Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169115 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7160 -: Януари 24, 2011, 02:44:37 am »
По хорара -

"момчето" го гледам по 7ми. Така или иначе той на нас не ни се пада никакъв.
Самото действие или питането за това дали е убиец смятам да го пратя по 10-ти - там, където отнасяме въпроси, които не знаем как да им определим сигнификатора.

Та - момчето - Юпитер - в 8ми дом - то е задържано, не е на свобода в момента.
МС - Венера.

Верена и Юпитер са в тригонални знаци и от тази позиция тя е разходяща от Юпитер. т.е. отговор - да.  :(
Луната идва от разходящ квадрат с Венера - отговор не.

Ранният АС казва, че е твърде рано да се каже.

Ще ми е интересно да чуя вие по кои домове отнасяте извършителя и самото престъпление. Всичко е въпрос на определяне на сигнификаторите.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #7161 -: Януари 24, 2011, 02:47:39 am »
Сетих се още нещо

Ако "момчето" е по 1ви - Мерка Луната като косигнификатор на въпроса идва от разходящ тригон, което е пак Да.  :rolleyes:

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #7162 -: Януари 24, 2011, 09:44:50 pm »
За мен това е един много интересен и пълен с много информация хорар. Аз виждам тук една силно объркана психика  към времето на извършване на деянието - мисля, че ще изскочи в хода на делото латентна психическа болест, която води до поне частична, ако не и пълна временна невменяемост. Гледам момчето по 7 дом, вземам го за 1 и от него гледам 8 - ия дом.
Въпросът - убиец ли е? няма еднозначен отговор в случая, при този хорар. Убийство или самозащита - при психическото системно неглижиране на дете... Виждам доста карма и наранени чувства тук. Много тъжно и дори не е единичен случай този в Кърджали... :'(

« Отговор #7163 -: Януари 24, 2011, 10:14:51 pm »
Много добър анализ, Корал! Аз достигнах до същия извод снощи поради натоварения му 12-ти дом (6-ти в картата), но се отказах да публикувам. Нептун (У7) на АС, в 12-ти дом дава самозаблуди, обърканост, дори и психическо заболяване, както ти отбеляза. Това положение също така предразполага към податливост на внушения и манипулации. Дали не е направил самопризнанията под натиск? Изгорен Марс (негов У3) в 12-тия му дом - може би не си дава сметка за думите и дейстията си. Нептун напрактика е без мажорни аспекти, с изключение на разходящия съвпад с Хирон. Знам, че в хорарната астрология Хирон не се използва, но навсякъде по медиите съобщават, че момчето е било наранено от отношението на семейството му към него. Някои астролози считат Хирон за съуправител на Телец, а именно този знак е на К4 на момчето - домът, семейната среда. Разходящият квадрат на Луна с Венера (негов У4) показва напрегната обстановка в дома му.

В крайна сметка не отговорих на въпроса. Въртях картата, гледах майката по 4-тия му дом - не става нищо смислено, после по 10-тия му дом (ако тя е била главата на семейството) - тук картата даваше по-смислена интерпретация, но пак не го докарах до категоричен отговор. Само наличието на Лилит в неговия дом може да го сочи като убиец по тази карта според мен. Защото Лилит в руската хорарна школа винаги се приема като елемент на 8-мия дом. Но Лилит в дома му може да означава, че другите го виждат като убиец, не че той е такъв в действителност. Уран (У12 на момчето) е в 1-вия му дом - това момче крие много мъка и тайни в себе си. Дано предстоящата опозиция на Луната с Уран да помогне всичко скрито по случая да излезе наяве (Луната е в 1-ви дом на картата).

Според мен картата казва "Не". Но логиката ми казва друго...

