Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163232 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6460 -: Декември 12, 2010, 02:57:23 am »
По хорара на Дивна.
Ако говорим за комуникация по нет или опосредствана такава-ДА, ще се "видите".
Твоят сигнификатор, както и неговият са в апликиращи секстил и тригон с Луна. Луна ще направи съвпад с Юпитер и секстил с Меркурий, които са управителите на третите ви домове.
Заради ретро фазата на Меркурий може и да има някакво осуетяване.

п.п.Това хорарът отпреди месец ли е?

*

Divna

• 2478
« Отговор #6461 -: Декември 12, 2010, 04:18:11 am »
Blagodaria vi momi4eta!  :58:

NB: Uran, da.  :blink:

« Отговор #6462 -: Декември 12, 2010, 05:22:16 am »
И аз Ви благодаря :))))  :wub: :wub: :wub:

*

Uran

• 6041
« Отговор #6463 -: Декември 12, 2010, 05:16:36 pm »
Сега видях, че си задала подобен въпрос на предната страница като Сатурн е в 7 дом. :-\
Дивна, този човек далече ли е и с какво се занимава?

п.п.Любопитството ми се дължи на пълните му домове от 1-6. :blink:

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #6464 -: Декември 13, 2010, 02:48:17 pm »
Това ,че сигнификатор на мен или на нещото,което ме интересува,е ретро Мерк,независимо от благоприятната му позиция и аспекти,означава ли ,че отговорът на въпроса е отрицателен?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6465 -: Декември 13, 2010, 03:02:15 pm »
Това ,че сигнификатор на мен или на нещото,което ме интересува,е ретро Мерк,независимо от благоприятната му позиция и аспекти,означава ли ,че отговорът на въпроса е отрицателен?
Не непременно. Може да означава, че желаното може да се забави във времето. Или че целиш връщане към предишна ситуация. Или че трябва внимателно да планираш всичко, да четеш всичко, да подготвяш в детайли пътуване или подписване на договори, ако питаш за такова. И още куп други неща.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #6466 -: Декември 13, 2010, 09:46:03 pm »
Мерси за отговора. :blink:

*

Feia

« Отговор #6467 -: Декември 13, 2010, 10:33:11 pm »
Имам хорарен въпрос. Астрологът А. Х. ще ми направи ли подходящ хороскоп, който да ми даде подходяща информация за това, което ме интересува?

*

Feia

« Отговор #6468 -: Декември 13, 2010, 11:12:59 pm »
Някой ще ми каже ли какво мисли - дали този астролог ще ми даде някои от отговорите, които търся?

Буквата А е част от истинското му име, а Х е измислена.

« Отговор #6469 -: Декември 13, 2010, 11:19:41 pm »
Аз бих казала "да". Но има едно "но", което ме притеснява. Имате апликиращ квадрат между вашите У4 и същият аспект между него и твоя У4. Може да има проблеми с възприемането на истинската ти същност.

*

Feia

« Отговор #6470 -: Декември 13, 2010, 11:46:51 pm »
Аз бих казала "да". Но има едно "но", което ме притеснява. Имате апликиращ квадрат между вашите У4 и същият аспект между него и твоя У4. Може да има проблеми с възприемането на истинската ти същност.

Как мислиш, дали към края на февруари той ще може да разбере истинската ми същност по-добре?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6471 -: Декември 13, 2010, 11:49:12 pm »
Астрологът е представен от 7 дом, можем да приемем за негови сигнификатори Слънцето и Юпитер. Слънцето е в юпитеров знак, а Юпитер е в силна позиция.
Луната е в сходящ съвпад с Юпитер, при това в благоприятен дом - 11ти. Предполагам, че въпросът ти е свързан с бъдещите ти шансове за развитие, не само в професионален план. И мисля, че този астролог би могъл да ти даде добри насоки, сигнификаторът му е силно поставен.
Разходящият квадрат на Луната със Слънцето може да говори за колебание или за наличие на съмнение у теб. Щом задаваш този въпрос във форума, значи е покълнало зрънце съмнение относно качествата на астролога или може би искаш да се потвърди/отрече представата, която вече си създала за него.
Но ти си представена от ретрограден Меркурий, който се намира в дома, представящ астролога, интересно. Може би по-нататък ще решиш да го потърсиш отново?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6472 -: Декември 13, 2010, 11:50:25 pm »
Имам хорарен въпрос. Астрологът А. Х. ще ми направи ли подходящ хороскоп, който да ми даде подходяща информация за това, което ме интересува?

