Квадратурата на Слънцето и Сатурн е разходяща. Слънцето скоро сменя знака и ще бъде в тригонален знак на този на Сатурн.
Юпитер отива към квадрат с Плутон (но след като смени знака), освен това последният аспект на Луната (У6) до напускане на знака е квадрат с Юпитер. Юпитер е У11 в картата. Не знам какво може да означава това в контекста на кариера в областта на психологията. 11-ти дом е 2-ри от 10-ти - парите, които получаваме от работата ни. Ако си се ориентирала към консултативна психология, не мисля, че ще имаш проблеми със заплащането. Квадратът на Луната с Юпитер може да говори, че няма да ти е по сърце да се занимаваш с дреболии в работата си, а ще предпочиташ само високо квалифициран труд.
Обаче аз не съм завършила психология. Работя това, което съм завършила. А образът от съня ми, с когото говорих в будно състояние, каза, че предавам себе си и трябва да сменя работата.
Когато бях при номероложката Цветанка Рангелова и я питах за моето призвание в професията, тя каза - работа с много хора, свързана с изцелителен процес. Като ме попита какво работя и и казах, а то не е в областта на психологията, тя каза - Това е същото. Пък то не е .

Обаче и гадателят Христо Христов, от предаването "Ясновидци", който гледа на кафе и от когото между другото не съм доволна, също ми каза за призванието ми в професията - да помагам на другите.
Но, понеже не съм завършила психология, не знам. Напоследък мислех за това и реших, че бих завършила не психология в университета, а психоанализа и/или психодрама. Но не знам дали няма да е само губене на време, докато търся истинското си призвание в професията. Ако можеше някой да ми отоговри дали няма само да си губя времето с това.
Пък и не знам дали ще мога да печеля достатъчно пари от подобни на тази дейности. :unsure:
Нещо в картата да показва нерешителност от моя страна?