Искам да се извиня на Стела, че вчера реагирах така. Признавам, че си по-добър астролог от мен, Стела. :blink:
« Последна редакция: Януари 24, 2011, 10:50:12 pm от Mirabella »

« Отговор #7164 -: Януари 24, 2011, 11:55:36 pm »
Ама много добър анализ на Корал! Също и на Марая поздравления, че се рови надълбоко. Започнаха съмненията.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3563051

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7165 -: Януари 25, 2011, 12:04:46 am »
Ама много добър анализ на Корал! Също и на Марая поздравления, че се рови надълбоко. Започнаха съмненията.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3563051

Общественото мнение винаги е било манипулирано чрез четвъртата власт....Но , ако за някой това може да бъде истина, то за други не е така....
Невъзможно е , колкото и да си афектиран и както и да си афектиран в рамките на това време да извършиш не едно , а две убийства по безскрупулен начин...и мотивите да са *липса на подаръци* Ей не свършиха ли белите конци... :rolleyes:,прозрачно , евтино ,наивно съшито..... 

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #7166 -: Януари 25, 2011, 12:07:20 am »
Много добър анализ, Корал! Аз достигнах до същия извод снощи поради натоварения му 12-ти дом (6-ти в картата), но се отказах да публикувам. Нептун (У7) на АС, в 12-ти дом дава самозаблуди, обърканост, дори и психическо заболяване, както ти отбеляза. Това положение също така предразполага към податливост на внушения и манипулации. Дали не е направил самопризнанията под натиск? Изгорен Марс (негов У3) в 12-тия му дом - може би не си дава сметка за думите и дейстията си. Нептун напрактика е без мажорни аспекти, с изключение на разходящия съвпад с Хирон. Знам, че в хорарната астрология Хирон не се използва, но навсякъде по медиите съобщават, че момчето е било наранено от отношението на семейството му към него. Някои астролози считат Хирон за съуправител на Телец, а именно този знак е на К4 на момчето - домът, семейната среда. Разходящият квадрат на Луна с Венера (негов У4) показва напрегната обстановка в дома му.

В крайна сметка не отговорих на въпроса. Въртях картата, гледах майката по 4-тия му дом - не става нищо смислено, после по 10-тия му дом (ако тя е била главата на семейството) - тук картата даваше по-смислена интерпретация, но пак не го докарах до категоричен отговор. Само наличието на Лилит в неговия дом може да го сочи като убиец по тази карта според мен. Защото Лилит в руската хорарна школа винаги се приема като елемент на 8-мия дом. Но Лилит в дома му може да означава, че другите го виждат като убиец, не че той е такъв в действителност. Уран (У12 на момчето) е в 1-вия му дом - това момче крие много мъка и тайни в себе си. Дано предстоящата опозиция на Луната с Уран да помогне всичко скрито по случая да излезе наяве (Луната е в 1-ви дом на картата).

Искам да се извиня на Стела, че вчера реагирах така. Признавам, че си по-добър астролог от мен, Стела. :blink:

В смисъл? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #7167 -: Януари 25, 2011, 12:10:45 am »
В хорара сигниф. на момчето е Нептун-дали не е бил под влияние на наркотици или алкохол?Нептун е в 12 дом-тайни и мистерии.Съдейки единствено по картата си мисля,че момчето не е виновно и в крайна сметка това ще излезе на бял свят.
Казуса и картата са много интересни-дано някога разберем истината,макар,че както знаем бг Темидата е не само сляпа,но и глуха,а май и Меркурия и е слаб и не мисли

*

Марая

• 28287
« Отговор #7168 -: Януари 25, 2011, 12:13:05 am »
В хорара сигниф. на момчето е Нептун-дали не е бил под влияние на наркотици или алкохол?Нептун е в 12 дом-тайни и мистерии.Съдейки единствено по картата си мисля,че момчето не е виновно и в крайна сметка това ще излезе на бял свят.
Казуса и картата са много интересни-дано някога разберем истината,макар,че както знаем бг Темидата е не само сляпа,но и глуха,а май и Меркурия и е слаб и не мисли

:clap: , това е абсолютно вярно! Поздравления!

« Отговор #7169 -: Януари 25, 2011, 12:17:58 am »
В смисъл, че ако на местопрестъплението не е имало никой друг. Но още не е доказано, че момчето е било там - поне в медиите не съм прочела недвусмислена информация по този въпрос.

