Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168651 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6320 -: Ноември 20, 2010, 06:51:32 pm »
На мен пък, когато Юпитер отиде в Овен към 20-тия градус ще ми мине през Хирона и тогаз ще видите едни принцове, едни шейхове,  едни пантофки   ;D

http://www.youtube.com/watch?v=2KHXWMEvYm0&feature=related   :mellow:

Гаднярка  ;D :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #6321 -: Ноември 20, 2010, 06:52:56 pm »
Хич не залагайте на това. На мен лятоска ми бяха в/у Хирон/Венера и СЛВ Юпитер и Уран. Вярно, че децата баха на гости на баба и дядо за известно време :-[ :-[ :-[..ама..толкова.

Еееее, това е несериозно, де. Нали знаеш, че трябва да се задвижи и от бавни планетни аспекти.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #6322 -: Ноември 20, 2010, 06:54:48 pm »
Трябва да има аспекти, които да  отворят " Вратата на Пепеляшка "
( ако има такава в натала)   ;D
Естествени минерали и амулети

*

holanda

« Отговор #6323 -: Ноември 20, 2010, 06:55:39 pm »
да бе,аз съм бъкана от Пепеляшкини аспекти - Венера/Нептун/Хирон/Юпитер- взаимовръзка, и направо съм я втасала откъм принцове  ;D

ай сиктир,нема такъв филм,нека съм гадна,нека съм реалист  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6324 -: Ноември 20, 2010, 07:05:18 pm »
Е що не пробвате в натални карти примерно таз дискусия.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6325 -: Ноември 20, 2010, 07:06:34 pm »
....в Козирог в съвпад със СЛВ - силно е свързана кармично с България. Така мисля аз, пък нека се появи Лили. Тя знае най-добре какво иска и чувства.  ;)

Това, че сякаш тук съм дошла, за да плащам тежка карма, отдавна си го мисля, между другото. В БГ ми се случиха най-лошите неща, както и всички кризи и загуби в семейството. Сигурно не съм се релокирала на много подходящо място, но вероятно за всичко си има причина и е имало защо да идвам тук.

Благодаря от сърце на всички включили се, засега и без това не мога да предприема нищо, ще стоя и ще обмислям. Баба ми още миналата година ми предложи да се преместя, след като почина майка ми, но тогава не бях на себе си. Половината ми живот мина тук - неговата съзнателна част, сега ако се върна, ще трябва да започвам всичко от нулата. Макар че транзитите на Сатурн и Плутон вече се погрижиха да занулят всичко в живота ми, вече няма какво да се изхвърля от него.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6326 -: Ноември 20, 2010, 07:23:03 pm »
....в Козирог в съвпад със СЛВ - силно е свързана кармично с България. Така мисля аз, пък нека се появи Лили. Тя знае най-добре какво иска и чувства.  ;)

Това, че сякаш тук съм дошла, за да плащам тежка карма, отдавна си го мисля, между другото. В БГ ми се случиха най-лошите неща, както и всички кризи и загуби в семейството. Сигурно не съм се релокирала на много подходящо място, но вероятно за всичко си има причина и е имало защо да идвам тук.

Благодаря от сърце на всички включили се, засега и без това не мога да предприема нищо, ще стоя и ще обмислям. Баба ми още миналата година ми предложи да се преместя, след като почина майка ми, но тогава не бях на себе си. Половината ми живот мина тук - неговата съзнателна част, сега ако се върна, ще трябва да започвам всичко от нулата. Макар че транзитите на Сатурн и Плутон вече се погрижиха да занулят всичко в живота ми, вече няма какво да се изхвърля от него.

Лили, ти си го имаш и по натал заложено - Сатурн в заточение в Лъв 9 дом - като на заточение в чужда държава, а БГ си е под знака на Сатурн. Ясно е защо тук си преживяла тежки неща...Сатурн не е добре поставен по знак и е в квадрат с Уран.....че и двете ретроградни. Но както и да е. Това е за "натални карти".

*

Feia

« Отговор #6327 -: Ноември 21, 2010, 12:48:08 am »
Сещате ли се за гадателя от предаването "Ясновидци" Христо Христов, който гледа на кафе и в предаването много познаваше?

http://hristohristov.info/

Днес бях при него и не съм доволна. Мисля, че половината от нещата, които ми каза ги позна, а другата половина не ги позна.

Но не в това е въпроса. Докато говореше бързо и неразбираемо, спомена между другото, като едно от многото неща за мен и урочасване. После спомена, че ще имам успех в живота и в професията (понеже се интересувах точно от професията), когато си намеря мъж и това щяло да ми отключи късмета. Не пропусна да ми спомене, че той прави разваляне на магии, талисмани, амулети, магии за отключване на късмет за 40 и 80 лева - не помня кое колко струва. Но не обърнах внимание на офертата...

Освен това ми претупа тълкуването. За него бях една от многото клиентки и не ми позна всичко, защото искаше да си намисля три желания и да си завъртя пръста три пъти по чашата с кафето. После я погледна и ми каза, че съм искала здраве, любов, семейство и не помня още какво. Погледна ме триумфално с усмивка. Обаче не си бях пожелала нито едно от тези неща.  :rolleyes:

Имам хорарен въпрос - Гадателят Христо Христов лъже ли хората, че имат магии, само за да им вземе парите? Няколко минути след като зададох този въпрос се запитах и  - Мен излъгал ли ме е, като спомена между другото, като едно от многото неща за мен и думата урочасване?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6328 -: Ноември 21, 2010, 01:12:41 am »
 Не е луд този, дето яде баницата, а този, дето я дава. Като реши човек да ходи при ясновидец или при астролог, си решава сам дали и къде да отиде. След като прави записвания чак за януари, представете си колко баламурници има на тази земя.  :rolleyes: Не съм ходила при него и не знам дали лъже хората, но на този хорар аз отговор не мога да дам. Ако се интересуваш нещо толкова елементарно като имаш ли магия или не, защо не зададе такъв въпрос тук? Ми, трябваше да ходиш чак до Христо.....Ние сме винаги тук  :P, редуваме се и отговоряме кой колкото може.  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #6329 -: Ноември 21, 2010, 01:19:39 am »
Ще ти отговоря само, защото виждам, че въпросът ти е сериозен - Луна в 12-ти дом съответства на естеството на въпроса. Не е важно дали момчето лъже хората или не. По-важното е ти какво правиш при него. Отговорът е в твоята натална карта и по-точно в транзитите - транзитен Сатурн в 12-ти дом изисква от нас да поработим върху скритите си страхове и да се освободим от тях. Предлагам ти да се обърнеш към собствената си съвест (12-ти дом) и честно да си отговориш на въпроса коя е твоята опора в живота, да изхвърлиш от съзнанието си "лошите" помисли и всичката шлака от подсъзнанието, да простиш на хората, които са те обидили (а не да се заканваш, че ще им правиш магии), да се пречистиш и да започнеш на чисто. В целия този ритуал да не забравиш да простиш и на себе си за грешните мисли и действия, които си допуснала - волно или неволно. Все пак в чисто астрологичен контекст, това е необходим период в твоя живот, в който трябва да си научиш уроците, докато Сатурн транзитира през твоя 12-ти дом. Освен това имаш възврат на Лилит, а тя също се свързва с окултните техники и магиите. И запали свещ и искрено се помоли на Бог, светлите сили да те подкрепят постоянно в твоя земен път. 
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Feia

« Отговор #6330 -: Ноември 21, 2010, 01:27:59 am »
Ще ти отговоря само, защото виждам, че въпросът ти е сериозен - Луна в 12-ти дом съответства на естеството на въпроса. Не е важно дали момчето лъже хората или не. По-важното е ти какво правиш при него. Отговорът е в твоята натална карта и по-точно в транзитите - транзитен Сатурн в 12-ти дом изисква от нас да поработим върху скритите си страхове и да се освободим от тях. Предлагам ти да се обърнеш към собствената си съвест (12-ти дом) и честно да си отговориш на въпроса коя е твоята опора в живота, да изхвърлиш от съзнанието си "лошите" помисли и всичката шлака от подсъзнанието, да простиш на хората, които са те обидили (а не да се заканваш, че ще им правиш магии), да се пречистиш и да започнеш на чисто.

Преди няколко месеца си записах час при него, с цел да разбера коя професия е моето призвание в живота.

Оттогава досега даже бях забравила за това какъв въпрос щях да му задам и през повечето време даже не се сещах, че ще ходя при него.

Стига манипулации, Небесна!

Ако се интересуваш нещо толкова елементарно като имаш ли магия или не, защо не зададе такъв въпрос тук? Ми, трябваше да ходиш чак до Христо.....Ние сме винаги тук  :P, редуваме се и отговоряме кой колкото може.  ;)

Аз не съм се и замисляла и не съм се и съмнявала, че може да съм урочасана, преди посещението ми при него днес. И макар да знам, че това е несериозно, все пак се чудя... дали той не ми е внушил нещо или аз съм си внушила нещо?

« Последна редакция: Ноември 21, 2010, 01:36:26 am от Feia »

« Отговор #6331 -: Ноември 21, 2010, 01:30:29 am »
Няма нужда от хорар, за да се разбере, че въпросният гадател лъже. На сайта му пише, че премахва алкололизъм. Да бе! То така се премахва алкохолизъм. С добри пожелания.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6332 -: Ноември 21, 2010, 01:36:37 am »
Преди доста години, докато бях дежурна една нощ и зяпах телевизия по кабеларките....не помня по кой канал беше, но даваха различни ясновидци и хората се свързваха с тях в ефир. Тъй като съм много резервирана и страхлива по отношение на такива хора, дълго мислих дали изобщо да звънна и накрая се престраших, но след предаването...директно се свързах с ясновидеца. Дори не му помня името. Такива тъпотии ми наговори за 2 минути, че едва ли не до десето коляно имам магия и съм прокълната. Трябвало да му дам 300 лв и щял да ми развали магията. От тогава съм се заклела, че при ясновидци никога няма да отида. Нямам и нужда, защото за всяко нещо, което ме интересува, си отговарям сама. И когато ще пускам тото си правя хорар дали да си давам парите.  ;D Не, че имам данни за големи печалби, но средния ми син има.  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6333 -: Ноември 21, 2010, 01:38:32 am »
Няма нужда от хорар, за да се разбере, че въпросният гадател лъже. На сайта му пише, че премахва алкололизъм. Да бе! То така се премахва алкохолизъм. С добри пожелания.

Това е несериозно. И децата знаят, че алкохолизма е вид зависимост и се нуждае от продължително психологично и медикаментозно лечение.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6334 -: Ноември 21, 2010, 01:46:12 am »

Преди няколко месеца си записах час при него, с цел да разбера коя професия е моето призвание в живота.

Оттогава досега даже бях забравила за това какъв въпрос щях да му задам и през повечето време даже не се сещах, че ще ходя при него.

Стига манипулации, Небесна!

Това не са манипулации. При транзити на Сатурн в 12-ти дом хората тръгват по гледачи. При възврат на Лилит - също.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #6335 -: Ноември 21, 2010, 01:48:00 am »
 То бива бива криза, ами смирение и добруване му е майката.
[/quote]

А, кажи го и ти.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6336 -: Ноември 21, 2010, 01:48:41 am »
 Ти си построила комунизма, Ая.  ;D Нито на лекарите ще плащаме, нито в магазина, нито като ни извършват дадени услуги, щото всички ще работим за без пари. Супер! Аз и без това ги ненавиждам, защото навсякъде те издрусват и викат "Дай!" И като в бездънна торба се въртят парите - откъдето дошли, два пъти повече отишли.  ;D Но твоята идея все още ми се струва недостижима.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6337 -: Ноември 21, 2010, 01:50:35 am »

При транзити на Сатурн в 12-ти дом хората тръгват по гледачи.

Моля ти се, и на мен ми минава през 12 дом, но и през ум не ми минава да тръгна по гледачки.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #6338 -: Ноември 21, 2010, 01:51:18 am »
Не трябва да има тарифи при ясновидци и лечители, така съм чувала аз. Колкото им оставиш. Ударят ли го на печалба, си губят дарбата. Шарлатаните се познават по ценоразписите.

*

Feia

« Отговор #6339 -: Ноември 21, 2010, 01:51:31 am »
Преди доста години, докато бях дежурна една нощ и зяпах телевизия по кабеларките....не помня по кой канал беше, но даваха различни ясновидци и хората се свързваха с тях в ефир. Тъй като съм много резервирана и страхлива по отношение на такива хора, дълго мислих дали изобщо да звънна и накрая се престраших, но след предаването...директно се свързах с ясновидеца. Дори не му помня името. Такива тъпотии ми наговори за 2 минути, че едва ли не до десето коляно имам магия и съм прокълната. Трябвало да му дам 300 лв и щял да ми развали магията. От тогава съм се заклела, че при ясновидци никога няма да отида. Нямам и нужда, защото за всяко нещо, което ме интересува, си отговарям сама. И когато ще пускам тото си правя хорар дали да си давам парите.  ;D Не, че имам данни за големи печалби, но средния ми син има.  ;)

Но в предаването "Ясновидци" изглеждаше толкова добър и познаваше много!

Иначе сега транзитният ми Нептун ми е в квадратура със Слънцето и в тригон с асцендента. И все се бутам сред хора, които се занимават с езотерика и подобни.

Откакто транзитният ми Сатрун ми навлезе в 12-ти дом, изобщо не се спирам. Преди си стоях вкъщи, а сега е обратното. За кратко време посетих ясновидци, психотерапевти и подобни - къде на семинар, къде на консултация, къде на астродрама, даже ходих при индийския гуру Свами Джотирмая, дето сега е в България и въздейства безплатно с лечебната си енергия на хората, обаче след това прави за желаещите платени семинари за йогийско дишане, медитация, изкуството на живота. Да не разказвам и за гуруто, че там организаторите лееко послъгаха хората, че гуруто щял да закъснее за безплатната лечебна сесия, при която лекува с ръка всички, които отидат там. В момента пътувал натам и докато дойдел щели да направят кратка демонстрация по медитация за всички, които са дошли и които може да побере залата (понеже имаше стотици хора), и междувременно да рекламират и дейността на своята благотворителна организация. Обаче после гледах в предаването "На кафе при Гала" гуруто да казва, че освен безплатната лечебна сесия, щели да правят и демонстрация на медитация в всички присъстващи. Знаех си, че организаторите са излъгали, че гуруто пътувал натам от семинар и само за да убият времето щели да демонстрират с всички присъстващи медитация. Пък то си е било предвидено в програмата. Вярно, че след самомасажа и медитацията, които правехме се чувствах по-добре, обаче не ми харесва да ме лъжат.

Ама този индиец Свами Джотирмая има много силно влияние върху хората. Още щом влезе в залата ми повлия. Ама за това ще разказвам друг път. Мисля, че водачите на сектите имат такова силно влияние върху околните.