Преди доста години, докато бях дежурна една нощ и зяпах телевизия по кабеларките....не помня по кой канал беше, но даваха различни ясновидци и хората се свързваха с тях в ефир. Тъй като съм много резервирана и страхлива по отношение на такива хора, дълго мислих дали изобщо да звънна и накрая се престраших, но след предаването...директно се свързах с ясновидеца. Дори не му помня името. Такива тъпотии ми наговори за 2 минути, че едва ли не до десето коляно имам магия и съм прокълната. Трябвало да му дам 300 лв и щял да ми развали магията. От тогава съм се заклела, че при ясновидци никога няма да отида. Нямам и нужда, защото за всяко нещо, което ме интересува, си отговарям сама. И когато ще пускам тото си правя хорар дали да си давам парите.
Не, че имам данни за големи печалби, но средния ми син има.
Но в предаването "Ясновидци" изглеждаше толкова добър и познаваше много!
Иначе сега транзитният ми Нептун ми е в квадратура със Слънцето и в тригон с асцендента. И все се бутам сред хора, които се занимават с езотерика и подобни.
Откакто транзитният ми Сатрун ми навлезе в 12-ти дом, изобщо не се спирам. Преди си стоях вкъщи, а сега е обратното. За кратко време посетих ясновидци, психотерапевти и подобни - къде на семинар, къде на консултация, къде на астродрама, даже ходих при индийския гуру Свами Джотирмая, дето сега е в България и въздейства безплатно с лечебната си енергия на хората, обаче след това прави за желаещите платени семинари за йогийско дишане, медитация, изкуството на живота. Да не разказвам и за гуруто, че там организаторите лееко послъгаха хората, че гуруто щял да закъснее за безплатната лечебна сесия, при която лекува с ръка всички, които отидат там. В момента пътувал натам и докато дойдел щели да направят кратка демонстрация по медитация за всички, които са дошли и които може да побере залата (понеже имаше стотици хора), и междувременно да рекламират и дейността на своята благотворителна организация. Обаче после гледах в предаването "На кафе при Гала" гуруто да казва, че освен безплатната лечебна сесия, щели да правят и демонстрация на медитация в всички присъстващи. Знаех си, че организаторите са излъгали, че гуруто пътувал натам от семинар и само за да убият времето щели да демонстрират с всички присъстващи медитация. Пък то си е било предвидено в програмата. Вярно, че след самомасажа и медитацията, които правехме се чувствах по-добре, обаче не ми харесва да ме лъжат.
Ама този индиец Свами Джотирмая има много силно влияние върху хората. Още щом влезе в залата ми повлия. Ама за това ще разказвам друг път. Мисля, че водачите на сектите имат такова силно влияние върху околните.