Да, Меркурий отива към квадрат с диспозитора си, което не е никак добре.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7170 -: Януари 25, 2011, 12:26:19 am »
В смисъл, че ако на местопрестъплението не е имало никой друг. Но още не е доказано, че момчето е било там - поне в медиите не съм прочела недвусмислена информация по този въпрос.

Да, Меркурий отива към квадрат с диспозитора си, което не е никак добре.

Категорична съм , че момчето не е извършител на двойното убийство! Както съм сигурна и в това , че никой и никога няма да се извини....,нещо повече една съдба е изпратена в кофата за боклук...Едно семейство е унищожено завинаги....
Замислете се , колко често и как се случва , хора които ние не познаваме ,преобръщат нашата съдба за миг от секундата....
Именно това е причината за кармата , тук е онзи урок , за които сме се родили...Съдба , шанс или енергия, няма значение как ще го наречем , но това никак не е случайно , защото по този начин нечия друга енергия някъде провокира или компенсира нещо....Вселенска воля....

*

holanda

« Отговор #7171 -: Януари 25, 2011, 12:40:38 am »
....
Съдба , шанс или енергия, няма значение как ще го наречем , но това никак не е случайно , защото по този начин нечия друга енергия някъде провокира или компенсира нещо....Вселенска воля....

това много ми хареса !!!  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7172 -: Януари 25, 2011, 12:41:43 am »
....
Съдба , шанс или енергия, няма значение как ще го наречем , но това никак не е случайно , защото по този начин нечия друга енергия някъде провокира или компенсира нещо....Вселенска воля....

това много ми хареса !!!  :blink:

Опит Лилавкее , опит...Остарях и помъдрях... ;D

Да , не се знае какво и как , закрила за момчето заради нещо друго е това изпитание или провокация за друг или разплитане или оплитане на карма , дали не е *предотвратяване * на нещо друго....Много могат да бъдат въпросите... :rolleyes:
« Последна редакция: Януари 25, 2011, 12:45:57 am от Марая »

*

Stella

• 7765
« Отговор #7173 -: Януари 25, 2011, 02:45:37 am »

Искам да се извиня на Стела, че вчера реагирах така. Признавам, че си по-добър астролог от мен, Стела.
:blink:

Какво правиш, бе, недей така! Това е напълно излишно! С нищо не си ме обидила, нито засегнала.
Астрологията ми е хоби и не се сравнявам с никого, нито имам нужда от някакво признание Тук е клуб по интереси и обменяме опит и казуси.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #7174 -: Януари 25, 2011, 02:52:15 am »

Няма да те цитирам , но до миналата година не ти беше ясно....Форума знае това...
От този миг с техники и опити приключих... ;D

ЩЕ ГО ПОВТОРЯ САМО ВЕДНЪЖ. СЛУЖА СИ С ТЕХНИКАТА НА ВТОРИЧНИТЕ ПРОГРЕСИИ И С ТЕХНИКАТА НА ТРАНЗИТИТЕ КАТО ДВЕ НЕЗАВИСИМИ ТЕХНИКИ. ДО ПРЕДИ ГОДИНА И НЕЩО НЕ БЯХ ПРОБВАЛА ДА ОТНАСЯМ ТРАНЗИТИ КЪМ ПРОГРЕСИИ. НО НИЩО НЯМА ДА МЕ СПРЕ, АКО РЕША ДА ГО ПРАВЯ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7175 -: Януари 25, 2011, 02:57:45 am »
Тук е клуб по интереси и обменяме опит и казуси.

оооо, не! ;D Това е "По-по-най" за възрастни! :P  ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7176 -: Януари 25, 2011, 02:59:59 am »
Дай си ми куклите, на си ти парцалките. Да видим сега къде акат гладните.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7177 -: Януари 25, 2011, 03:03:57 am »
какви кукли, какви парцали? не разбрах защо се извинява Мирабела и не искам тя да се чувства неудобно... Това е.

« Отговор #7178 -: Януари 25, 2011, 03:08:01 am »
Благодаря, Стела! Моето сигурно е от ПМС-а. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #7179 -: Януари 25, 2011, 04:05:30 am »
Благодаря, Стела! Моето сигурно е от ПМС-а. ;D

;D

Сигурно..... ;) ;D