Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169375 Прегледи
*

Feia

Re:хорарен въпрос
« Отговор #6360 -: Ноември 21, 2010, 02:37:00 am »

Точно в момент на криза, човек прибягва до гадатели. Лична драма или икон. криза няма значение.

Не знам дали отчиташ факта, че всички хора по много пъти в живота си изживяват лична драма, лична психологическа криза, която в повечето случаи никога не се оправя.

*

Feia

« Отговор #6361 -: Ноември 21, 2010, 04:12:56 pm »
Решила съм повече да не ходя при никакви гадатели и индийски гурута.

Обаче със сигурност ще отида на психоанализа. Смятам, че всеки човек трябва да си направи дълбинна психоанализа при специалист, дори и самият той да е специалист.

Имам хорарен въпрос и ще помоля да се отнесете сериозно към него и ако ще пишете, то да е по въпроса ми! Въпросът ми е - Александър Стойчев, при когото ходих на Астродрама, подходящ ли е да ми бъде психотеропевт? Две минути след това си зададох и въпроса - Ще ми помогне ли?

*

Uran

• 6041
« Отговор #6362 -: Ноември 21, 2010, 05:34:51 pm »
Отговорът е НЕ.

*

Feia

« Отговор #6363 -: Ноември 21, 2010, 05:37:33 pm »
Отговорът е НЕ.

Жалко! Изглежда като подходящ човек.

« Отговор #6364 -: Ноември 21, 2010, 06:13:24 pm »
  Бях задала въпрос за бащата на сина си. Току що получих малко инфо Бил е жив, но не знаят къде е.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6365 -: Ноември 22, 2010, 12:24:15 am »
Отговорът е НЕ.

Забрави го въпроса днес на пълнолуние. Иначе между вас показва вече осъществен положителен контакт.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Feia

« Отговор #6366 -: Ноември 22, 2010, 12:30:52 am »
Отговорът е НЕ.

Забрави го въпроса днес на пълнолуние. Иначе между вас показва вече осъществен положителен контакт.

Значи след пълнолуние мога пак да попитам същото и да има положителен отговор?

:rolleyes: ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6367 -: Ноември 22, 2010, 12:34:19 am »
 ;D За съжаление се съмнявам в това.

Но пък според мен ти онзи ден пита и за него, не само дали да се подложиш на терапията, така че да приемем, че въпроса вече е задаван и сега няма какво ново да узнаеш.

« Отговор #6368 -: Ноември 26, 2010, 04:21:27 pm »
Здравейте момичета!
Идвам, за да дам обратна връзка по хорара за съквартирантката, наистина се намери едно момиче, което ми каза, че ще може да дойде декември месец, аз се съгласих, но сега ме гложди мисълта, дали наистина ще дойде, може ли да питам още нещо, дано не е мн нахално от моя страна:
Ще дойде ли Веси да живее при мен?

Май асцендентът в нулев градус не епозволява да се даде отговор?

Давам обратна връзка по хорара, въпросното момиче въобще не си вдига телефона, явно няма да дойде :'( , доста некоерктно от нейна страна, но няма значение. Сега отново се впускам да търся нови хора, като сипоставям краен срок 20.12, ако до тогава не стане, няма да се тровя повече и ще се изнеса, за последен път задавам въпрос, свързан с тази квартира, Ще напусна ли сегашната квартира в следващите няколко месеца, поствам и картата, ако има желаещи да се включат, много благодаря и за предишните включвания  :wub:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #6369 -: Ноември 26, 2010, 04:34:16 pm »
Луната, като косигнификатор на питащия, преди да напусе знака ще направи секстил с Венера (У4), това може ли да се приеме като отговор "да" на въпроса?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

missKapriz

« Отговор #6370 -: Ноември 26, 2010, 04:41:40 pm »
Izidora,според мен няма да смениш квартирата си в близките 2-3 месеца
По-вероятно е да си намериш съквартирантка
Успех

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6371 -: Ноември 26, 2010, 04:45:29 pm »
Сега отново се впускам да търся нови хора, като сипоставям краен срок 20.12, ако до тогава не стане, няма да се тровя повече и ще се изнеса, за последен път задавам въпрос, свързан с тази квартира, Ще напусна ли сегашната квартира в следващите няколко месеца.

Може ли уточнение? Ако си намериш квартирантка, нямаш намерение да я напускаш, а ако не си намериш си даваш срок до 20.12 да напуснеш, така ли?   

« Отговор #6372 -: Ноември 26, 2010, 04:46:56 pm »
Да, Сънрейн, веднага казвам, ако не намеря човек до 20.12, давам предизвестие и края на януари напускам, ако намеря човече, оставам там.

« Отговор #6373 -: Ноември 26, 2010, 04:48:49 pm »
Izidora,според мен няма да смениш квартирата си в близките 2-3 месеца
По-вероятно е да си намериш съквартирантка
Успех

Здравей мис Каприз! Много се радвам, че си тук, отдавна не бях чела твои постове, много ти благодаря за включването, интересното е, че пуснах няколко хорара по въпроса, всичко изглежда ок според картите, а на практика нещата все още са в застой, явно решението ще излезе в последния момент.  :wub:

*

missKapriz

« Отговор #6374 -: Ноември 26, 2010, 05:15:27 pm »
zidora,предполагам,че изобщо не ти се иска да напускаш тази квартира-тя е представена от Венера в 9 дом везни,което предполага ,че е просторна и добре мебелирана,възможно е да е на висок етаж или с хубава панорама.
Секстила Луна/Венера е добър завършек на въпроса,доколкото венера като У4 показва края на нещата,а Луната  е сигнификатор на съквартирантите в твоята карта-аз ги гледам по 6 дом.
От друга страна късния Асц и късния градус на У4 -венера/квартирата ти/ според мен показват,че не предстоят промени в тази посока.
И още един силен аспект показващ добрия изход на нещата/аз приемам,че добрия изход е да си останеш в тази квартира със съквартирантка/,това е тригона на свветилата,още повече ,че Слънцето е диспозитор на Луната

« Отговор #6375 -: Ноември 26, 2010, 05:25:48 pm »
zidora,предполагам,че изобщо не ти се иска да напускаш тази квартира-тя е представена от Венера в 9 дом везни,което предполага ,че е просторна и добре мебелирана,възможно е да е на висок етаж или с хубава панорама.
Секстила Луна/Венера е добър завършек на въпроса,доколкото венера като У4 показва края на нещата,а Луната  е сигнификатор на съквартирантите в твоята карта-аз ги гледам по 6 дом.
От друга страна късния Асц и късния градус на У4 -венера/квартирата ти/ според мен показват,че не предстоят промени в тази посока.
И още един силен аспект показващ добрия изход на нещата/аз приемам,че добрия изход е да си останеш в тази квартира със съквартирантка/,това е тригона на свветилата,още повече ,че Слънцето е диспозитор на Луната

Да, мис Каприз, жилището  никак не е лошо, локацията му е наистина много добра и да...за момента сякаш е по-добре да не го напускам, дано да се подредят добре нещата, още веднъж много благодаря!

*

nerealna

« Отговор #6376 -: Ноември 26, 2010, 06:01:30 pm »
issidorra, спомням си, че на идзин ти беше излязло че няма да си купиш апартамент през следващата година, но ще си смениш жилището....
пиши, ако си го смениш наистина, защото изследвам как работи и дзин ...и ще ми бъде любопитно какво ще се случи по въпроса :)
пожелавам ти успех  :blink:

« Отговор #6377 -: Ноември 26, 2010, 06:07:22 pm »
issidorra, спомням си, че на идзин ти беше излязло че няма да си купиш апартамент през следващата година, но ще си смениш жилището....
пиши, ако си го смениш наистина, защото изследвам как работи и дзин ...и ще ми бъде любопитно какво ще се случи по въпроса :)
пожелавам ти успех  :blink:

Благодаря, Нереална, писах ти съобщение, да не спамим тук хубавата тема

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6378 -: Ноември 26, 2010, 08:13:28 pm »
Само да допълня нещо ,което ми направи впечатление по картата на Изидора

Луната ще направи тригон с Меркурий / мунданен У на 6 дом,в 11 дом -твоето желание ,У на ЛФ също в Дева - мунданен знак на 6 дом / .ЛФ се намира в 3 дом от 6ти хорарен и ако гледаме сроковете зададени в хорара и ъгловия дом на Луната ,както и тригона на Луната  преди това с Марс /У3 на теб/ би трябвало след около 20тина дена дена да се срещнеш с бъдещата си съквартирантка.

Ще ми е интересно да споделиш  :blink:

А относно смяната на жилище - Венера като У 4 в хорарната карта и предстоящата и смяна на знака в точно противоположния - не изключвам на по-късен етап по някаква причина да поискаш да смениш сегашния си дом.

*

Feia

« Отговор #6379 -: Ноември 28, 2010, 11:50:48 pm »
Имам един малко странен хорарен въпрос. Докато участвах в Астродрамата на тема Елементът Вода и Знакът Скорпион, правехме медитации. По време на тях имах две видения, при които Скорпионът ме караше да се видя в едно огледало и да видя коя съм всъщност, да видя истинската си същност, а не това, което вярвам, че съм. Не видях образа си, но от него, от огледалото, излизаше светлина, беше светъл образ. Но виденията бяха прекъснати, защото нямах много време.

Хорарният ми въпрос е: Как мога да разбера каква съм? Как да се погледна в огледалото, в което Скорпионът иска да се огледам и да видя каква съм в действителност?

Надявам се, че необичайният ми въпрос няма да ви попречи да ми отговорите.