Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166983 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6720 -: Декември 28, 2010, 04:27:27 am »
Лилавка, така по равнодомната система го виждам като "не" поради предстоящата Т-квадратура между Луната, твоя управител Слънцето и Уран (управител на 7-мия ти дом, аз го тълкувам като дома на този, който ще стои срещу теб на интервюто).

Луната вече е напуснала знака на опозицията си с Юпитер и Уран в Риби, а между Слънцето и Уран предстои секстил, така че, ако вземем Уран за У7, всъщност е единственият вариант на позитивен отговор. По-проблемна е ситуацията, ако приемем Сатурн за У7, с който Слънце е в квадрат. И при двата случая есенциално Слънцето е в по-слаба позиция, докато Сатурн е в екзалтация, а Уран е в рецепция по управление. Резултатът - Слънце напредва към секстил с управителя на 10 дом - в равнодомната карта това е ъглова Венера в знак на заточение.  Ако гледаме само аспектите на Луната - първо прави квадрат със Слънцето/Лилава - напрежение и пречки поради недоизяснени напълно правила и обстоятелства, следват аспекти само с Марс, Сатурн, ретро Меркурий, и за капак - тригон с Нептун. Нещата не изглеждат еднозначни и най-безопасният отговор би бил, че подхождаш незряло \Луната е в 1 градус\, трябва да проучиш нещата и да се ослушаш за допълнителна информация.

Това по равнодомната карта, щото "картата трябва да се разглежда в домовата система, в която е постната първоначално"  ;D. Сега ще хвърля едно око и на другата.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Vision

• 3523
« Отговор #6721 -: Декември 28, 2010, 04:30:11 am »
Успех, Лилавка! Не ме слушай - аз не съм профи. Извинявай. :wub:

ти заради тао квадрата ли??..който предстои..не е ли добре това, че слънцето е връх в случая, то ще контролира ситуацията, а е и в козирог, пак контрол..а луната е втори сигн. /освен на питащата би трябвало и на интервюиращата, защото е жена, нали?? или това е малко изсмукано от пръстите  :-[/..честно казано, предимно имам усещането, че Жълтолилава ще се представи много добре и си намирам потвърждения в картата, отколкото да съм обективна.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #6722 -: Декември 28, 2010, 04:33:02 am »
Той Т-квадратът всъщност се разпада, както добре ме поправи Дияна. Аз заради квадратът Луна-Слънце и после У10 Марс в квардрат със Сатурн. Проблемът е, че не съм наясно какво е Сатурн в тази карта. Дали е интервюиращата, или сегашната работа, или някаква пречка...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6723 -: Декември 28, 2010, 04:34:50 am »
По втората карта консидърейшъните ми са почти същите, с тази разлика, че сигнификаторът на представянето ти У10 става вече Марс в екзалтация, към който Слънцето напредва със страшна сила. Тук това за Луната си е валидно, но иначе пак следват два варианта - ще се представиш брилянтно на интервюто, но си в ръцете на интервюиращия - ако броим Сатурн - не го кефиш, ако броим Уран - ще ви се получи контактът :P.

Успех!  

*

Vision

• 3523
« Отговор #6724 -: Декември 28, 2010, 04:38:43 am »
По втората карта консидърейшъните ми са почти същите, с тази разлика, че сигнификаторът на представянето ти У10 става вече Марс в екзалтация, към който Слънцето напредва със страшна сила. Тук това за Луната си е валидно, но иначе пак следват два варианта - ще се представиш брилянтно на интервюто, но си в ръцете на интервюиращия - ако броим Сатурн - не го кефиш, ако броим Уран - ще ви се получи контактът :P.

Успех!  

