Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169594 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6280 -: Ноември 20, 2010, 02:31:32 am »
Този Нептун сигурно показа, че му размътва мозъка конкуренцията. Атакуван е доста сериозно.Ще имам голяма битка с тях. :angry:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #6281 -: Ноември 20, 2010, 02:34:43 am »
Този Нептун сигурно показа, че му размътва мозъка конкуренцията. Атакуван е доста сериозно.Ще имам голяма битка с тях. :angry:

Първо провери, дали този Х не се е договорил с конкуренцията за нещо
свързано с твоя въпрос, отдалече направи проучване - на Луната и предстои
дълъг път да измине
Естествени минерали и амулети

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6282 -: Ноември 20, 2010, 02:37:29 am »

Първо провери, дали този Х не се е договорил с конкуренцията за нещо
свързано с твоя въпрос, отдалече направи проучване - на Луната и предстои
дълъг път да измине

Няма да го чакам въобще. Трябва да го запазим. :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6283 -: Ноември 20, 2010, 02:44:01 am »
Сигурна ли си, че този Х не е  сключил вече договор или е взел решение
по този въпрос ?

Интересна карта.
АС в последните градуси на знака и сигнификатор на контрагента на ИЦ на пръв поглед могат да загатват, че действието вече е приключило, най-вече за него.
В тази карта двата сигнификатора - на питащата (Луна в Телец) и на контрагента (Сатурн във Везни) - са еднакво силни. Трудно е да се каже в чия полза ще е резултатът.
Ако гледаме 3 дом за сключване на договор, управителят на 3 дом на контрагента (Юпитер) е есенциално по-силен от управителя на 3 дом на питащата (Меркурий). И ми се струва, че с директен натиск трудно ще станат нещата, дори според мен той (контрагентът) се чувства в позиция да договаря условия, които ще са по-изгодни за него.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6284 -: Ноември 20, 2010, 02:52:47 am »
Сигурна ли си, че този Х не е  сключил вече договор или е взел решение
по този въпрос ?

Интересна карта.
АС в последните градуси на знака и сигнификатор на контрагента на ИЦ на пръв поглед могат да загатват, че действието вече е приключило, най-вече за него.
В тази карта двата сигнификатора - на питащата (Луна в Телец) и на контрагента (Сатурн във Везни) - са еднакво силни. Трудно е да се каже в чия полза ще е резултатът.
Ако гледаме 3 дом за сключване на договор, управителят на 3 дом на контрагента (Юпитер) е есенциално по-силен от управителя на 3 дом на питащата (Меркурий). И ми се струва, че с директен натиск трудно ще станат нещата, дори според мен той (контрагентът) се чувства в позиция да договаря условия, които ще са по-изгодни за него.

Да, Лили. Той е в по-добрата позиция. Ще се договаряме. Не ми приемай буквално думите за бой, битка и т.н.Това е образно казано. Разбира се, че имам стратегия. Въобще не е за майтап работата, но няма как да се обяснявам тук, за да ви стане ясно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6285 -: Ноември 20, 2010, 03:04:38 am »
Не ми приемай буквално думите за бой, битка и т.н.Това е образно казано. Разбира се, че имам стратегия.

За натиск споменах, гледайки картата, а не повлияна от това, което си написала.
В случая не зная дали става въпрос за клиент на компанията или контрагент, но като че ли е изчаквал по-изгоден за него момент, когато може или да предоговаря някои финансови моменти, или някаква сума да му бъде приспадната. Не знам върху какво се градят отношенията ви с този човек, дали вече е имало някакви разплащания между него и компанията ви, но изглежда, че той има определени финансови очаквания и не изключвам като вариант да е склонен да блъфира. Този човек, който и да е той, не ми изглежда да играе "на дребно".  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #6286 -: Ноември 20, 2010, 03:07:44 am »
Момичета има нужда от помоща ви!

Въпросът ми е следния: Ще започна ли скоро друга работа?
В момента, това, което работя не ме задоволява емоционално. Искам да приключа завинаги с преподавателската си дейност.
Все още съм в процес на умуване, защото рискът е голям, но явно планетите са ме подбрали в момента да действам и да бъда по-смела.

Сатурн в 6ти дом, какво иска да ми каже? Че съм си закотвена за тая работа ли?
Меркурий /работата/ е в съвпад с Марс /мен/, обаче май Меркурий тръгва ретрограден и няма да успее да направи точния съвпад.  :-[

Предварително ви благодаря!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6287 -: Ноември 20, 2010, 03:10:54 am »
В случая не се ли гледа 6ти от 6ти, т.к. в момента не си безработна, а просто търсиш друга алтернатива?
Спомням си, че някъде Аурора беше споменала за това.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6288 -: Ноември 20, 2010, 03:14:26 am »
Благодаря ви на всички, момичета! Тук ще имам точен отговор в най-скоро време и ще ви го споделя веднага, в момента, в който изкристализират нещата. Стискайте палци!

*

Divna

« Отговор #6289 -: Ноември 20, 2010, 03:19:50 am »
В случая не се ли гледа 6ти от 6ти, т.к. в момента не си безработна, а просто търсиш друга алтернатива?

Да, мисля, че имаше нещо такова.
То затова ли Сатурн ми излиза в 6ти дом? Явно защото имам работа, но пък Сатурн може да показва, че не ми е присърце тая работа.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #6290 -: Ноември 20, 2010, 03:20:32 am »
Благодаря ви на всички, момичета! Тук ще имам точен отговор в най-скоро време и ще ви го споделя веднага, в момента, в който изкристализират нещата. Стискайте палци!

Стискаме ти палци, но ти не очаквай " бонус " за тази задача,
последния аспект на Луната е опозиция със Слънцето...
Естествени минерали и амулети

« Отговор #6291 -: Ноември 20, 2010, 03:32:56 am »
Мисля, че наличието на Сатурн (У10) в 6-тия ти дом в екзалтация плюс Локус Фортуна показват, че имаш възможност да направиш кариера на сегашното работно място. Марс се отделя от секстил със Сатурн - не си ли получила вече тази възможност? Новата работа е Уран и Нептун в тази карта и Луната ще направи аспекти с тях, т.е. би трябвало да имаш възможности за започване на нова работа. Уран в 12-ти дом може да отговаря добре на работа като терапевт, но ако не символизира това, може да значи, че нещо в тази работа няма да е наред. Както беше отбелязано от Муунлейди, последния аспект на Луната е опозиция със Слънцето (У5). Може би ти самата няма да приемеш новата работа.

P.S. Ако разглеждаме Сатурн като управител на новата работа, т.е. У11, положението му в 6-ти дом плюс У1 и У6 в 8-ми може да означава трансформиране на сегашната работа в желаната нова. Няма ли такава възможност? Без да се търси ново работно място, просто смяна на длъжността.
« Последна редакция: Ноември 20, 2010, 03:38:56 am от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6292 -: Ноември 20, 2010, 03:38:43 am »

Да, мисля, че имаше нещо такова.
То затова ли Сатурн ми излиза в 6ти дом? Явно защото имам работа, но пък Сатурн може да показва, че не ми е присърце тая работа.

Не искам да те объркам, Дивна. Нека се включи и някой друг.

Но на мен ми се вижда логично да се разглеждат производни домове в твоя случай.
Ако по 6 дом гледаме настоящата ти работа, Сатурн в екзалтация тук от една страна показва добри позиции за теб самата, най-малкото уважение и респект, но пък У6 (Меркурий) е в знак на заточение, т.е. теб тази работа не те удовлетворява. Меркурий е в съвпад с Марс, аспектът много скоро ще стане точен. А Марс управлява АС в хорара, т.е. инициативата е в твои ръце. Меркурий се пада в 3ти от 6ти - преподавателска дейност, но не във висше учебно заведение, а средно или средно-специално, т.е. някакво профилирано.

Ако броим 6ти от 6ти, попадаме в 11 дом. Там е разположен Нептун, който дава занимания с изкуство, както знаем. Но не дава желаната сигурност, а по-скоро работа "по вдъхновение". А ако разглеждаме класическия управител на 11 дом (Сатурн), отново се връщаме в 6 дом. Тук, честно казано, не ми е много ясна ситуацията, т.е. защо управителят на производния дом отново ни връща в дома, от който сме тръгнали. Можем да разгледаме и Уран - модерния управител на 11 дом (производния 6ти), но се притеснявам, че само допълнително ще се объркам.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #6293 -: Ноември 20, 2010, 03:38:57 am »
Мисля, че наличието на Сатурн (У10) в 6-тия ти дом в екзалтация плюс Локус Фортуна показват, че имаш възможност да направиш кариера на сегашното работно място. Марс се отделя от секстил със Сатурн - не си ли получила вече тази възможност? Новата работа е Уран и Нептун в тази карта и Луната ще направи аспекти с тях, т.е. би трябвало да имаш възможности за започване на нова работа. Уран в 12-ти дом може да отговаря добре на работа като терапевт, но ако не символизира това, може да значи, че нещо в тази работа няма да е наред. Както беше отбелязано от Муунлейди, последния аспект на Луната е опозиция със Слънцето (У5). Може би ти самата няма да приемеш новата работа.

