В случая не се ли гледа 6ти от 6ти, т.к. в момента не си безработна, а просто търсиш друга алтернатива?
Спомням си, че някъде Аурора беше споменала за това.
Да, мисля, че имаше нещо такова.
То затова ли Сатурн ми излиза в 6ти дом? Явно защото имам работа, но пък Сатурн може да показва, че не ми е присърце тая работа.
Не искам да те объркам, Дивна. Нека се включи и някой друг.
Но на мен ми се вижда логично да се разглеждат производни домове в твоя случай.
Ако по 6 дом гледаме настоящата ти работа, Сатурн в екзалтация тук от една страна показва добри позиции за теб самата, най-малкото уважение и респект, но пък У6 (Меркурий) е в знак на заточение, т.е. теб тази работа не те удовлетворява. Меркурий е в съвпад с Марс, аспектът много скоро ще стане точен. А Марс управлява АС в хорара, т.е. инициативата е в твои ръце. Меркурий се пада в 3ти от 6ти - преподавателска дейност, но не във висше учебно заведение, а средно или средно-специално, т.е. някакво профилирано.
Ако броим 6ти от 6ти, попадаме в 11 дом. Там е разположен Нептун, който дава занимания с изкуство, както знаем. Но не дава желаната сигурност, а по-скоро работа "по вдъхновение". А ако разглеждаме класическия управител на 11 дом (Сатурн), отново се връщаме в 6 дом. Тук, честно казано, не ми е много ясна ситуацията, т.е. защо управителят на производния дом отново ни връща в дома, от който сме тръгнали. Можем да разгледаме и Уран - модерния управител на 11 дом (производния 6ти), но се притеснявам, че само допълнително ще се объркам.