Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165954 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6140 -: Ноември 10, 2010, 04:35:43 am »
Още един отговор ДА. Няма да ви повтарям. Само да допълня.
Крайният резултат - 4-ти от 12-ти, т.е. 3-тият дом в картата е с управител Марс, който е в сходящ секстил със сигнификатора на здравето на момиченцето Сатурн и към него апликира третият управител на детето Меркурий. А вторият управител на детето (7-мия дом) Слънцето е в сходящ секстил с Юпитер.
Луната е в огнен знак - може би това показва високата температура. След 2 гр. сменя знака - би трябвало най-много до 2 дни да се понижи. Но това са мои свободни интерпретации, просто се опитвам да бъда иновативна. :blink:

*

abroad

« Отговор #6141 -: Ноември 10, 2010, 12:14:46 pm »
Връщането при Сатурн е само привидно и не забравяй, че в "онази", старата връзка ти си in charge, макар да не изглежда така. Но всъщност, когато се "върнеш" отново в "силата си" - във Везни, има шанс да го откриеш - обекта от въпроса ти - наистина и това ще стане леко и без напрежение.

Благодаря :blink:

« Отговор #6142 -: Ноември 10, 2010, 01:45:57 pm »
    Вчера реших да потърся с гуглето дали ще попадна на някви данни на изчезналия бащатко на сина ми. И преди съм го правила, но едва за първи път снощи имаше точно попадение. Бил един от първите футболисти в някъв малък клуб в родното си градче и като такъв отбелязан в нет-пространството. Написах и коментар, оставих си мейл адреса и сега ще чакам - да видим дали някой ще ми пише...Та въпроса ми е: "Ще имам ли новини за бащата на сина ми до края на годината?"

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #6143 -: Ноември 10, 2010, 02:25:54 pm »
Още един отговор ДА. Няма да ви повтарям. Само да допълня.
Крайният резултат - 4-ти от 12-ти, т.е. 3-тият дом в картата е с управител Марс, който е в сходящ секстил със сигнификатора на здравето на момиченцето Сатурн и към него апликира третият управител на детето Меркурий. А вторият управител на детето (7-мия дом) Слънцето е в сходящ секстил с Юпитер.
Луната е в огнен знак - може би това показва високата температура. След 2 гр. сменя знака - би трябвало най-много до 2 дни да се понижи. Но това са мои свободни интерпретации, просто се опитвам да бъда иновативна. :blink:
Благодаря ти Ая..... :blink: :wub:
снощи отидох да я видя...и докато бях там не вдигна температура.....днес ще питам сестра ми дали е имала късно вечерта.....толкова отслабнало беше милото...преди имаше къде да го щипнеш сега....намя дупе, няма коремче...личицето му се смалило...милото...
тук е на рожденния си ден...качвам я за малко после ще я махна...
« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 03:36:24 pm от vanilla »

« Отговор #6144 -: Ноември 10, 2010, 02:33:21 pm »
Луната е сигнификатор на питащата,а и на самия въпрос тя е зле поставена в съвпад със СЛВ и в предстоящ квадрат със диспозатора си Сатурн,който от една страна се явява и утравител на 7-ми дом човека,за който се пита в случая.Ако гледаме 3-ти от 1-ви и 3-ти от 7-ми с управител Меркурий и Юпитер между тях предстои квадрат в рамките на знака.Ако се гледа от 5-ти дом-твоят син управителите на 4-ти от 5-ти и 10-ти от 5-ти Слънцето и Сатурн се намират в 4-ти от картата и 12-ти дом на детето.Дейзи,според мен отговора е не.
Докато дишаш...надявай се!

*

nerealna

« Отговор #6145 -: Ноември 10, 2010, 02:34:49 pm »
    Вчера реших да потърся с гуглето дали ще попадна на някви данни на изчезналия бащатко на сина ми. И преди съм го правила, но едва за първи път снощи имаше точно попадение. Бил един от първите футболисти в някъв малък клуб в родното си градче и като такъв отбелязан в нет-пространството. Написах и коментар, оставих си мейл адреса и сега ще чакам - да видим дали някой ще ми пише...Та въпроса ми е: "Ще имам ли новини за бащата на сина ми до края на годината?"

дейзи, не знам какво показва картата, но според и-дзин дори ще се срещнете - пътуване и среща с човек, който мн отдавна не си виждала показа  ;) но след забавяне ..може би съвсем в края на годината.

