Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165512 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6820 -: Януари 04, 2011, 11:14:05 pm »
Maй е било наложително- съвпадът е разходящ. Пътуването с финанси ли е свързано?

С документи и финанси "под масата"
Да- имат един и същи управител- Слънце, което е в дома на "врага". :blink:

Уран, благодаря! Какъв ти е коментара?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #6821 -: Януари 04, 2011, 11:15:09 pm »
ти нали за това допълнителното пътуване питаш,което е далечно както те разбирам

*

Марая

• 28287
« Отговор #6822 -: Януари 04, 2011, 11:18:05 pm »
ти нали за това допълнителното пътуване питаш,което е далечно както те разбирам

Да! Аз в момента съм в София! От тук трябва да продължа.. пътуването е почти до граница!
Наложително ли е? Ще го осъществя ли и струва ли си?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #6823 -: Януари 04, 2011, 11:19:42 pm »
Maraq,аз мисля,че отг е ДА
Искренно се надявам да не греша някъде,но не виждам нито една причина да не го направиш-напротив

*

Uran

• 6041
« Отговор #6824 -: Януари 04, 2011, 11:20:54 pm »
Ако пътуването го разглеждаме по 3 дом, а изходът от него- 4 от 3, то Луна има апликиращ секстил към Юпитер т.е. Да, ще има полза.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6825 -: Януари 04, 2011, 11:24:01 pm »
Ако пътуването го разглеждаме по 3 дом, а изходът от него- 4 от 3, то Луна има апликиращ секстил към Юпитер т.е. Да, ще има полза.

До колко време и може ли да се каже в часове или дни?

*

Марая

• 28287
« Отговор #6826 -: Януари 04, 2011, 11:24:28 pm »
Наложително е Марая, - според хорара поне. Пък до какви резултати/ползи, намалени щети ще доведе - "правим каквото трябва, пък да става каквото ще". Успех.

Много благодааря! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6827 -: Януари 04, 2011, 11:26:22 pm »
Maraq,аз мисля,че отг е ДА
Искренно се надявам да не греша някъде,но не виждам нито една причина да не го направиш-напротив

Зависима съм от друг човек... затова пътувам.
Навързани са като свински черва :41: :33:
Писва ми!

*

missKapriz

« Отговор #6828 -: Януари 04, 2011, 11:38:33 pm »
това,че си зависима ясно се вижда в хорара от вчера и в този от днес-твоите сигнификатори и  двата са в 7 дом
В хорара от днес  квадрата луна/сатурн/  /У1 и У7-как го нацели толкова точен до секундата/  ясно показва ,че е имало напрежение между вас
има квадрат Меркурий/Уран-предполагам това ,че колата ти създава проблеми
меркурий е и У4, и  последния му аспект  е квадрат с Юпитер,но тъй като Юпитер в Риби е силен,по-скоро показва трудности,но в никакъв случай не разрушава крайния изход
а и един нехармоничен аспект не би следвало да анулира всички други,които сочат успех

*

Марая

• 28287
« Отговор #6829 -: Януари 04, 2011, 11:46:38 pm »
това,че си зависима ясно се вижда в хорара от вчера и в този от днес-твоите сигнификатори и  двата са в 7 дом
В хорара от днес  квадрата луна/сатурн/  /У1 и У7-как го нацели толкова точен до секундата/  ясно показва ,че е имало напрежение между вас
има квадрат Меркурий/Уран-предполагам това ,че колата ти създава проблеми
меркурий е и У4, и  последния му аспект  е квадрат с Юпитер,но тъй като Юпитер в Риби е силен,по-скоро показва трудности,но в никакъв случай не разрушава крайния изход
а и един нехармоничен аспект не би следвало да анулира всички други,които сочат успех

Големия проблем е ,че до вчера нямаше посредник. Дали този посредник , не ми върти номера? :(
Чакам да ми се обади.... :'( :( :(

*

missKapriz

« Отговор #6830 -: Януари 04, 2011, 11:52:40 pm »
аз вчера те питах има ли посредник-имаше индикации за проблеми от такова естество
за мен посредника е голям тарикат,бъди внимателна

