Здравейте,
Тази сутрин си намерих колата със спукано предно стъкло от огромен клон асма, който беше показно подпрян на предния ми капак. Съответно - лозя и асми наоколо няма, по капака няма грам драскотина, а огромния кол е старателно подострен и супер тежък , с дължина около 2 м..... В тази връзка имам въпрос -
Светослав ли е инициатора на щетата по автомобила ми?
Часа е 15,40 гр.София; 11-11-2010
Благодаря ви в аванс !
Слагам карта на хорара ви, за да могат и други да се вкючат. Искам да предупредя, че не съм професионален астролог и че е по-добре, според мен, криминолозите да се изкажат на базата на веществени доказателства и показания.
Ако колата е по 3-ти дом, управител й е Меркурий, вие сте Марс, а предполагаемият извършител, назован по име, е Венера и Слънцето. Единственият негативен разходящ аспект на Меркурий е квадрат с Нептун - управител на интерсептираните Риби в 12-тия ви дом, което показва повреда на колата от неизвестен извършител. Нямаме разходящ аспект между колата ви (Меркурий) и Венера или Слънцето - няма дирекни указания, че делото е извършено от посоченото от вас лице. На Нептун и Луната им предстои аспект с Венера и Слънцето, но това са апликиращи аспекти, т.е. бъдещи действия, с които вие може би търсите вината у посочения човек. Нептун се намира в 11-тия ви дом - може би е някой ваш "приятел" или съдружник. Ако вървим в посока на неизвестен извършител, управители на 12-тия дом (а и на 11-тия също) са Уран и Сатурн. Уран се намира в 12-тия ви дом. Отново имаме указание за "приятел", който по-скоро всъщност ви е таен враг. Сатурн е в 6-тия ви дом, близо до К7 - може би е колега от работата или бизнес партньор, може би по-възрастен от вас.
Колеги, как тълкувате това "препятствие" в тази карта - преди Меркурий да завърши аспекта си с Марс, Марс ще направи аспект със Сатурн? Преди да получи информация за колата си, някой друг ще се намеси? Аспектите са хармонични, така че намесата не би трябвало да е зловредна.