Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168558 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6580 -: Декември 21, 2010, 06:51:16 am »
Тя картата май беше нерадикална.

Абсолютно. горното не е показателно изобщо.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6581 -: Декември 21, 2010, 07:30:13 am »
Горното какво? Че картата си работи?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6582 -: Декември 23, 2010, 01:10:59 am »
Здравейте, отдавна чета този форум (когато имам време) и определено хорарната астрология ми е най-интересна. Най-накрая се реших, регистрирах се и задавам и аз въпрос. Въпросът е "има ли бъдеще връзката, която имам в момента ?" Става въпрос не само за брак и семейство, а и дали тази връзка ще е добра за двама ни и в духовно отношение и отношение развитие на личностите ни. Въпросът е зададен в 17:51, Цюрих, Швейцария (по времето тук, с 1 час назад от БГ времето).

Има ли смисъл да разглеждам картата ако Луната като мой сигнификатор е в Рак на асц, но се е разделила от Сатурн, който е неговият сигнификатор (ако правилно взимам Сатурн за сигнификатор по 7 дом, въпреки, че нямаме брак и сме "заедно от 3 месеца").

Трбява ли да отчета управителя на 11 дом - Марс като нещо ......

би ми било интересно да прочета и други анализи и още един въпрос - духовната връзка по кой дом се гледа (страх ме е, че някак ставаме много зависими един от друг - много силни Скорпиони имаме в наталите и ,че на моменти се самоизяждаме и алкохолът е проблем, определено..........)

*

Divna

• 2478
« Отговор #6583 -: Декември 23, 2010, 01:16:15 am »
Zdraveii Mayanna!  :blink:
Dobre do6la!

Ако желаеш ми изпрати данните си на лични, за да погледна дирекциите и транзитите ти в момента.

*

missKapriz

« Отговор #6584 -: Декември 23, 2010, 03:01:23 am »
Маиана,качи карта
Защо питаш за 11 дом-някой от вас семеен ли е,извънбрачна ли е връзката?

« Отговор #6585 -: Декември 23, 2010, 04:00:34 am »
Ето картата по въпроса на Маиана по Кох. Проверете дали правилно съм въвела часа и мястото (за всеки случай). За Марс пита, защото Марс (по Кох У5, интерсептиран У10; У11 по Плацидиус) има апликиращ квадрат със Сатурн (връзката, партньорът).

За тълкуването на картите. Ето тук съм раздвоена. Имаме разходящ квадрат Луна-Сатурн (също и Сатурн-АС) - напрежение във връзката. Луната в 1ви дом - питащата е раздвоена и притеснена. Това и по двете домови системи. Марс има апликиращ квадрат със Сатурн, но по Кох Марс е У5, а по Плацидиус - У11. Обикновено 5тият дом означава друга връзка на питащия, а 11тият - на партньора му. Но също така може да сигнификира чувствата им. Така че ще кажа само, че напрежението във връзката не е отминало все още напълно и може би престои преразглеждане на чувствата на единия от партньорите. Последният аспект на Луната е обещаващ - тригони с Юпитер и Уран. И тъй като и по Кох, и по Плацидиус на К10 (4ти от 10ти дом, домът на развръзката по въпроса) са Риби. Луната прави положителен аспект с управителя на този дом (Юпитер), затова казвам краен отговор "да". Малко допълнение. Някои астролози разглеждат 8-мия дом (2-ри  от 7-ми) като бъдещето на връзката. И в двете карти У8 е Уран и последният аспект на Луната е именно тригон с Уран, т.е. има бъдеще тази връзка.
« Последна редакция: Декември 23, 2010, 05:37:06 am от Mirabella »

*

missKapriz

« Отговор #6586 -: Декември 23, 2010, 04:14:36 am »
Маяна посочва Марс като У11,в картата ,която си постнала,Мирабела,марс е У10-има някаква нередност

« Отговор #6587 -: Декември 23, 2010, 04:56:33 am »
Ей, мерси много за картите Мирабела :):) попитах за 11 дом, защото съм останала с впечатлението, че това е домът отговарящ за бъдещето,

но сте прави, че има намесен и 3 човек (за пореден път се убеждавам, че в този форум е странна енергията) - жена от страната на партньора ми (не са семейни, но тя има странно влияние върху него - той е Риби и е много внушим, рационалните му решения са ужасни, въпреки, че има страхотна интуиция.... но не си вярва......)

