октомври 29, 2010, 01:54:58 am »
И аз мисля, че отговора е да. Предния път като попита положителния аспект пак беше към ретро Юпитер.

:blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #6094 -: Октомври 29, 2010, 01:58:33 am »
 :blink:, благодаря ви много, момичета, повдигнахте ми духа и ме накарахте да се усминха  :blink: . Явно трябва да проявя малко повече търпение.

« Отговор #6095 -: Октомври 29, 2010, 02:43:03 am »
Ако не ми беше жизнено важно, не бих ви занимавала, момичета. Питам отново: Ще успея ли да си намеря съквартирант/ка  в близките 2 седмици? :'(
Досега се чудех дали съквартирантите са по 7-ми дом. ;D В класическата хорарна астрология са по 6-ти дом, но от съвременна гледна точка това са слугите. Аз ги погледнах в тази карта по 7-ми.
Луната ще пренесе светлината от теб (Меркурий) и Слънцето (дома ти) към новата ти съквартирантка (Юпитер) и нейния дом (Уран). Аспектите са тригони. Така че отговорът е "да"!
« Последна редакция: Октомври 29, 2010, 02:49:46 am от Mirabella »

« Отговор #6096 -: Октомври 29, 2010, 02:49:48 am »
Много благодаря на всички, не камък, а цяла планина ми падна от сърцето  :blink:

*

Santi

« Отговор #6097 -: Октомври 29, 2010, 08:46:37 pm »
Какво ще се случи с тази работа ?

Цитат
http://www.astro.com/tmpd/cymyfileG1ZX30-u1268507650/astro_2gw_11_h.42132.2880.gif?6636

Мерси предварително .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6098 -: Октомври 29, 2010, 10:11:36 pm »
Какво ще се случи с тази работа ?

Цитат
http://www.astro.com/tmpd/cymyfileG1ZX30-u1268507650/astro_2gw_11_h.42132.2880.gif?6636

Не посочваш каква е "тази работа", т.е. въпросът не е зададен много конкретно.
Но на мен лично въпросът не ми изглежда много "любовен", макар че в един или друг смисъл трябва да е засегната партньорска тематика.
По ми се вижда в тази карта да са засегнати отношения, свързани с някаква обща цел, интерес, проект. Възможно е да има и финансов мотив. Също така не изключвам възможността отсрещната страна да се е отдръпнала от първоначално договореното помежду ви, да не е спазила обещанието си и това да те е афектирало.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6099 -: Октомври 30, 2010, 12:22:46 am »
За съвместна работа/бизнес ли говорим?