:clap: а може ли този сатурн в трети дом, заедно с луната там да се отчита като показателен, че интервюиращата е стара по възраст или по разбирания..??..или пък че темата на интервюто ще е някаква сатурнова..не знам за какво е то, едва ли е за работа, по- скоро е за прием в някаква програма за обучение, заради трети дом?? а понеже са във везни, може да става въпрос и за мода/изкуство /като знам какво я влече Жълтолилава/  ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #6725 -: Декември 28, 2010, 04:43:35 am »

--жена е,да.Ама не знам нито зодията и ,нито кой номер гащи носи  :P  ;D

--а ти дори и НЕ-обективна пак ме кефиш..мацка  :P :P

да де, аз знам че е жена, защото ти го каза, но питах Дияна, защото ако не беше го казала ти че е жена, дали можех да го предположа заради луната в трети, дали тя е показателна за пола на този, за когото става въпрос, не питащият, а другият, или е по- скоро само за питащият, както е класически..леле, какво объркано изречение стана.. :rolleyes:

« Отговор #6726 -: Декември 28, 2010, 04:45:26 am »
В картата по Кох интервюто е ретроградно - да не се окаже, че отиваш за едно , а се оказва, че търсят друго. Луната е апликиращ квадрат към теб - не подкрепя положителен изход за въпроса. Ти - Слънцето също отиваш към квадрат с У7ми Сатурн. Към уран ще направи секстил, но квадрата със Сатурн го предхожда..... :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #6727 -: Декември 28, 2010, 04:48:58 am »
ще се представиш брилянтно на интервюто, но си в ръцете на интервюиращия - ако броим Сатурн - не го кефиш, ако броим Уран - ще ви се получи контактът :P.

Успех!  

;D ;D ;D

ако приемем кaрмичното ми проклятие да се озовавам все сред Козирози (майка и пр.),значи ще да е Сатyрн.Но вече съм тренирана  :mellow:

по- скоро е за прием в някаква програма за обучение, заради трети дом??

да,за това е.Но не е свързано с модата,защото е точно обучение и работа.

Модата е само идея за висше,за което ще се пробвам тази година.Пак на шега  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #6728 -: Декември 28, 2010, 04:57:23 am »

;D ;D ;D

ако приемем кaрмичното ми проклятие да се озовавам все сред Козирози (майка и пр.),значи ще да е Сатyрн.Но вече съм тренирана  :mellow:

споко, тази ще е на първо място уранианка, десц. е във водолей, после ще е нептунианка, заради нептун в седми дом, трето ще има юпитерово влияние, заради съвпада на уран с юпитер и чаак най- накрая може да е само строга но справедлива по сатурново.. ;) после ще разкажеш как е изглеждала..в първият отговор я описах както си я представих- възраст над 50, мека, такива меки тъкани, сещаш ли се, интересен поглед/очи- светли, умни, проницателни, леко пълна, прошарена коса..и някакво усещане като за финалният танц във филма ''флашданс'', където някакви чичковци и лелки, строги и невъзмутими в началото, но тя ги впечатли с представянето си и накрая всички тактуваха и се усмихваха и тя спечели, естествено.. :blink:

после ще разкажеш каква е била, нали?? :mellow:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6729 -: Декември 28, 2010, 05:09:37 am »
 ;D Вижън, супер си с описанието. Направо ми спираш дъха  ;D. По знака на У7 и планетите в него би трябвало да може да се опише човекОт. Ко е Уран - може и да е жена, ко е Сатурн - на мъжко мяза.
А Луната по скоро си е сигнификатор основно на въпроса и на питащата. Позицията й, освен всичко друго, показва за какво всъщност се пита и какво е най-важното за питащата.

*

Vision

• 3523
« Отговор #6730 -: Декември 28, 2010, 05:14:24 am »
;D Вижън, супер си с описанието. Направо ми спираш дъха  ;D. По знака на У7 и планетите в него би трябвало да може да се опише човекОт. Ко е Уран - може и да е жена, ко е Сатурн - на мъжко мяза.
А Луната по скоро си е сигнификатор основно на въпроса и на питащата. Позицията й, освен всичко друго, показва за какво всъщност се пита и какво е най-важното за питащата.

благодаря за уточнението  :88: а сатурн като втори управител на водолей само го четеш, не като да е в трети дом, нали??или по- точно и двете де, ама и да не беше в трети дом, пак щеше да го гледаш като управител на водолей..така те разбрах..аме мерка си е ретро, видно е при мен.. :-[

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6731 -: Декември 28, 2010, 05:22:40 am »
Абе принципно, язе гледам да си гледам само до Сатурн. Другите не ги вземам за сигнификатори, но в казуси като този, проверявам дали пък случайно модерните управители не работят по-адекватно. Конкретно в случая - Водолей е мъжкият знак на Сатурн, Везни е мъжки знак, Сатурн е в екзалтация - три "мъжки" показателя.

