Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164845 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7000 -: Януари 15, 2011, 05:47:42 am »
Да! След оперативна намеса!
Марая, трябва да ти призная, че имаш страхотна интуиция. Всъщност точно в този момент жената си мислеше за операция в Израел, но ако успеят да съберат пари...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7001 -: Януари 15, 2011, 05:58:17 am »
Марая, трябва да ти призная, че имаш страхотна интуиция. Всъщност точно в този момент жената си мислеше за операция в Израел, но ако успеят да съберат пари...

Синухе ми вменява ясновидство....Ти говориш за ясновидство...

Днес преди да вдигна един телефон , *ми казаха* /онези отгоре , че мъжа е мъртав.. И така се оказа.... :'( :'( :'(
А ми беше добър приятел! Един от най-добрите и истински на тази земя..... :'( :'(
Той не ме обичаше заради парите , заради връзките , заради възможностите...обичаше Марая и неината душа....
Разкъсана съм...,но утре ще погледна по-обстойно...Ще съберат пари! През месец май детето ще е в клиника.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7002 -: Януари 15, 2011, 06:03:32 am »
   Оооо, чул те Господ -  :88: Жива и здрава да си ми!

П.С. - за приятеля ти - моите съболезнования....боли, знам много боли...

*

missKapriz

« Отговор #7003 -: Януари 15, 2011, 03:53:12 pm »
И кое точно ще оперират бе,Дейзи,като казваш,че няма диагноза :o

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #7004 -: Януари 15, 2011, 03:59:12 pm »
Анири,какво стана с подписа ти-разбра ли се дали е фалшифициран

Благодаря, че си се сетила. За съжаление все още няма никакво развитие  :rolleyes:. Обещавам да дам обратна връзка, когато има.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

« Отговор #7005 -: Януари 15, 2011, 04:58:42 pm »
И кое точно ще оперират бе,Дейзи,като казваш,че няма диагноза :o
   Ми доколкото разбирам, присаждане на стволови клетки....но след установяване на точната диагноза.

*

Orion

• 28
« Отговор #7006 -: Януари 15, 2011, 05:52:32 pm »
Значи,първо обърка датата ;D,после Асц е в начален критичен градус.Но все пак си позволявам да тълкувам и да ти кажа мисля,че всичко ще е наред-изобщо не мисля,че ще имаш проблеми със С. :blink:

Защо мислиш, че няма да има проблем със С?  :-\ Луната нали винаги е важна при тълкуването на хорари? А тя ще направи тригон с Марс - сигнификатора на С. Не разбирам чак колкото вас от хорари, но е достатъчно човек да ви чете често и бързо да учи.  ;) Много сте добри.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7007 -: Януари 15, 2011, 07:30:47 pm »
Да си купя ли одеяло от камилска вълна?

Един малко по-нестандартен въпрос. Не зная по кой дом или по коя планета е одеялото. Отдавна съм си го харесала, но едва сега почувствах импулс да отида и да си го взема, но ме гложди една мисъл - да не взема да съжалявам след това, т.е. да не се окаже МЕНТЕ? Или може би трябва да преформулирам въпроса си: "Менте ли е одеялото от камилска вълна, което искам да си купя?"

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #7008 -: Януари 15, 2011, 07:48:37 pm »

И аз съм забелязала, че имаш такива способности.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #7009 -: Януари 15, 2011, 07:50:50 pm »

И аз съм забелязала, че имаш такива способности.

:blink: Понякога са наказание... :blink:
От къде ли идва това в натала...?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7010 -: Януари 15, 2011, 09:56:12 pm »
Да си купя ли одеяло от камилска вълна?

Един малко по-нестандартен въпрос. Не зная по кой дом или по коя планета е одеялото. Отдавна съм си го харесала, но едва сега почувствах импулс да отида и да си го взема, но ме гложди една мисъл - да не взема да съжалявам след това, т.е. да не се окаже МЕНТЕ? Или може би трябва да преформулирам въпроса си: "Менте ли е одеялото от камилска вълна, което искам да си купя?"

Бих погледнала 2-ри (вещ) и 6-ти дом (за бита) и Луната, разбира се, т.е. за одеялото Луната, Марс и Плутон. Понеже става дума за намерения, също и третия ти дом. Твоят управител Меркурий в Козирог в апликиращ съвпад към Плутон ми говори, че твърдо си решила да купиш веща и че си проучвала нещата. Луната и Марс са в екзалтация (Луната е в знака на уюта, Марс - в знака на истината) - би трябвало с одеялото всичко да е ОК. Преди да сменят знаците имат апликиращ тригон - още едно потвърждение на последното. Мисля, че този тригон говори, че ще закупиш одеялото много скоро (Луната - намеренията ти апликира към одеялото - Марс). Само фактът, че са в последните градуси ме притеснява малко и не мога да намеря обяснение за това. Може би ще е последната бройка. Заради Луна в 12-ти дом го казвам - провери внимателно за дефекти преди да платиш. :wub:

*

missKapriz

« Отговор #7011 -: Януари 15, 2011, 10:12:45 pm »
Значи,първо обърка датата ;D,после Асц е в начален критичен градус.Но все пак си позволявам да тълкувам и да ти кажа мисля,че всичко ще е наред-изобщо не мисля,че ще имаш проблеми със С. :blink:

Защо мислиш, че няма да има проблем със С?  :-\ Луната нали винаги е важна при тълкуването на хорари? А тя ще направи тригон с Марс - сигнификатора на С. Не разбирам чак колкото вас от хорари, но е достатъчно човек да ви чете често и бързо да учи.  ;) Много сте добри.
А теб защо те притеснява точно тригона-това е един много добър аспект в хорарната астрология :blink:Ако според теб отговора е друг можеш спокойно да споделиш.Тук сме да се учим :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #7012 -: Януари 15, 2011, 10:21:16 pm »
Момичета, отидох до магазина, одеялото е произведено в Добрич от българска фирма - не е фалшименто.
Обаче, пипнах го - боде! И понеже съм изнежена, нали съм болна в момента, реших следното: с моя алергичен ринит, дали няма да е лошо за алергията ми да се въргалям в одеяло от животински косми?....И се отказах. Ще си търся по-мека и хипоалергична завивка. Иначе е много красиво - с естествения цвят на вълната и с реснички.

« Отговор #7013 -: Януари 15, 2011, 10:24:59 pm »
С Луна в Телец изобщо и не предполагах, че ще е неудобно. Мислех си, че ще меко и приятно. Съжалявам. :(
Аз и никога не съм пипала камилска вълна. Тя боде ли по принцип?

*

Марая

• 28287
« Отговор #7014 -: Януари 15, 2011, 10:26:04 pm »
Момичета, отидох до магазина, одеялото е произведено в Добрич от българска фирма - не е фалшименто.
Обаче, пипнах го - боде! И понеже съм изнежена, нали съм болна в момента, реших следното: с моя алергичен ринит, дали няма да е лошо за алергията ми да се въргалям в одеяло от животински косми?....И се отказах. Ще си търся по-мека и хипоалергична завивка. Иначе е много красиво - с естествения цвят на вълната и с реснички.

Само ми кажи на квадрати ли беше шарката? :rolleyes: И два нюанса ли беше? :unsure:

*

Stella

• 7765
« Отговор #7015 -: Януари 15, 2011, 10:27:39 pm »

Само ми кажи на квадрати ли беше шарката? :rolleyes: И два нюанса ли беше? :unsure:

На квадратчета беше...изглежда като на 2 нюанса, но мисля, че това е по-скоро илюзия, заради посоката на плетката. Защо?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7016 -: Януари 15, 2011, 10:29:14 pm »

Пак ли гласовете ти говорят?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7017 -: Януари 15, 2011, 10:34:03 pm »

На квадратчета беше...изглежда като на 2 нюанса, но мисля, че това е по-скоро илюзия, заради посоката на плетката. Защо?

*Видях* го още като пусна хорара и знаех , че боде.... :( :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7018 -: Януари 15, 2011, 10:34:47 pm »

Пак ли гласовете ти говорят?  :P

Не ! ;D ;D
Факс-сигнали са.... :P ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #7019 -: Януари 15, 2011, 10:40:54 pm »

*Видях* го още като пусна хорара и знаех , че боде.... :( :unsure:

Не ти трябват астрологични обяснения на тебе в тези случаи - ти просто "виждаш"...това е на едно друго равнище!
А на всички хора ли виждаш или сямо на някои? Чувала съм, че към някои индивиди сме по-чувствителни, а с други въобще не ес получава. Към мен не за пръв път имаш такива прозрения. Вероятно е от съвпада на моя СЛВ с твоята Луна (само предполагам, понеже това е най-силния аспект в синастрията ни)