« Отговор #6588 -: Декември 23, 2010, 05:01:17 am »
Права си, Маяна! 11ти дом е твоето бъдеще. Някои гледат бъдещето на връзката като 11ти от 7ми дом, което е 5ти дом в картата. Да пробваме да погледнем и така. ;)
« Последна редакция: Декември 23, 2010, 05:37:32 am от Mirabella »

« Отговор #6589 -: Декември 23, 2010, 05:25:21 am »
Както кажете момичета, наистина не съм добра в хорарите и не вярвам че собствената ми преценка е правилна, а и нямам опит.......... а това има значение. Дори все още не мога да определя, по 5 дом или по 7 дом да разглеждам приятеля си.

« Отговор #6590 -: Декември 23, 2010, 05:53:08 am »
Mayanna, първо много се извинявам, че 2 пъти ти обърках ника и че чак сега видях и поправих.
Ако забележим това, което ти отбеляза за 11-тия дом, може да означава, например, че твоето бъдеще и връзката вървят в различни посоки в момента. Връзката ви е силна (Сатурн в екзалтация), както ти казваш и ти имаш хубаво бъдеще пред себе си (Марс в екзалтация), но са в конфликт, според хорара по Плацидиус. Марс е в екзалтация в знака на връзката, а Сатурн е в знака на заточението на Марс, т.е. бъдещето ти според теб изцяло зависи от тази връзка, докато е възможно тази връзка да пречи по някакъв начин на осъществяване на мечтите ти. По-важноно е, че твоята позиция в хорара е по-силната - У1 е в собствен знак, докато У7 е в знак на екзалтация.

« Отговор #6591 -: Декември 23, 2010, 06:08:54 am »
Мирабела, изключително много ти благодаря, абсолютно си права, знам, че трябва да направя избор в момента. Имам възможности за много по-добра кариера и бъдеще, ако не съм с дадения човек, и възприемам оставането си във връзката като голямо жертвоприношение от моя страна, но от друга страна много го обичам (колко по женски, и колко банално, но и колко вярно).... но някак все си мисля, че нещата които трябва да се случат в този живот не може да са чак толкова скъпи (цената на връзката е ужасяващо висока за мен, живот в чужда страна, с ограничени възможности и тн.... и дори все още не я ясно той готов ли е да поеме такава отговорност).

« Отговор #6592 -: Декември 23, 2010, 06:18:33 am »
Mayanna, не се опитвам да ти давам акъл. Направи онзи избор, който смяташ, че ще те направи щастлива не само сега, но и за в бъдеще. :wub:

« Отговор #6593 -: Декември 23, 2010, 06:30:56 am »
знам, спокойно  :-[, просто наистина ме впечатли тази вечер колко са точни отговорите  ;) :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #6594 -: Декември 23, 2010, 03:41:07 pm »
За бъдеще- има такова. Квадратурата със Сатурн е отминала, а тригоните с Юпитер и Уран са апликиращи. Луна представляваща теб, в съвпад с асцендента говори за това, че има страдание, а натовареният ти 6 дом, чиито планети биват квдратирани от Сатурн, Уран и Юпитер- за ограничаване и спънки в ежедневието и работата, още повече, че Сатурн представлява партньора ти.
Той Сатурн е в твой 4 дом и вероятно го чувстваш като твое семейство, но това семейство те ограничава.
Той меси ли се в изборите ти по отношение на работата или с каквото там се занимаваш?
« Последна редакция: Декември 23, 2010, 04:00:01 pm от Uran »

