Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164048 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6200 -: Ноември 17, 2010, 11:46:17 pm »
Хипнотизаторът трябва да е по 7 дом, нали лекари, терапевти и консултанти също се гледат по този дом?

Цитат
Целта ми е да работя с психиката, с цел психоанализа и освобождаване от някои вредни психични програми и подобни неща.

Не знам дали ще те освободи от твоите вредни психични програми, но да не вземе да ти вкара нова, по-силна - Плутон е в точен съвпад със СЛВ в 7 дом.
Управителят на ДС (терапевта) е силен есенциално, но ретрограден - терапевтът може да бъде добър специалист, но въздействието му спрямо теб и твоята психика да не окаже желания ефект.
Ако съвпадът беше с ЮЛВ, по ми се връзва тези програми да бъдат изкарани от подсъзнанието и освободени, пречистени.

Но все пак не вземай твърде насериозно това, което ти пиша, защото в случая импровизирам.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

« Отговор #6201 -: Ноември 17, 2010, 11:50:20 pm »
не е ли по 12ти дом и нептун  :-\

ако  хората използваха хипнозата щяха да си решат много проблеми, но само ако се прави от професионалист ... и аз бих се подложила, но в нашия град няма при кой.

*

Feia

« Отговор #6202 -: Ноември 17, 2010, 11:52:50 pm »
Казвах, че съм напреднала в материала по задълбаването, a не по принцип с някакъв материал в сравнение с теб... Мисълта ми съвсем не е била да се сравнявам с теб по каквито и да било параграфи и материали...

Все едно, не ме прочете много добре, а и аз вероятно не съм се написала съвсем директно...

Не знам колко си напреднала с материала по задълбаването, обаче мисля, че да ми предлагаш заместители като дискотеки и подобни е все едно на човек, който е постоянно нервен да му предложиш да пуши повече цигари, за да се успокоява.

;) ;D

*

nerealna

« Отговор #6203 -: Ноември 17, 2010, 11:55:48 pm »
feia не е ученичка, че да си решава проблемите с дискотека  ;D

тя не търси забавление и спасение от скука , а прозрение и опознаване на себе си ...доколкото разбирам

*

Feia

« Отговор #6204 -: Ноември 17, 2010, 11:56:12 pm »
Хипнотизаторът трябва да е по 7 дом, нали лекари, терапевти и консултанти също се гледат по този дом?

Цитат
Целта ми е да работя с психиката, с цел психоанализа и освобождаване от някои вредни психични програми и подобни неща.

Не знам дали ще те освободи от твоите вредни психични програми, но да не вземе да ти вкара нова, по-силна - Плутон е в точен съвпад със СЛВ в 7 дом.
Управителят на ДС (терапевта) е силен есенциално, но ретрограден - терапевтът може да бъде добър специалист, но въздействието му спрямо теб и твоята психика да не окаже желания ефект.
Ако съвпадът беше с ЮЛВ, по ми се връзва тези програми да бъдат изкарани от подсъзнанието и освободени, пречистени.

Но все пак не вземай твърде насериозно това, което ти пиша, защото в случая импровизирам.  :blink:

Разубедихте ме!

Може вместо това да отида на НЛП или направо в целта - на дълбинна психоанализа!

:P ;D ;D

Запознах се с астрологът и психотерапевт Александър Стойчев. Като астролог го признавам, но се чудя какво мислите за него като психотерапевт, ако имате някакви данни.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6205 -: Ноември 18, 2010, 12:00:02 am »
Feia, твоят сигнификатор има добри аспекти с управителите на два от психичните домове, но в случая според мен най-важен е този на здравето, мисля, че няма пречки да го сториш щом си решила, но е напълно възможно като краен ефект да не те задоволи напълно. Тоест очакванията да са ти по-големи за това, което ще стане всъщност и ще постигнеш за себе си.

Аспектите на Луната не всички са хубави, които предстоят. Освен да е някакво забавяне, отлагане...Може да се сблъскаш с някои тайни страхове и проблеми на психиката, каквато е целта, но бъди готова да не позволиш сериозно да те разтресат, да намериш сили да се справиш с тях.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6206 -: Ноември 18, 2010, 12:03:35 am »
Прави ми впечатление обаче, че в хорара питащата е представена от АС Близнаци, Меркурий в сходящ съвпад с Марс в Стрелец и Луна в Овен. Ще ме извинявате, но хич не ми се вижда да е изпаднала в дълбока екзистенциална психоемоционална криза.  ;D Тогава най-малкото Луната щеше да е в 8 дом или друг воден.
Освен това, ако толкова беше загрижена на какъв терапевт ще попадне, Луната в хорара щеше да е във връзка със съответните сигнификатори. А в случая имаме Луна в интерсептиран знак в 11 дом, по който между другото са групите по интереси, форумите, клубове разни и т.н., а участието на Меркурий и Марс загатва по-скоро за желание да се поведе полемика.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6207 -: Ноември 18, 2010, 12:06:04 am »
Запознах се с астрологът и психотерапевт Александър Стойчев. Като астролог го признавам, но се чудя какво мислите за него като психотерапевт, ако имате някакви данни.

