Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163041 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6240 -: Ноември 18, 2010, 02:06:23 am »
Фея, шоубизнеса е много подходящ за теб. Ако не успееш можеш да пробиеш като шофьор на автобус.

Или да изкара курс по риторика.  ;D Не си правя майтап, това ми се видя в хорара.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #6241 -: Ноември 18, 2010, 02:13:04 am »
Лили, на мен много неща ми се видяха в хорара й. Но това очите да ти избоде. И аз не си правя майтап.

Фея, Лилия Ковачева мисля имаше интересни методи за лекуване на гърлото.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6242 -: Ноември 18, 2010, 02:14:00 am »
можеш да пробиеш като шофьор на автобус.
:57:

:57: :57:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6243 -: Ноември 18, 2010, 02:17:11 am »
Лили, на мен много неща ми се видяха в хорара й. Но това очите да ти избоде. И аз не си правя майтап.

Ако изброяваме всички възможности, може и спортна кариера да направи. Бегач на къси дистанции, например.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #6244 -: Ноември 18, 2010, 02:17:30 am »

Аз и на таро ти гледах и боб ти хвърлих.
Всички прогностични техники са единодушни. Ще станеш духовен водач!  ;D

Дивна, ти просто не знаеш колко актуална би била с всичките ти тези умения, ако си дойдеш в България! Снощи гледах новото вечерно предаване по Националната НОВА ТВ - събрали отбор гадатели - астролог - Люмиер, една туркиня, гледачка на боб, Нумероложка - с вид на истинска вещица, и един младеж - истински екстрасенс - с вид на селски чалга бек - да се състезават гледанката на кой е по-по-най!

И въпросът по който се състезават е: "Софи Маринова и завареният й син Дачо циганина още ли се лУбАт, или напротив!" :57:

Малееее, изпуснала съм шоу значи!  ;D
Тук определено ми липсват смешки по телевизията. Има, но са интелектуални. Няма я тая простотия от която може със сълзи да се смееш както беше БГ. Днес обаче така ми е весело тук. Доста се посмях.

Прия, благодаря ти, че разбра хумора ми!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #6245 -: Ноември 18, 2010, 02:17:45 am »
можеш да пробиеш като шофьор на автобус.
:57:

:57: :57:

Там някъде зад океана може и шофьорки да карат автобуси, ама тука в БГ
повече от ватманка на трамвай/ тролей не може да " израстне "   ;D
Естествени минерали и амулети

*

Feia

« Отговор #6246 -: Ноември 18, 2010, 02:23:35 am »

Ако изброяваме всички възможности, може и спортна кариера да направи. Бегач на къси дистанции, например.  :blink:

Забрави за спорт!

Иначе за курс по риторика - може! На теб звездите ти го говорят, така че много разчитам на това.  ;D :P ;D Нали понякога пишеш без да гледаш картата?  ;)  ;D :P ;D

Мисля, че все пак съдбата ми е да преподавам, независимо от това къде и какво. И то не, защото го искам, а просто явно това ми е съдбата. Ако завърша психоанализа и подобни неща, може някой ден да преподавам на семинари, обучителни курсове. Засега съм се насочила към психоанализата и някои бързи терапевтични методи. Какво мислиш за това?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6247 -: Ноември 18, 2010, 02:27:37 am »
нали понякога пишеш без да гледаш картата?  

Да.
Понякога се случва да пиша това, което виждам в картата, а в същия момент "гласовете" друго да ми казват. И понеже не го виждам никъде в картата, пиша само това, което съм видяла астрологично аргументирано. И често се случва правилният отговор да го казват "гласовете", а не картата. Трябва да се науча повече да ги слушам, много скептична съм в това отношение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #6248 -: Ноември 18, 2010, 02:30:02 am »
нали понякога пишеш без да гледаш картата?  

Да.
Понякога се случва да пиша това, което виждам в картата, а в същия момент "гласовете" друго да ми казват. И понеже не го виждам никъде в картата, пиша само това, което съм видяла астрологично аргументирано. И често се случва правилният отговор да го казват "гласовете", а не картата. Трябва да се науча повече да ги слушам, много скептична съм в това отношение.

А случва ли се гласовете да грешат?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6249 -: Ноември 18, 2010, 02:31:51 am »
А случва ли се гласовете да грешат?

Ако съм пристрастна, т.е. пряко заинтересована в това, което ми се подава като информация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #6250 -: Ноември 18, 2010, 02:46:46 am »
Лили, мъжки или женски гласове "чуваш"?
Защото доколкото знам женските дават много точни отговори, а мъжките подвеждат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6251 -: Ноември 18, 2010, 02:49:48 am »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #6252 -: Ноември 19, 2010, 09:52:25 pm »
Имам един малко необичаен за хорари въпрос. Знам, че за хорари е добре отговорът да е с да или не, обаче сега искам дави попитам (разчитам на гласовете Лили  ;D) - Какво иска да ми каже Меркурий?

