Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162506 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6480 -: Декември 14, 2010, 03:24:24 am »
Ще си намеря ли военната книжка до Петък?  18:18 Бургас

Моля ви,обърнах всичко,цялата ми папка с документи е забутана някъде  :41:
Жокерче  :'(

Синухе,след като каза че си преровил всички шкафове и гардероби,което не е зле да направиш отново ми хрумна една идея да се опиташ да се сетиш взимал ли си въпросната папка,при личния си лекар,на някой изпит за преквалификация или при някой колега-това също са предположенията ми за намирането и.Има надежда на Луната и предстои съвпад с Юпитер.
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #6481 -: Декември 14, 2010, 03:29:23 am »
Управителя на 2ри и 3ти е в стрелец - възможно е книжката да е далече от теб. На работно масто. Ниско, под, маце, килер, чанта, шкаф. Дали ще я намериш до петък е въпроса - май не  :-X :-\...но пиша това по ретроградие все пак  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6482 -: Декември 14, 2010, 03:42:17 am »
На мен много работна ми се струва средата в този хорар. Сякаш не виждам достатъчно показатели да е във вас, но може да греша, никак не съм по тази част с търсенето на вещи. Ако е в дома трябва да е всекидневна, с офис-кът, бюро, където има книги, нещо такова, а шкафовете казваш преровени, по всяка вероятност е прибрана в мебел, но по-подробно засега не мога да дам съвет. Ако се сетя още нещо, ще пиша.     

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6483 -: Декември 14, 2010, 04:22:47 am »
Може да са забутани точно някъде където цари пълен безпорядък, ще трябва да положиш много усилия, но накрая изневиделица ще изскочи. Освен това ти си я забутал някъде, никой друг не ти я пипал. Копирал ли си скоро някакви документи от тази папка. някъде близо до скенер, до фотокопирна техника, до принтер. Започни от там някъде или от място, на което държиш някакви религиозни или духовни символи или дори свещи. И е точно там, където смяташ, че си я оставил и че трябва да бъде. Бъди по-методичен, а като си скъсаш задника от търсене, викни някоя плутонова "Венера" да ти го намери.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Uran

• 6041
« Отговор #6484 -: Декември 15, 2010, 02:15:39 am »
Kъде са учебниците по англ. ез. на дъщеря ми и ще ги намерим ли?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6485 -: Декември 15, 2010, 02:17:40 am »
Болно ли е било умрялото коте пред вратата ми? :'( :'( :'(

20:16 мин.
14.12.2010
Бургас

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6486 -: Декември 15, 2010, 03:27:09 am »
Уран, забелязваш ли - втори въпрос за дъщеря ти и на К5 пак е Стрелец. Сега съм малко объркана. Дали да гледам изгубените учебници по твоя 2ри дом, или по нейния? Май по-скоро по неяния, ако тя ги е "изгубила". Но се страхувам да не усложнявам прекалено много работата с употреба на производни домове.
Ако са по твоя 2ри - Меркурий е ретро - едно "да", в нейния дом - учебниците са някъде при нея, нейната стая. Диспозиторът на Меркурий е добре поставен, но Меркурий има апликиращ квадрат с нея - едно "не". Луната ще направи тригон със Слънцето - второ "да", а последният й аспект е секстил с Нептун - трето по-скоро "да". Така че общо - "да".
Ако гледаме нейния втори дом, то Сатурн е в екзалтация - учебниците са в добро състояние, но диспозиторът на Сатурн Венера е в падение в 12тия й дом - едно "не". Луната ще направи опозиция със Сатурн - второ "не". Сатурн няма други аспекти и е в нейния 11ти дом - да не ги е забравила при приятелка? Освен това Луната е в твоя 9ти дом - може би са далеч от теб учебниците.

Марая, управителят на котето (ако го гледаме по 6ти дом, макар че не е твое, но бездомните котета не знам по кой дом са) Сатурн е добре поставен. Но здравето на котето се управлява от ретро Меркурий в Козирог, в неговия 12ти дом, което може да индикира отслабено здраве поради хроничен проблем. Луната има разходящ квадрат с Меркурий, което също може да сочи към здравословен проблем. У8 на котето няма разходящи аспекти - не се вижда директно какво може да е причинило смъртта му. Мисля, че е било болно.

Прикачвам картата по въпроса на Марая за котето. :'(
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 04:19:57 am от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #6487 -: Декември 15, 2010, 03:30:50 am »
Мирабела, много ти благодаря! Ама много! :'( :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6488 -: Декември 15, 2010, 03:34:28 am »
Мирабела, много ти благодаря! Ама много! :'( :kissd:
Моля, но недей, защото може да греша. Нека някой разбиращ се изкаже. ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6489 -: Декември 15, 2010, 03:43:34 am »
Според мен откритото коте, т.к не е на Марая, не би трябвало да е по нейния 6-ти дом. Чудя се по кой ще е тогава. Клоня по 11-ти, т.к там са приятелите, доведените, заварените,осиновените деца,в случая се получава нещо такова, въпреки, че е животинка.  В краен случай може би е по-7-ми- аз- другия.Ама знам ли... :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6490 -: Декември 15, 2010, 03:52:24 am »
Според мен откритото коте, т.к не е на Марая, не би трябвало да е по нейния 6-ти дом. Чудя се по кой ще е тогава. Клоня по 11-ти, т.к там са приятелите, доведените, заварените,осиновените деца,в случая се получава нещо такова, въпреки, че е животинка.  В краен случай може би е по-7-ми- аз- другия.Ама знам ли... :unsure:

Бяхме го прибрали в двора , беше пред вратата..... :'(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6491 -: Декември 15, 2010, 03:54:44 am »
По 6-ти е, все пак е животинче, там се гледат не само своите, а и въобще по-дребничките животинки. Съжалявам за котето. Аз се затруднявам да анализирам картата или поне към момента.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6492 -: Декември 15, 2010, 03:59:58 am »
Не знам, но смятам, че не може в хорарите да няма също някакво разграничение. Дали котенцето е твое или не. Още повече, че Марая си има нейни, то не е родено от тях, не е било и в къщата й-там където са си нейните. Не би трябвало да няма някакво разграничение. Според мен си е по Венера. Още повече, че и се пада в неин 4-ти/ т.е.дома й/, освен това имаме разходящи аспекти с Плутон и Марс. Най-вероятно, в тази посока трябва да е истината, но нека да видим какво ще кажат по-разбиращите от мен.

« Отговор #6493 -: Декември 15, 2010, 04:00:08 am »
Kъде са учебниците по англ. ез. на дъщеря ми и ще ги намерим ли?

Дъщеря ти - Юпитер, учебниците й Уран. Урани Юпитер са в неин 4ти - в дома й са. Да, ще ги намери, но може не веднага - Юпитер апликира Уран. Мерка - естествения управител на 3ти дом е ретро - може сами да изкочат след няколко .....седмици  :-\ :(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6494 -: Декември 15, 2010, 04:05:17 am »
И аз заради тази Венера в 11 дом я накарах да звъни на приятелката си. Аз самата звъних на детето, с което стои на един чин. За сега-тц няма ги. Цял комплект са. :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #6495 -: Декември 15, 2010, 04:17:27 am »
По 6-ти е, все пак е животинче, там се гледат не само своите, а и въобще по-дребничките животинки. Съжалявам за котето. Аз се затруднявам да анализирам картата или поне към момента.

Скъсаха се да реват ИНДИГО и КРИСТАЛ....Баси наказанието ..и аз покрай тях , докато се държах...надух гайдата...Беше много красиво...Имаше черни бузки...Нищо излишно...природата го беше нарисувала.... :'( :'( :'(
ГАДНА Е ЕКЗАЛТИРАНАТА ЛУНА НА К6!ГАДНА Е! :'( :'(
БЛАГОДАРЯ СЪНИ! :wub:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6496 -: Декември 15, 2010, 04:22:18 am »
Уран, по-вероятно е наистина да са при приятел на дъщеря ти. В дома ти е възможно да са в стаята на по-голям брат/сестра или в стая за гости - в смисъл, където обичайно посрещате приятелите си или където преспиват гости у вас. Някъде по средата на стаята, на високо, над шкаф, близо до тавана, на нивото на лампите, до прозорец, върху телевизор или до нещо златисто.

Дали ще се намери - да, според мен, макар да няма пряк сходящ аспект между Юпитер и Сатурн. И двата сигнификатора са с есенциални достойнства и ако не се лъжа, са в рецепция по терма. Има пренос през Марс, който е сигнификатор и на пети от дъщеря ти -гадже?, но и диспозитор на Луна в неин четвърти \девети\ и Парса в неин пети \десети\, но не виждам, дали аспектите ще са ефективни преди Юпитер да напусне знака. Марс управлява края на нещата - в случая - четвърти от втори от пети. Там се намира и Парса. Марс е в екзалтация. Има една верижка от разнороди рецепции тук Марс-Юпитер-Сатурн, та ми се струва, че в крайна сметка ще го намерите.

Не са ми много за света тези lost item загадки, ама нейсе. Успех ти желая.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6497 -: Декември 15, 2010, 04:31:35 am »
Според мен си е по Венера. Още повече, че и се пада в неин 4-ти/ т.е.дома й/, освен това имаме разходящи аспекти с Плутон и Марс. Най-вероятно, в тази посока трябва да е истината, но нека да видим какво ще кажат по-разбиращите от мен.

Венера тук също е от значение, права си, тя е диспозитор на Сатурн - котето, както аз го приемам по 6-ти дом и го описва дори, по това, което казва Марая. Само не те разбрах към кой дом го отнасяш - ако е към 11, управителят е Меркурий. 

*

Feia

« Отговор #6498 -: Декември 15, 2010, 04:36:39 am »
И аз имам хорарен въпрос - Къде съм забутала дипломата си за допълнителна квалификация? За последно май я видях през септември.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6499 -: Декември 15, 2010, 04:40:44 am »
Между другото сега се загледох в картата за котето пак и Луната е доста показателна с разходящия си аспект с Марс, а като прибавим и Плутон, за тези, които го отчитат в хорарите. Марс е У4 за него, но не бих могла да преценя от какво е умряло. Припципно Луната се смята за много важна и описателна за въпроси, касаещи животни.