За пръв път чувам това име.
Но мен не ме брой - не съм по шуробаджанашките истории, нищо че повечето астролози в бранша се знаят - ако не лично, то поне поименно.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #6208 -: Ноември 18, 2010, 12:07:00 am »
feia не е ученичка, че да си решава проблемите с дискотека  ;D

тя не търси забавление и спасение от скука , а прозрение и опознаване на себе си ...доколкото разбирам

Като теглих карти Таро и питах какво да направя, за да постигна успех в живота, ми се падна няколко пъти в различни дни Дяволът. Стана ми ясно, че трябва да се заема с психоанализа.

След като дълго време търсих къде ли не отговор как да постигна това, което искам и защо понякога и силата на мисълта не действа, най-накрая открих. Човек несъзнателно сам се саботира. Само дълбинната психоанализа и повторното преживяване на момента на раждането могат да освободят човека. Това и смятам да направя.

Хипнозата щеше да бъде само един подпомагащ елемент. Основната ми цел е дълбинна психоанализа и осъзнаване на ограничаващите неща в подсъзнанието и повторно преживяване на момента на раждането.

*

Feia

« Отговор #6209 -: Ноември 18, 2010, 12:08:26 am »

За пръв път чувам това име.
Но мен не ме брой - не съм по шуробаджанашките истории, нищо че повечето астролози в бранша се знаят - ако не лично, то поне поименно.  ;D

Бях на Астродрама при него. Беше на тема Елементът Вода и знакът Скорпион. Хареса ми! И астродрамата и самият той като подходящ и знаещ много неща и правилно тълкуващ символи човек.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6210 -: Ноември 18, 2010, 12:09:22 am »
Той да не е Скорпио? И аз не съм го чувала досега.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6211 -: Ноември 18, 2010, 12:09:57 am »
Никога не съм присъствала на Астродрама.
Това в Русе ли се провежда?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #6212 -: Ноември 18, 2010, 12:10:37 am »
Той да не е Скорпио? И аз не съм го чувала досега.

Да, той е зодия Скорпион. Повечето от участниците тям бяха зодия Скорпион. Щях да му искам визитна картичка, за да му се обадя вече за психотерапия, ама не знам защо се отказах. Обаче, ако наистина се реша, ще му открия телефона.

Никога не съм присъствала на Астродрама.

В София.

*

Divna

« Отговор #6213 -: Ноември 18, 2010, 12:32:56 am »
Аз предлагам всеки да пусне по един по-нестандартен въпрос и заедно да търсим нови методи за разкриване на отговора.  ;)
Преди това обаче бързо в темата за таро!  ;D

ПП: С цялото ми уважение към хорарната и към тарото, но понякога май се прекалява с някой неща. Особено отношението към хората, които са готови да помогнат.  :-[

« Отговор #6214 -: Ноември 18, 2010, 12:35:14 am »

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6215 -: Ноември 18, 2010, 12:36:12 am »
Простете за невежеството.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6216 -: Ноември 18, 2010, 12:37:11 am »
Простете за невежеството.  :-[

Не, бе! Просто предполагам защо попита точно този въпрос! ;D Това е. ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6217 -: Ноември 18, 2010, 12:38:44 am »
А, без задни мисли, ама пусти чукча докато загрее какво го питат.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6218 -: Ноември 18, 2010, 12:45:34 am »
Аз пък ще пробвам да упражнявам осъзнато сънуване - не за друго, просто искам да си програмирам някой хубав сън като в приказките, да сънувам нещо приятно.  :rolleyes:

Вижте какво намерих по темата:

Цитат
Lucid dreaming, ясните сънища или осъзнатите сънища, както ги превеждат са невероятен феномен, заложен в съзнанието на всеки един от нас.

Самохипноза и хипногогични внушения

Състоянието точно преди да заспите, когато се унасяте и често сте погълнати от бързо сменящи се съноподобни образи (hypnogogic state), е много подходящо за програмиране на сънища. Просто всяка нощ, преди да заспите си повтаряйте, че ще имате ясен сън, и ако тази мисъл се пренесе в хипногогичното състояние, после може да се реализира във сънищата ви. Можете дори да “програмирате” определен сън, който искате да имате. Това е и един вид самохипноза. Можете да използвате и различни други видове самохипноза по всяко време на деня с цел подпомагане на техниките за осъзнато сънуване. Дори и само като си мислите за lucid dreaming от време на време, четете за него и т.н. вие концентрирате съзнанието си върху него и така увеличавате възможността такъв сън да ви се яви.

Още тази вечер смятам да пробвам, утре ще ви споделя дали се е получило.  :93:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6219 -: Ноември 18, 2010, 12:49:32 am »
Значи..програмираме сънищата..и ..сабахлем... ;D ;D ;Dпишем в съответната тема какво аджеба значи това дето сме го съновидели ;D