*

Марая

• 28287
« Отговор #6831 -: Януари 04, 2011, 11:57:50 pm »
аз вчера те питах има ли посредник-имаше индикации за проблеми от такова естество
за мен посредника е голям тарикат,бъди внимателна

О.К  :wub:, няма такова лазене по нервите.... :rolleyes:
Мис Каприз , а дали ще иска да отложи пътуването днес?  :unsure:

*

missKapriz

« Отговор #6832 -: Януари 05, 2011, 12:13:36 am »
посредниците са по 3 дом-слънцето в секстил с юпитер-лоялността,в един знак с теб-луната,в козирог-стабилен и отговорен човек изглежда.Но явно възможностите му са толкова-може от глупост и алчност да върши тъпотии

Той сякаш не иска да пътува,може и да го отложи-тук не съм мн сигурна обаче

*

missKapriz

« Отговор #6833 -: Януари 05, 2011, 12:16:19 am »
Уран,Синухе-кое пътуване е факт?Тя нали още не е тръгнала за никъде-в смисъл в София е,но Марая не за това пътуване пита,а за някакво предстоящо?!

*

Марая

• 28287
« Отговор #6834 -: Януари 05, 2011, 12:16:46 am »
Според мен както каза Уран-пътуването е вече факт и не се налага ново пътуване точно сега- Луната вече е съвпаднала със Слънцето.Но ако погледнем пътуването по 9ти дом-като по-далечно-секстила на Луна с Уран който е утре може да говори за евентуално ново пътуване,но не днес. Сатурн в 10ти дом на партньора говори че той в момента има много важна работа или се намира при един от родителите си. Упр на 9ти дом Слънце на партньора в съвпад с АСЦ му говори за вероятност да е заминал някъде надалеч или да има някакви правни/законови затруднения или ако пътува в момента да е задържан поради някакви причини,възпрепятстван (квадрата към Сатурн).Марс в 7ми дом упр на 11ти говори че е с негов приятел по-млад мъж в момента.Предстоящият секстил на Луна с Уран-упр на негов 3ти дом говори за разговор/среща с Марая,макар че това може да е и утре когато е точен.

Да видим какво ще излезе  :lol:

Съни, военната книжка не я намерих,но се оправих и без нея,нямах проблем  ;)

Малееее, не ми се обикаля страната :33: :03:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6835 -: Януари 05, 2011, 12:19:52 am »
посредниците са по 3 дом-слънцето в секстил с юпитер-лоялността,в един знак с теб-луната,в козирог-стабилен и отговорен човек изглежда.Но явно възможностите му са толкова-може от глупост и алчност да върши тъпотии

Той сякаш не иска да пътува,може и да го отложи-тук не съм мн сигурна обаче

Дано е ставилен и отговорен.... :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #6836 -: Януари 05, 2011, 12:22:18 am »
Уран,Синухе-кое пътуване е факт?Тя нали още не е тръгнала за никъде-в смисъл в София е,но Марая не за това пътуване пита,а за някакво предстоящо?!

Тръгнах сутринта....Живея влизо до теб .... :blink:

*

missKapriz

« Отговор #6837 -: Януари 05, 2011, 12:26:48 am »
Марая пита дали ще е ползотворно пътуването,не дали ще се случи :blink:
Тя ще реши дали да пътува въз основа на нашите висококомпетентни анализи :08:

Марая,морско чадо си станала ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #6838 -: Януари 05, 2011, 12:30:27 am »
Марая пита дали ще е ползотворно пътуването,не дали ще се случи :blink:
Тя ще реши дали да пътува въз основа на нашите висококомпетентни анализи :08:

Марая,морско чадо си станала ;)

Ми да....морска сирена... :blink: ;)
Но и в София ..., абе Юпитер ли бе да го опишеш.... ;D

*

missKapriz

« Отговор #6839 -: Януари 05, 2011, 12:46:22 am »
принципно-да
но не съвсем в нашия случай ;D ;)
тя така или иначе ще пътува :Pдали днес или утре...но мисля,че ще пътува