Не, но ти вече го знаеш. Променила си отношението си към него и няма да се довериш на мнението му.

*

Feia

« Отговор #6473 -: Декември 13, 2010, 11:53:07 pm »
Астрологът е представен от 7 дом, можем да приемем за негови сигнификатори Слънцето и Юпитер. Слънцето е в юпитеров знак, а Юпитер е в силна позиция.
Луната е в сходящ съвпад с Юпитер, при това в благоприятен дом - 11ти. Предполагам, че въпросът ти е свързан с бъдещите ти шансове за развитие, не само в професионален план. И мисля, че този астролог би могъл да ти даде добри насоки, сигнификаторът му е силно поставен.
Разходящият квадрат на Луната със Слънцето може да говори за колебание или за наличие на съмнение у теб. Щом задаваш този въпрос във форума, значи е покълнало зрънце съмнение относно качествата на астролога или може би искаш да се потвърди/отрече представата, която вече си създала за него.
Но ти си представена от ретрограден Меркурий, който се намира в дома, представящ астролога, интересно. Може би по-нататък ще решиш да го потърсиш отново?

Аз му вярвам. Обаче нещо в мен ми казва, че трябва да мине още известно време и да се срещна поне още един-два пъти с него, което ще стане през новата година и тогава да отида да му искам хороскоп. Но не се съмнявам в него.

Правилно позна, че се интересувам от възможностите за бъдещото ми развитие, не само в професионален план. Най-вече и в психологически план.

« Отговор #6474 -: Декември 14, 2010, 12:18:06 am »

Как мислиш, дали към края на февруари той ще може да разбере истинската ми същност по-добре?
Първо ти се извинявам, ако това, което ти пиша, се окаже невярно. Относно въпроса ти - мисля, че да. В края на февруари ти Меркурий и твоят У4 Слънцето попадат в 4тия му дом. Може да пробваш да си направиш елективна карта, за да решиш кои дати са най-подходящи.

« Отговор #6475 -: Декември 14, 2010, 12:24:50 am »
Нека разгледаме картата по въпроса на Синухе.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6476 -: Декември 14, 2010, 12:31:52 am »
То това не отговаря на времевия ти диапазон, но май към то неделя ще я намериш. :blink:

Виж в гардероба/шкафа.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #6477 -: Декември 14, 2010, 01:07:42 am »
По хорара на Синухе: У2 е Слънцето, а то както знаем се движи еднопосочно в чарта. Виж в документите в досието ти при стар работодател, не знам дали се предоставя военна книжка, но така изглежда. У3 също е Слънце, явно наистина е в някаква купчина документи.

Меркурий, общият сигнификатор на документите, се движи ретроградно към Слънцето, в него е надеждата.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6478 -: Декември 14, 2010, 01:08:16 am »
Книжката е м/у книги....Нещо като стилажи...Там има книги има и някакви кутийки.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6479 -: Декември 14, 2010, 03:12:15 am »
Няколко подсказки - в килер, гардеробно помещение или склад, до нещо бяло, близо до стените на стаята, в северозападната част от вратата навътре. Някакво топло, горещо място, до отоплително тяло на стената. Възможно и някъде в дясната част на голям, тъмен, стенен часовник, или някаква вещ на стената с антикварна стойност.
втори вариант - някъде около кучешка/котешка къщичка, мястото, където спят домашните любимци.
Близо до аквариум или воден фонтан, под кутия за бижута, кристали или камъни.
Два еднакви шкафа, два еднакви куфара, две еднакви кутии, въобще някаква двойка от еднакви вещи в стаята.
Малко  по-късно ще погледна по-обстойно.