По картата на Миана-аз гледам тази по Кох
Картата много точно описва всичко,което сподели до тук,Миана,така,че явно въпроса е много важен за теб.
В картата по Кох Овен е интерсептиран в 10 дом,което отговаря на това,че ти затормозяваш по някакъв начин социалния си живот и кариерата си заради тази връзка,а отминалия съвпад Марс/Плутон подсказва,че промените са били дълбоки и наистина правиш компромис със кариерата си,а факта,че съвпада е в 6 дом означава,че цялото ти ежедневие е различно.И всичко заради този мъж.
Луна ,У1 и в 1 дом,на трон-сякаш в голяма степен контролираш ситуацията и проблема е повече емоционален отколкото някакъв друг.Не се вижда неясноти около тази връзка-сякаш всеки е наясно какво може да получи от другия.Кверента доколкото е представен от Сатурн във везни изглежда отговрен човек,с добро отношение към връзката ви,стабилен и спокоен мъж.
наскоро май сте имали тежък разговор,може и условия да си поставила.Преди около 2 дена примерно.Него сякаш вашите сегашни взаиомоотношения го устройват,но не и теб.И имайки предвид предстоящия квадрат Марс/Сатурн,ти ще продължиш да прненебрегваш кариерата си заради него.
Гледам картата и ми се струва,че вашите недоразумения са принципни-т.е . ти получаваш много любов от този мъж,просто се дразниш,че е нерешителен и не мисли като тяб-сякаш телом е твой,а духом не знаеш къде е.Но пак казвам-той е четсен с теб,ти си тази маисля,която има някакви завишени очаквания от него.Или го приеми какъвто е или поеми по друг път :blink:Дано не позвучах менторски.
Според картата има ппотенциал връзката ви,просто пак казвам-все си мисля,че проблемите са ти в главата повече.Ако искаш да си с този мъж обаче ще се наложи да направиш малък компромис с кариерата си,но финансово няма да ти е зле-изобщо всичко ще се нареди някак си изведнъж,но само ако успееш да промениш нагласата си.Друго не мисля,че ще се промени/т.е той ще си остане какъвто си е/
И друго-Венера в скорпион на К5 показва колко е дълбока тази любов,но и колко е болезненна.Венера е имала тригон с Луната и секстил с Марс,който е и втори У5.Венера ще направи тругон с Уран,който е негов У2 на ценностите.А също и с твоя У6-Юпитер.Май наистина ще успееш да се нагласиш към ситуацията заради любовта си.Предстоящият тригон на Луната с Уран и Юпитер също подсказва добра развръзка.
А куинконса на Луната с ретро Меркурий предполагам показва големия компромис ,който трябва да направиш заради тази любов.Компромис който ЩЕ направиш.
По картата може много да се говори-доста е силна.но казаха най-важното според мен
Помисли,анализирай-не прибързвай с решенията,поне докато меркурий е ретро.
За мен връзката има бъдеще-късмет!