*

Vision

• 3523
« Отговор #6732 -: Декември 28, 2010, 05:35:32 am »
Абе принципно, язе гледам да си гледам само до Сатурн. Другите не ги вземам за сигнификатори, но в казуси като този, проверявам дали пък случайно модерните управители не работят по-адекватно. Конкретно в случая - Водолей е мъжкият знак на Сатурн, Везни е мъжки знак, Сатурн е в екзалтация - три "мъжки" показателя.

мисля, че разбрах..ако се науча да гледам и аспектите, може и да взема да позная на някой хорар.. :-[

естеВствеНно,
утре ще имаш доклада черно на бледосиньо  :mellow:

ок, стискам палци.. :08:
от днес до четвъртък вкл. гледам по цял ден племенника, който е везничка, на 4-ти окт. е роден, а и аз имам прогресивна навалица във везни, но такава идилия с тези везни напоследък усещам, като си спомня само как ме изнервяха преди заради уран и лилит, които имам там, направо ми е чудно да си повярвам защо е било така.. :-[

та така.. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #6733 -: Декември 28, 2010, 05:47:18 am »
ха,намерих я ! На малката снимка горе е
със зеленото яке  ;D

http://www.linkedin.com/pub/susan-kraakman/22/34b/1a

определено не е лелка  ;D :-[..има точно сатурнови челюст и чене.. ;D горната част на главата /от носа нагоре/ и долната все едно са на различни хора..виж и сайта, може да е малко би или съвсем на другата страна на реката и това потвърждава казаното от Дияна и съмненията за пола.. ;D

« Отговор #6734 -: Декември 28, 2010, 05:49:49 am »
Не, че разбирам холандски, но тая кака има 3 години трудов стаж, така ли?  :unsure: И тя ще те интервюира?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6735 -: Декември 28, 2010, 05:55:12 am »
Не, че разбирам холандски, но тая кака има 3 години трудов стаж, така ли?  :unsure: И тя ще те интервюира?

Но пък е обиколила три континента  ;D.

« Отговор #6736 -: Декември 28, 2010, 05:57:03 am »

Но пък е обиколила три континента  ;D.

Аз имам в момента такъв шеф - 5 години трудов стаж - 4 държави  ;D Не му е останало време да работи, но постоянно изтъква 5ти си години практика?!?!?! ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6737 -: Декември 28, 2010, 05:59:23 am »
може да е малко би или съвсем на другата страна на реката

Значи тук е трябвало да спрем само до знака на куспидата на У7.  :85:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6738 -: Декември 28, 2010, 06:01:43 am »
То и при някои хора е така.  ;D Като изтъкнат, че владеят 4-5 езика мислят, че по тоя начин си придават важност. Само че ние преводачите си имаме лаф "С колко от тях реално можеш да работиш?". И обикновено така се получава, че този, който е посочил в CV-то си няколко езика, може да работи с не повече от един или в най-добрия случай два, а този, който е посочил един-два, ги използва майсторски. ;)

Аз имам в момента такъв шеф - 5 години трудов стаж - 4 държави  ;D Не му е останало време да работи, но постоянно изтъква 5ти си години практика?!?!?! ;D

Някои като нямат с какво друго да се изтъкнат, започват да се хвалят колко много са пътували.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #6739 -: Декември 28, 2010, 06:05:34 am »

да,гледах го.Много е лъчеzарна.Имам чувството,че ще се харесаме.ще и кажа,че съм астролог-любител,мисля че си пада  ;D.Най-малкото ще я заблудя и ще ме вземе за ярка индивидуалност,в която си заслужава да инвестира човек  :93:  ;D

утре ще пиша u как е минало.

абе по- добре да не те харесва Чак толкова, ако ме разбираш.. :P добре де, шегувам се, знам, че разбираш.. ;D

Значи тук е трябвало да спрем само до знака на куспидата на У7.  :85:

но нептун в седми дом все пак да не показва, че има нещо лъжовно в нея, както се опасяваше Жълтолилава..
иначе да- водолей може да се заподозре във всичко и обикновено подозренията се оказват в някаква степен основателни, добре че моя марс е ретро, пу пу.. ;D