Както обикновено, през месец ноември се разболях от хроничните ми болести - синузит и гърло. И понеже търся езотеричното, психичното влияние, което е породило тези болести, знам, че проблемите с гърлото означават подтиснати и неизразени, неизказани емоции.

Дотук добре, обаче Меркурий по едно време и заглуши едното ухо, обаче се оправих. Слуха, понеже се свързва с комуникациите, е по Меркурий. Проблемите с гърлото, което е по Телец, могат за се свързват и с известно затруднение с говоренето, което се свързва с комуникацията и следователно с Меаркурий.

Сега пък като че ли с горната част на белите дробове има лек проблем.

Подозирам, че Меркурий се опитва да ми каже нещо, но не знам какво. Разчитам на вас да ми кажете: Какво иска да ми каже Меркурий чрез тези болести?

« Последна редакция: Ноември 19, 2010, 09:56:32 pm от Feia »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6253 -: Ноември 19, 2010, 10:02:36 pm »
Отивам да подишам малко прана и после ще пробвам да отговоря, ако се сетя за някакъв адекватен на въпроса ти отговор.  ;D
Ама като те гледам с тоя Нептун в точен съвпад с АС в хорара и ти не знаеш какво искаш/питаш.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #6254 -: Ноември 19, 2010, 10:31:24 pm »

Ама като те гледам с тоя Нептун в точен съвпад с АС в хорара и ти не знаеш какво искаш/питаш.  :P

Не си ли чела "Болестта като път"? Искам да знам какви са истинските, дълбоко-психичните, несъзнавани причини за проблемите със здравето ми, които засягат органи, управлявани от Меркурий.

*

nerealna

« Отговор #6255 -: Ноември 19, 2010, 10:49:11 pm »
Feia, позволих си да ти хвърля и-дзин ..дано не възразяваш :)
получи се хексаграма, която показва потиснатост и изтощение за теб в този момент. мислите ти са объркани. сега си в период в, който даваш всичко от себе си емоционално във връзка и в замяна не получаваш нищо - това те изтощава. съветът е да изоставиш това,/или този /който те мъчи и да последваш пътя на водата - движение напред. някой високопоставн човек ще ти даде съвет и ще ти помогне.

та ..това се получи ..не знам колко е вярно , от скоро се занимавам с и-дзин.   :blink:

п.с. в случай че не е връзка с човек е някаква ситуация трудна за теб ...нещо трябва да зарежеш което те мъчи ..не знам как се тълкува точно ./може би сама ще се сетиш/

*

Feia

« Отговор #6256 -: Ноември 19, 2010, 11:03:55 pm »
Feia, позволих си да ти хвърля и-дзин ..дано не възразяваш :)
получи се хексаграма, която показва потиснатост и изтощение за теб в този момент. мислите ти са объркани. сега си в период в, който даваш всичко от себе си емоционално във връзка и в замяна не получаваш нищо - това те изтощава. съветът е да изоставиш това,/или този /който те мъчи и да последваш пътя на водата - движение напред. някой високопоставн човек ще ти даде съвет и ще ти помогне.

та ..това се получи ..не знам колко е вярно , от скоро се занимавам с и-дзин.   :blink:

п.с. в случай че не е връзка с човек е някаква ситуация трудна за теб ...нещо трябва да зарежеш което те мъчи ..не знам как се тълкува точно ./може би сама ще се сетиш/

Развам се, че си си направила труда да теглиш един И-Дзин.
Няма нищо общо с никаква връзка.

Аз търся корена на проблема, а той идва най-късно от детството.

Меркурий - комуникацията. Дали има нещо, което не изказвам или пък друга причина? Подозирам, че болното гърло и синузита, които имам още най-ранна възраст, са свързани.

Аз мисля, че си разтълкувах картата, макар и не по правилата за тълкуване на хорари. Но все пак ще чакам някой да каже нещо.

*

nerealna

« Отговор #6257 -: Ноември 19, 2010, 11:09:03 pm »
не го тълкувам правилно тогава... ок, успех :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6258 -: Ноември 19, 2010, 11:10:26 pm »
Синузитът и простудните заболявания не са по Меркурий, доколкото си спомням.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #6259 -: Ноември 19, 2010, 11:13:10 pm »
Синузитът и простудните заболявания не са по Меркурий, доколкото си спомням.

Да, но аз питам за тези ми болести, които са по Меркурий. А влошеният от гърлото глас е проблем с комуникацията и следователно с Меркурий. Това за синузита го споменавам между другото. То е по Марс.

Сега теглих Таро по въпроса и ми се падна картата Магьосникът - Меркурий, Слънце.

;D