« Отговор #6146 -: Ноември 10, 2010, 07:31:28 pm »

Боба ти казва твърдо ДА, но най-вероятно няма да са новини ( нови неща ), а някакво потвърждение. Информацията според мен няма да дойде директно от него, а от трети човек.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6147 -: Ноември 10, 2010, 09:00:00 pm »
15:57
10.11.2010
Б-с

Тази нощ ли ще пристигне Вуте?
Защо идва? :41: :33:

« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 09:04:17 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6148 -: Ноември 11, 2010, 01:18:35 am »
АС е късен - не е ли пристигнал вече или е изпуснал пътно-превозното средство и няма да дойде? Управител му е Венера, ретро - идва с мир и любов, завръща се, за да търси хармония. Не виждам апликиращ аспект между теб (Марс) и него (Венера). Може би няма да дойде тази нощ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6149 -: Ноември 11, 2010, 01:22:43 am »
АС е късен - не е ли пристигнал вече или е изпуснал пътно-превозното средство и няма да дойде? Управител му е Венера, ретро - идва с мир и любов, завръща се, за да търси хармония. Не виждам апликиращ аспект между теб (Марс) и него (Венера). Може би няма да дойде тази нощ.

:72:
Da , утре ще пътува....
Много благодаря за включването Мирабела.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6150 -: Ноември 12, 2010, 02:19:08 am »
Светослав ли е инициатора на щетата по автомобила ми?
Часа е 15,40 гр.София; 11-11-2010

Хорара е доста противоречив. :rolleyes:

"Иницатора на щетата"....малко ми е трудно да го търся като поръчител. ПРедпочитам да го разгледам по 7ми дом.

Неговия управител е ретро Венера - Луната е в апликиращ квадрат с нея. До тук - Не. Ако беше "да" щяхме да търсим разходящ съвпад, тригон, секстил с У7ми.

Колата ти е по Водолей. Венера и Сатурн с в един знак, но никога няма да направят съвпад. Пак - Не.

Локус фортуната е в 3ти.

Мисля да заложа на отговор - не.  :lol:
Въпреки, че по твойто описание много прилича да е нарочнто, но е възможно да не е този, който ти посочваш.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #6151 -: Ноември 12, 2010, 02:56:49 am »
Здравейте,

Тази сутрин си намерих колата със спукано предно стъкло от огромен клон асма, който беше показно подпрян на предния ми капак. Съответно - лозя и асми наоколо няма, по капака няма грам драскотина, а огромния кол е старателно подострен и супер тежък , с дължина около 2 м..... В тази връзка имам въпрос -

Благодаря ви в аванс !
Слагам карта на хорара ви, за да могат и други да се вкючат. Искам да предупредя, че не съм професионален астролог и че е по-добре, според мен, криминолозите да се изкажат на базата на веществени доказателства и показания.

Ако колата е по 3-ти дом, управител й е Меркурий, вие сте Марс, а предполагаемият извършител, назован по име, е Венера и Слънцето. Единственият негативен разходящ аспект на Меркурий е квадрат с Нептун - управител на интерсептираните Риби в 12-тия ви дом, което показва повреда на колата от неизвестен извършител. Нямаме разходящ аспект между колата ви (Меркурий) и Венера или Слънцето - няма дирекни указания, че делото е извършено от посоченото от вас лице. На Нептун и Луната им предстои аспект с Венера и Слънцето, но това са апликиращи аспекти, т.е. бъдещи действия, с които вие може би търсите вината у посочения човек. Нептун се намира в 11-тия ви дом - може би е някой ваш "приятел" или съдружник. Ако вървим в посока на неизвестен извършител, управители на 12-тия дом (а и на 11-тия също) са Уран и Сатурн. Уран се намира в 12-тия ви дом. Отново имаме указание за "приятел", който по-скоро всъщност ви е таен враг. Сатурн е в 6-тия ви дом, близо до К7 - може би е колега от работата или бизнес партньор, може би по-възрастен от вас.

Колеги, как тълкувате това "препятствие" в тази карта - преди Меркурий да завърши аспекта си с Марс, Марс ще направи аспект със Сатурн? Преди да получи информация за колата си, някой друг ще се намеси? Аспектите са хармонични, така че намесата не би трябвало да е зловредна.
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 03:36:25 am от Mirabella »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6152 -: Ноември 12, 2010, 03:55:36 am »
как тълкувате това "препятствие" в тази карта - преди Меркурий да завърши аспекта си с Марс, Марс ще направи аспект със Сатурн?

На мен ми изглеждат като взаимносвързани обстоятелства и неща, които ще трябва да решава около возилото. Примерно, ако е застраховано уреждане на този въпрос и обезщетение, документи и т.н., предвид домовете, които управляват.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6153 -: Ноември 12, 2010, 04:17:13 am »
Аурора , Сънрейн.....
23:13мин....
Бургас

Защо идва отново? Да му повярвам ли за последен път?

Меркурий , упр. на ДСЦ И МЦ Е В ТОчЕН СЪВПАД С ЮЛВ от натала ми!
Има ли емотиконка с пистолет? :unsure: :rolleyes:

*

Feia

« Отговор #6154 -: Ноември 12, 2010, 08:44:34 pm »
Имам хорарен въпрос. Колежката Е. намислила ли е нещо лошо против мен?

