Уран, по-вероятно е наистина да са при приятел на дъщеря ти. В дома ти е възможно да са в стаята на по-голям брат/сестра или в стая за гости - в смисъл, където обичайно посрещате приятелите си или където преспиват гости у вас. Някъде по средата на стаята, на високо, над шкаф, близо до тавана, на нивото на лампите, до прозорец, върху телевизор или до нещо златисто.
Дали ще се намери - да, според мен, макар да няма пряк сходящ аспект между Юпитер и Сатурн. И двата сигнификатора са с есенциални достойнства и ако не се лъжа, са в рецепция по терма. Има пренос през Марс, който е сигнификатор и на пети от дъщеря ти -гадже?, но и диспозитор на Луна в неин четвърти \девети\ и Парса в неин пети \десети\, но не виждам, дали аспектите ще са ефективни преди Юпитер да напусне знака. Марс управлява края на нещата - в случая - четвърти от втори от пети. Там се намира и Парса. Марс е в екзалтация. Има една верижка от разнороди рецепции тук Марс-Юпитер-Сатурн, та ми се струва, че в крайна сметка ще го намерите.
Не са ми много за света тези lost item загадки, ама нейсе. Успех ти желая.