Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165076 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6440 -: Декември 10, 2010, 01:58:51 am »
 ;D Уран, незнам дали е възможно, но май има голяма вероятност да се случи, да се развият положително нещата по твоето питане.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #6441 -: Декември 10, 2010, 02:38:56 am »
Aniri,предположих имотен проблем заради Сатурн-У7 в твоя 4 дом.
Квезита да не ти е подчинен?

Не, бивши колеги сме.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

« Отговор #6442 -: Декември 10, 2010, 03:31:46 am »
Уран, управители на 3тия дом на дъщеря ти са Сатурн и Уран. Сатурн има апликиращ тригон с Луната, която е под управлението на Уран, така че казвам "да, ще поправи оценките си".
Но мисля, че не веднага. Защото Меркурий, който е неин У10 - успехите й, става ретрограден. Меркурий ще се върне под управлението на Юпитер - тя ще вземе нещата в свои ръце, но в Стрелец той е в заточение и освен това ще заформи квадрат с Юпитер - може би оценките й изобщо не я интересуват (и начинът, по който я възприемат като цяло, имиджа й). Юпитер е в 4тия й дом в съвпад с Уран, затова предполагам, че тя се интересува надълбоко от нещата, които учи и може би оценките й се струват твърде повърхностни и маловажни. Изобщо успехите й в обучението - 10ти от 3ти дом - са под управлението на Венера в заточение, което съответства на незадоволителните резултати в момента. Венера има апликиращ аспект с Марс (твоя У10 - твоята гордост), така че дъщеря ти ще се постарае да те направи горда, но тъй като този аспект няма да бъде завършен, може би не по начина, който очакваш, имам предвид, че може да не поправи всичко на 6.

« Отговор #6443 -: Декември 11, 2010, 01:30:16 pm »
Здраяейте, моля за помощ по един хорар. Това е линк към картата, направила съм я по метода на Koch . А въпросът е ще се получи ли нещо сериозно (в смисъл връзка) между мен и въпросния човек (назовавам по име).

http://izpepelqvashta.snimka.bg/other/nov.555497

« Отговор #6444 -: Декември 11, 2010, 05:15:55 pm »
Здраяейте, моля за помощ по един хорар. Това е линк към картата, направила съм я по метода на Koch . А въпросът е ще се получи ли нещо сериозно (в смисъл връзка) между мен и въпросния човек (назовавам по име).

http://izpepelqvashta.snimka.bg/other/nov.555497

Здравей Изпепеляваща!
Първо искам да кажа, че за първи път участвам и коментирам по чужд въпрос, така че почакай и някой по-напреднал да се изкаже, таааа.. вашите сигнификатори нямат аспект по между си, което за мен означава, че в момента няма контакт между вас, неговият сигнификатор (Юпитер) се намериа в твой 7, но в негов 1 дом, което може да означава, че в момента той е заинтересован от повече себе си, а не от теб, аспектът между вашите 5 домове е хубав, но е разходящ, което за мен е още едно НЕ, но нека се включат и другите.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6445 -: Декември 11, 2010, 10:04:58 pm »
Изпепеляваща ,колеги ли сте или е някъде извън страната /или пък се е "скрил" някъде/,или по интернет комуникирате ? Срещата/контакта/ ви би трябвало да е бил/а много скоро.

Предстои съвпад с Нептун ,който е все пак негов Упр.Значи аз го приемам ,че ще има някакъв контакт между вас.От там нататък Луната /която  е негов У5 влиза в неговия знак ,така да се каже в полезрението му /.
Мисля,че ще има още срещи ,но ако търсиш обвързване тип брак и семейство като,че ли не .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6446 -: Декември 11, 2010, 10:13:27 pm »
Изпепеляваща , очаквай около 15-20-ти декември обрат във връзката с мъжа... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #6447 -: Декември 12, 2010, 01:06:26 am »
Мина доста време от задаването на въпроса ми, когато ме посъветвахте да го задам повторно по-късно, след като Венера стане директна. Е, сега Меркурий е ретрограден, но не ми се чака и той да обърне директен, та да си задам въпроса който е: Да пиша ли на ... /назовала съм личността именно/? Интересувам се дали ако пиша, ще получа отговор и дали ще остана разочарована?

Благодаря ви предварително!

« Отговор #6448 -: Декември 12, 2010, 01:10:28 am »
Zdraveite, mnogo Vi blagodarq za napisanoto. :))) Strahotni ste, vsi4ko koeto kazahte e taka. Da jivee v Angliq i prez 2 sedmici si idva za weekend-ite. Komunikirame po internet i po telefon. Kum 17 ili 20 shte si idva v BG pak ot tam natatak ... neznam :) Zasega sa ni samo priqtelski otnosheniqta ... uj ;))) Lina mislish li che nisto seriono nqma da izleze ? 4ak brak ne tursq, no vruzka opredeleno :))

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6449 -: Декември 12, 2010, 01:19:28 am »
Дивна ,ти си нацелила една Луна  :-\ Ще помисля.Май си взела решение все пак да пишеш.

Izpepelqvashta ,мисля така ,защото последния аспект на Луната в Риби е с Уран ,не е гаранция ,че съм права :blink:Винаги има надежда.
« Последна редакция: Декември 12, 2010, 01:25:56 am от *Lina* »

« Отговор #6450 -: Декември 12, 2010, 01:34:24 am »
Управителя на трети дом е ретро, Луната е без курс...шЪ чакаш  :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #6451 -: Декември 12, 2010, 01:38:36 am »
Уран не е ли планетата на революционните промени. А и мерк. моя управител (ако не бъркам) е ретро. Какво значи това? Не е ли повтаряне не стара ситуация?

*

Divna

• 2478
« Отговор #6452 -: Декември 12, 2010, 01:45:30 am »
Управителя на трети дом е ретро, Луната е без курс...шЪ чакаш  :mellow:

Колко още да чакам? Аз се изчаках вече.  ;D Все някоя планета не е в ред.  :-[

*

Divna

• 2478
« Отговор #6453 -: Декември 12, 2010, 01:56:32 am »
Луна в 0*03 пак ли е без курс?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6454 -: Декември 12, 2010, 02:00:22 am »

Въобще е без курс....след 3* гледай да я целнеш.... ;D ;D
Ти се вълнуваш все едно лИбовно писмо ще пишеш! ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6455 -: Декември 12, 2010, 02:02:02 am »
Дивна ,струва ми се ,че си взела решението ,може и писмото да си го написала или поне измислила и не можеш да чакаш .Не мисля,че ще ти отговори ,може и на инат,но ще има въздействие върху него ,според мен човека е изпаднал в отдръпване от всякакви чувства и не иска да отстъпи.
Но все пак,ако ти тежи напиши го дори и да не получиш отговор ,той ще го прочете ;)

Уран не е ли планетата на революционните промени. А и мерк. моя управител (ако не бъркам) е ретро. Какво значи това? Не е ли повтаряне не стара ситуация?

Ако не бъркам ,понеже не виждам картата докато пиша беше в 4 дом ,затова предположих ,че може да искаш да се съберете,да създадете семейство - нещо от този род .Уран по принцип не е много по обвързването ,но ако му оставиш свобода ,може и да имаш сериозна връзка .Сърцето най-добре ще разбере.не вярвам да се откажеш ,само заради написаното тук ,така ,че смело напред  ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #6456 -: Декември 12, 2010, 02:08:39 am »

Въобще е без курс....след 3* гледай да я целнеш.... ;D ;D
Ти се вълнуваш все едно лИбовно писмо ще пишеш! ;D ;)

Ами не мога да напиша това писмо от 2 месеца.  :-X

Направих си нов хорар с въпроса Ще се видя ли с ... /назовах въпросната личност по име/?

И Луната е пак без курс май.

*

Divna

• 2478
« Отговор #6457 -: Декември 12, 2010, 02:11:17 am »
Дивна ,струва ми се ,че си взела решението ,може и писмото да си го написала или поне измислила и не можеш да чакаш .Не мисля,че ще ти отговори ,може и на инат,но ще има въздействие върху него ,според мен човека е изпаднал в отдръпване от всякакви чувства и не иска да отстъпи.
Но все пак,ако ти тежи напиши го дори и да не получиш отговор ,той ще го прочете ;)

Ако не бъркам ,понеже не виждам картата докато пиша беше в 4 дом ,затова предположих ,че може да искаш да се съберете,да създадете семейство - нещо от този род .Уран по принцип не е много по обвързването ,но ако му оставиш свобода ,може и да имаш сериозна връзка .Сърцето най-добре ще разбере.не вярвам да се откажеш ,само заради написаното тук ,така ,че смело напред  ;)

Благодаря!  :58:
Не съм го написала още и може би няма да го напиша.
А ще те затрудни ли да видиш и втория ми хорар?  :25:

« Отговор #6458 -: Декември 12, 2010, 02:16:26 am »
Направих си нов хорар с въпроса Ще се видя ли с ... /назовах въпросната личност по име/?

И Луната е пак без курс май.

Не, не е без курс. Прави положителни аспекти и към МАрс У7ми и Венера, кояго също описва партньора. Марс и Венера с в разходящ аспект, но Луната дава шанс и ЛФ е в 3ти дом...по-скоро ДА  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6459 -: Декември 12, 2010, 02:33:39 am »
Дивна, на мен  още по предния хорар ми хрумна ,че от писмото ще има резултат ,независимо ,че може и да не отговори с писмо ,но не се чувствам толкова сигурна да дам категоричен отговор,затова и го написах по-завоалирано.Според мен нищо не губиш какво толкова  ,седни го напиши ,излей си това ,което ти тежи ,пък после му мисли да го пускаш ли или не  :blink:

На втория нещата изглеждат добре ,но не знам доколко е коректно ,ако става въпрос за същия човек и ситуация.Между управителите на 3тите ви домове ще има квадрат ,дори и да го потърсиш ,ако не си подготвена ,спокойна и наясно какво искаш ,може да има обратен ефект .

Сядай и пиши ,драскай и  пиши каквото ти е на сърце.