Знам, че говори против мен, защото случайно я чух и знам, че ми завижда по въпроси, свързани с работата. Но искам да знам дали е намислила да ми навреди и по друг начин, освен просто с приказки срещу мен.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6155 -: Ноември 12, 2010, 08:50:32 pm »
Не-няма аспект с Теб и има квадратура с Луна.

*

Feia

« Отговор #6156 -: Ноември 12, 2010, 08:53:30 pm »
Не-няма аспект с Теб и има квадратура с Луна.

Значи просто си злобее?

:P ;)

Аз ще изчакам още някой да каже.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #6157 -: Ноември 12, 2010, 11:22:21 pm »
Ако за *колежка* гледаме У3 Мерк - в 8ми дом на тайните, в квадрат с Нептун-илюзии, лъжи в 11ти, който е съуправител на 12ти-тайни втагове, а Мерка в 8ми е и в съвпад с Марс, и двете в Стрелец... На мен ми се струва, че колежката ти наистина е готова и на по-крупни действия, Хело... Пази се, пък - каквото и да е решила, гледай да я разобличиш с достойнство... Марс е у и на АЦ - теб, питащата, също в 8ми... Успех... ;)

Ако си беше направила картата по Кох, щеше и куспидата на 6 дом - колеги да е в Дева, не в Лъв. Марс, като управител на питащата и Меркурий, като управител на колежката, показват разправии между двете. В 8 дом може дори да подтикне колежката предимно към нЕкво "сладко отмъщение". Меркурий, като управител и на 6 дом може да показва разправии поради празни приказки и обиди, а може и да е заради някаква информация....документ и т.н. Луната е в разходящ секстил с Меркурий - каквото е направила, вече е направила с шефа....или пък е намерила друг колега на своя страна. Луната управлява 4 дом и е в сходящ тригон със Сатурн - управляващ 10-я дом, което за мен е показател, че нещата ще приключат в полза на питащата. Локус Фортуна в 3 дом акцентира върху нуждата от комуникация и добра дума. Има и други аспекти, но това й стига.

« Отговор #6158 -: Ноември 12, 2010, 11:43:16 pm »
Здравейте,

Тази сутрин си намерих колата със спукано предно стъкло от огромен клон асма, който беше показно подпрян на предния ми капак. Съответно - лозя и асми наоколо няма, по капака няма грам драскотина, а огромния кол е старателно подострен и супер тежък , с дължина около 2 м..... В тази връзка имам въпрос -

Благодаря ви в аванс !
Слагам карта на хорара ви, за да могат и други да се вкючат. Искам да предупредя, че не съм професионален астролог и че е по-добре, според мен, криминолозите да се изкажат на базата на веществени доказателства и показания.

Ако колата е по 3-ти дом, управител й е Меркурий, вие сте Марс, а предполагаемият извършител, назован по име, е Венера и Слънцето. Единственият негативен разходящ аспект на Меркурий е квадрат с Нептун - управител на интерсептираните Риби в 12-тия ви дом, което показва повреда на колата от неизвестен извършител. Нямаме разходящ аспект между колата ви (Меркурий) и Венера или Слънцето - няма дирекни указания, че делото е извършено от посоченото от вас лице. На Нептун и Луната им предстои аспект с Венера и Слънцето, но това са апликиращи аспекти, т.е. бъдещи действия, с които вие може би търсите вината у посочения човек. Нептун се намира в 11-тия ви дом - може би е някой ваш "приятел" или съдружник. Ако вървим в посока на неизвестен извършител, управители на 12-тия дом (а и на 11-тия също) са Уран и Сатурн. Уран се намира в 12-тия ви дом. Отново имаме указание за "приятел", който по-скоро всъщност ви е таен враг. Сатурн е в 6-тия ви дом, близо до К7 - може би е колега от работата или бизнес партньор, може би по-възрастен от вас.

Колеги, как тълкувате това "препятствие" в тази карта - преди Меркурий да завърши аспекта си с Марс, Марс ще направи аспект със Сатурн? Преди да получи информация за колата си, някой друг ще се намеси? Аспектите са хармонични, така че намесата не би трябвало да е зловредна.
А това че има квадрат между венера и нептун , неозначава ли че точно той го е поръчал ....... Освен това с него сме били колеги в една фирма..... Поне личи ли си че е нарочно направено ?
В картата по вашия въпрос няма квадрат между Венера и Нептун, а апликиращ тригон.  Именно заради това не виждам потвърждение, че е лицето, посочено от вас.

« Отговор #6159 -: Ноември 12, 2010, 11:45:19 pm »
как тълкувате това "препятствие" в тази карта - преди Меркурий да завърши аспекта си с Марс, Марс ще направи аспект със Сатурн?

На мен ми изглеждат като взаимносвързани обстоятелства и неща, които ще трябва да решава около возилото. Примерно, ако е застраховано уреждане на този въпрос и обезщетение, документи и т.н., предвид домовете, които управляват.
Благодаря ти, Сънрейн! :wub: