И аз си мисля, че работата ще стане, Лили. Партньорите ти може да не са на твоето ниво. Творческите ти импулси може би няма да са задоволени, и имаш чувството, че действаш, притисната от обстоятелствата и досадни ежедневни нужди - Луна У5 в 6-ти, но работата е стабилна и си е "твоя" - У10 Юпитер в първи. Договярането ще мине през компромиси, и е добре да си знаеш отсега, че ти предлагаш повече в това сътрудничество от тях, макар тяхното моментно състояние да е по-благоприятно - домовата позиция на Слънце и Сатурн, и преноса - Луна квадрат Слънце, последвана от Луна секстил Сатурн. Тоест, ще почнат да те натискат вероятно в началото за по-неизгодни условия, но ти да си знаеш, че си им нужна

. Сатурн има като свой недостатък само позицията си в осми дом, но е бърз, в екзалтация, в своя терма, в свой деканат, източен, и т.н. Слънцето е в девети дом и държи Луната на дсц.- тоест, инициативата е тяхна, но е перегрин. Работата ще е за теб своеобразно връщане към минал етап - ретро Юпитер, но пък ще си изцяло в свои води - на трон :blink:. При такива куспиди, по-безопасно е да се придържаме към правилото на Лилли за +5 градуса.
Последният аспект на Луната е куинкс със силния Юпитер. Зареди се с търпение и не се оставяй да бъдеш манипулирана.
За пари и печалби не ми се гледа, щото не питаш това, но У2, който е и У11 = втори от десети в твоя първи дом и на трон, мисля, че не е лоша поличба.