Благодаря, Мирабела!  :58:

Точно като цветови терапевт мисля да видя. Не съм търсила, но тия дни стана на въпрос. Говорих с една личност, която ме провокира и в понеделник сигурно ще звънна до една организация да проверя как стоят нещата. За сега е само като идея.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6294 -: Ноември 20, 2010, 03:43:17 am »
Дивна, доколкото разбирам, ти желаеш да смениш сегашната си работа с друга, не те удовлетворява.
Но някак на този етап по ми се вижда настоящата ти работа да продължи да ти носи основен доход, а работата по Нептун да бъде допълнително занимание. Мислила ли си да пробваш да съчетаваш и двете, поне в началото, докато не видиш как ще потръгнат нещата на новото поприще?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #6295 -: Ноември 20, 2010, 03:49:53 am »
Дивна, доколкото разбирам, ти желаеш да смениш сегашната си работа с друга, не те удовлетворява.
Но някак на този етап по ми се вижда настоящата ти работа да продължи да ти носи основен доход, а работата по Нептун да бъде допълнително занимание. Мислила ли си да пробваш да съчетаваш и двете, поне в началото, докато не видиш как ще потръгнат нещата на новото поприще?  :blink:

Благодаря, Лили!

Да, желая да започна нещо различно свързано с изкуството.
То е ясно, че тази учебна година ще трябва да я свърша. Така, трудно мога да махна с ръка и да си пратя едната шефка по дяволите, защото после ще ми излезе през носа.  ;)
Вероятно ще опитам в началото да ги съчетая /ако разбира се намеря такава работа/.

Много ми е объркано.  :-[

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #6296 -: Ноември 20, 2010, 03:57:28 am »

В момента, това, което работя не ме задоволява емоционално. Искам да приключа завинаги с преподавателската си дейност.
Все още съм в процес на умуване, защото рискът е голям, но явно планетите са ме подбрали в момента да действам и да бъда по-смела.

Меркурий /работата/ е в съвпад с Марс /мен/, обаче май Меркурий тръгва ретрограден и няма да успее да направи точния съвпад.  :-[

Аз мисля, че няма да започнеш "скоро" друга работа.....в зависимост от това какво имаш предвид под "скоро"....само ти си знаеш.  :blink: Но гледайки само картата абстрахирайки се от неяснотата, между Марс /питащата/ и Сатурн /съуправител на 11 дом, като 6 от 6/ аспекта е разходящ. Марс е в сходящ квадрат с Юпитер и Уран - управител на 11 дом и диспозитор на Нептун в 11 дом. Луната в първи дом показва твоето безпокойство, но тя е в сходяща опозизия със Слънцето и в сходящ квадрат с Нептун в 11 дом. Ако те хване щръклицата да напуснеш сега, може после да се върнеш отново тук, ако те приемат....нямам време да разгледам подробно всички аспекти. Но моят отговор е "не". На тази работа имаш възможности за стабилност, уважение и израстване. Ти решавай.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6297 -: Ноември 20, 2010, 04:13:41 am »
Реших да задам следния хорарен въпрос:
 Да замина ли в чужбина?

Според мен картата показва това, което съм мислила.
Луната е в 9 дом, а Слънцето е в 4ти. Слънцето управлява АС.
Не става въпрос за емиграция, а за завръщане там, откъдето съм дошла.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #6298 -: Ноември 20, 2010, 04:13:58 am »

Аз мисля, че няма да започнеш "скоро" друга работа.....в зависимост от това какво имаш предвид под "скоро"....само ти си знаеш.  :blink: Но гледайки само картата абстрахирайки се от неяснотата, между Марс /питащата/ и Сатурн /съуправител на 11 дом, като 6 от 6/ аспекта е разходящ. Марс е в сходящ квадрат с Юпитер и Уран - управител на 11 дом и диспозитор на Нептун в 11 дом. Луната в първи дом показва твоето безпокойство, но тя е в сходяща опозизия със Слънцето и в сходящ квадрат с Нептун в 11 дом. Ако те хване щръклицата да напуснеш сега, може после да се върнеш отново тук, ако те приемат....нямам време да разгледам подробно всички аспекти. Но моят отговор е "не". На тази работа имаш възможности за стабилност, уважение и израстване. Ти решавай.

Благодаря, Скарлет!  :58:

Ще го умувам още явно. За пълна промяна може да говорим чак за догодина. Няма да е в близките месеци.

*

Divna

« Отговор #6299 -: Ноември 20, 2010, 04:17:32 am »
Реших да задам следния хорарен въпрос:
 Да замина ли в чужбина?

Според мен картата показва това, което съм мислила.
Луната е в 9 дом, а Слънцето е в 4ти. Слънцето управлява АС.
Не става въпрос за емиграция, а за завръщане там, откъдето съм дошла.

Лили, липсва ли ти това място /Луна в 9ти дом/? Не знам как да я тълкувам, че чужбина за теб е дома ти? Но дефакто къде за теб е чужбина? Там или тук?