*

missKapriz

« Отговор #6595 -: Декември 23, 2010, 04:03:08 pm »
По картата на Миана-аз гледам тази по Кох
Картата много точно описва всичко,което сподели до тук,Миана,така,че явно въпроса е много важен за теб.
В картата по Кох Овен е интерсептиран в 10 дом,което отговаря на това,че ти затормозяваш по някакъв начин социалния си живот и кариерата си заради тази връзка,а отминалия съвпад Марс/Плутон подсказва,че промените са били дълбоки и наистина правиш компромис със кариерата си,а факта,че съвпада е в 6 дом означава,че цялото ти ежедневие е различно.И всичко заради този мъж.
Луна ,У1 и в 1 дом,на трон-сякаш в голяма степен контролираш ситуацията и проблема е повече емоционален отколкото някакъв друг.Не се вижда неясноти около тази връзка-сякаш всеки е наясно какво може да получи от другия.Кверента доколкото е представен от Сатурн във везни изглежда отговрен човек,с добро отношение към връзката ви,стабилен и спокоен мъж.
наскоро май сте имали тежък разговор,може и условия да си поставила.Преди около 2 дена примерно.Него сякаш вашите сегашни взаиомоотношения го устройват,но не и теб.И имайки предвид предстоящия квадрат Марс/Сатурн,ти ще продължиш да прненебрегваш кариерата си заради него.
Гледам картата и ми се струва,че вашите недоразумения са принципни-т.е . ти получаваш много любов от този мъж,просто се дразниш,че е нерешителен и не мисли като тяб-сякаш телом е твой,а духом не знаеш къде е.Но пак казвам-той е четсен с теб,ти си тази маисля,която има някакви завишени очаквания от него.Или го приеми какъвто е или поеми по друг път :blink:Дано не позвучах менторски.
Според картата има ппотенциал връзката ви,просто пак казвам-все си мисля,че проблемите са ти в главата повече.Ако искаш да си с този мъж обаче ще се наложи да направиш малък компромис с кариерата си,но финансово няма да ти е зле-изобщо всичко ще се нареди някак си изведнъж,но само ако успееш да промениш нагласата си.Друго не мисля,че ще се промени/т.е той ще си остане какъвто си е/
  И друго-Венера в скорпион на К5 показва колко е дълбока тази любов,но и колко е болезненна.Венера е имала тригон с Луната и секстил с Марс,който е и втори У5.Венера ще направи тругон с Уран,който е негов У2 на ценностите.А също и с твоя У6-Юпитер.Май наистина ще успееш да се нагласиш към ситуацията заради любовта си.Предстоящият тригон на Луната с Уран и Юпитер също подсказва добра развръзка.
А куинконса на Луната с ретро Меркурий предполагам показва големия компромис ,който трябва да направиш заради тази любов.Компромис който ЩЕ направиш.
По картата може много да се говори-доста е силна.но казаха най-важното според мен
Помисли,анализирай-не прибързвай с решенията,поне докато меркурий е ретро.
За мен връзката има бъдеще-късмет!

« Отговор #6596 -: Декември 24, 2010, 12:24:52 am »
Отново благодаря момичета  :blink:

към Уран - той не се меси пряко в кариерата ми, но ако искам бъдеще с него трябва да променя местоживеенето си и като цяло професионалното си развитие, няма да имам това време и възможности, които бих имала иначе, ще трябва да се справям с много битовизми, за които не ми се налага да мисля сега.

Мис Каприз - и аз мисля, че някак се примирих със ситуацията (предадох се още преди 1 месец), и да той духом никога не е тук (Риби е) и самият той според мен не се усеща колко е отнесен, но някак усещам, че той ще направи това, което аз реша, естествено ще е убеден, че той е взел решението. Финансово изобщо за момента не ми е ясно как ще са нещата, със сигурност с кариерата ми е свършено по начина, по който си я представях......

мерси, до 1 месец със сигурност ще има голямо развитие и ще пиша пак, за да Ви разкажа какво се е случило :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6597 -: Декември 24, 2010, 01:32:06 am »
Да пътувам ли утре 24.12.2010 с дъщеря ми или да я изпратя сама на въпросната среща?
19:27"
23.12.2010
Б-с

Момичета , моля ви за съдействие по картата..... :( :25:

Срещата е изключително важна .......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6598 -: Декември 24, 2010, 01:58:51 am »
Да пътувам ли утре

Това е въпрос за намерение. Аз не знам как да отговарям на такива въпроси. Но У3ти - МЕркурий е ретрограден.  :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6599 -: Декември 24, 2010, 02:11:59 am »
Да пътувам ли утре

Това е въпрос за намерение. Аз не знам как да отговарям на такива въпроси. Но У3ти - МЕркурий е ретрограден.  :lol:

Срещата е утре м/у 12 и 13 часа....Уговорена е.... :unsure: Човека много иска да ме види, три пъти ме помоли , аз казах , че не мога....Дъщеря ми е объркана , знае отношенията ми с него и ме моли да тръгна... :(...
Аз също не съм по-малко объркана....Връзката с въпросния мъж е много силна , бих казала прекалено силна.... :( :'(....в нея има от всичко ...без секс..., който всъщност би я направил пълноценна..., обсебваща и фатална....... :( :(
Много ми е трудно! :03: :41: :33:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците