Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170567 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7440 -: Март 08, 2011, 05:31:50 am »
Сходящият сеКстил на Луната с Юпитер в 7 дом ли е проработил, макар че ги делят по-малко от два градуса?  :rolleyes:

Да, защото Юпитер е представител на едното неизвестно в уравнението.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7441 -: Март 08, 2011, 05:44:26 am »
Няма я Дияна да ни го обясни с фасове и триплицитети, но току що съзрях рецепция по терма между Венера (У1) и Марс (У7) в хорара.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #7442 -: Март 08, 2011, 01:36:15 pm »

Има развитие.
Блудният син се е завърнал на 3 март.

супер.. ;D не е ясно дали ще се задържат, а и картата не се вижда вече, едно оранжево петно е само..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #7443 -: Март 08, 2011, 03:04:15 pm »
Интересен хорар, за който ще мога да дам обратна връзка след 1-2 дена.
Ще спи ли тази вечер при мен в спалнята Х. Х е представен от Марс, а питащата е Венера. Х и Y са съпрузи, които понастоящем не са в дoбри отношения и спят в различни стаи.
Въпросът е зададен от Y.

Има развитие.
Блудният син се е завърнал на 3 март.

Значи, като има развитие се задава отново въпрос. На зададения въпрос отговорът беше "НЕ". Нали се питаше "Ще легне ли при мен тази вечер?" И той не легна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7444 -: Март 08, 2011, 11:27:40 pm »
Страхотно, веднага отивам да видя сайта, че от ноември се говори за бялата рокля, но все още не е избрана...и аз не знам по какви причини...А днес майка ми ми предложи да иде тя в съда за да пита и ако може( понеже е с генерално пълномощно) да подаде молбата от мое име, за да е готова когато пристигна и да си взема документа, за да мога и да го преведа. А за лекаря предпочитам да не ги занимавам и да потърся специалист в София. Там ще съм 2 дена и се надявам да намеря такъв. Благодаря ти Стела, вече ми е много по-усмихнато!!!
 :blink: :blink: :blink:
Завърнахме се вчера от БГ и да се отчета тук. Свърших си работата в съда, срещнах се с мои приятели, които от много време не бях виждала. Дъщеря ми хвана някаква хрема, която си донесе и тук. С лекар не можах да се консултирам, заради празниците които бяха...и на края проблем за сватбата- бъдещата снаха беше в \"лошо настроение\" по причини независещи от мен, но го отнесох аз така да се каже. И хубавата новина- успях да си купя 6 астрологични книги, всичките много интересни. Първата която започнах да чета е на Бил Тиърни- Жизненост и благополучие с Нептун.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7445 -: Март 10, 2011, 02:42:58 am »
ХМ..., толкова ли е трудно....? :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #7446 -: Март 10, 2011, 02:49:02 am »
ХМ..., толкова ли е трудно....? :(

Кое?

Да кажеш *Добър вечер, моля ви*....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #7447 -: Март 10, 2011, 02:55:33 am »
успях да си купя 6 астрологични книги, всичките много интересни. Първата която започнах да чета е на Бил Тиърни- Жизненост и благополучие с Нептун.

Каква жизненост по Нептун? Той не беше ли по анестезията ? ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #7448 -: Март 10, 2011, 02:59:06 am »
У1 в съвпад с Уран в критичен градус в 7-ми дом - няма да стане.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7449 -: Март 10, 2011, 03:04:45 am »

Съвсем никак? Жалко!

да, и последния аспект на луната е квадрат с Нептун.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7450 -: Март 10, 2011, 03:06:30 am »

Съвсем никак? Жалко!

да, и последния аспект на луната е квадрат с Нептун.

Хипнозата не е ли по Нептун? :rolleyes: ;D

« Отговор #7451 -: Март 10, 2011, 03:08:45 am »
успях да си купя 6 астрологични книги, всичките много интересни. Първата която започнах да чета е на Бил Тиърни- Жизненост и благополучие с Нептун.

Това ми напомня следния виц - Мислите, че хората около вас са прекрасни, че всички ви обичат, че светът е прекрасен? Крайно време е да откажете наркотиците!  ;D

« Отговор #7452 -: Март 10, 2011, 03:12:44 am »
Hm, в момента ти (Меркурий) си изцяло в ръцете на терапевта (Нептун). Позицията ти не е много силна - в падание си, под лъчите на Слънцето (У12) - управителят на хипнозата и скритите проблеми. У12 е в Риби, знака на терапевта, което може да е индикатор, че той ще разбере естеството на проблема. У8 в Риби пък може да му даде силно вляние върху теб. Луната има секстил с Марс и Слънце, което ти дава възможност да предприемеш дейстия в желата посока. Но Луната няма да направи аспект с теб. По-скоро мисля, че няма да отидеш при този терапевт точно сега. Последният аспект на Луната е квадрат с Нептун. Отговорът ми клони към не. Хубавото е, че много скоро и Меркурий, и Нептун сменят знаците.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7453 -: Март 10, 2011, 03:21:44 am »
Моя съвет...,не се подлагай на хипноза....до края на май тази година... ;D
Преди време ти ми прати данните си ,заедно с данните на един мъж....
както знаеш , макар , че имам основание/не съм качила нищо и никъде и няма да го направя/....та...просто ти погледнах картата и ти казвам не го прави....

« Отговор #7454 -: Март 10, 2011, 03:27:18 am »

Хубавото е, че много скоро и Меркурий, и Нептун сменят знаците.

Значи след време може пак да питам и да има по-добри шансове за успех?

Аз и вчера си правих хорар с този въпрос, обаче асцендента беше на 0 или 1 градс в Лъв, което означава, че още е рано за този въпрос и трябва да се изчака.

След време дали ще има по-добри шансове или не се знае?

Да, както написа Стела по друга карта, промяна на знака на планета означава промяна на обстоятелствата, свързани с въпроса. Значи може да питаш пак. Сега небето не е много благосклонно към хорарни въпроси.

« Отговор #7455 -: Март 13, 2011, 06:09:39 am »

Това ми напомня следния виц - Мислите, че хората около вас са прекрасни, че всички ви обичат, че светът е прекрасен? Крайно време е да откажете наркотиците!  ;D

:86: :72: :88:

« Отговор #7456 -: Март 14, 2011, 12:11:55 am »
Въпроса е зададен от мен за моя приятелка. Има опастност властите да бутнат стоеж на промишлена сграда. Тя е управител на фирмата и пряко отговорна за това.

Въпроса е "Ще бутнат ли властите /както са я предупредили/ стоежа на В?"

17,45 СФ

-------

В. е по Риби - Нептун/Юпитер
Сградата е по 4ти дом, нищо, че е промишлена.
Властите са по 10ти дом.

На пръв поглед Мерка апликира Юпитер и това клони към да, но Луната е по-бърза и ще направи квадрат и с двете планети, който ще изпревари съвпада. Показателно за сторежа е, че Луната се намира в 4ти дом. ЛФ е в 10ти

Все се надявам това да е достатъчно отговора да е НЕ.

*

missKapriz

« Отговор #7457 -: Март 14, 2011, 12:53:49 am »
Aurora,според мен ще съборят строежа.даже мисля,че ще е скоро-след около седмица решението може да е излязло или дори да са започнали действията по събарянето.
В картата има предстоящ тригон Луна 120 Слънце,Луната е силна по знак,но слаба по дом,Слънцето е слабо по дом,така,че едва ли този аспект ще доведе до нещо добро-в смисъл не ми се струва достатъчен за да не се слу1и събарянето.

« Отговор #7458 -: Март 14, 2011, 01:02:31 am »
Луната управлява и твоята приятелка, а позицията й в 10-ти дом може би подсказва за неин опит да влезе в контакт с властите, за да предотврати бутането на сградата. Тя е много силна по знак. Меркурий е в Овен, което може да означава, че властите прибързват с решението си. Лошото е, че аспектите на Луната с Меркурий и Юпитер са квадрати, а помежду им има и опозиция с Плутон - У3 в картата. Може би има опасност някаква документация да не бъде изготвена както трябва. Преди Меркурий и Юпитер да осъществят съвпада, Луната ще апликира с тригон към Марс на К7. Може би нейни активни действия за привличане на съмишленици за каузата биха спасили сградата... Съвпадът на сигнификаторите на сградата и властта става в 8-ви дом - домът на разрушенията, Плутон е в 4-ти дом, което също може да се тълкува като разрушаване. Охххх дано не бутнат сградата...

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #7459 -: Март 14, 2011, 01:17:46 am »
Ще спечеля ли от покер?
Срещата е след по-малко от час и още не е късно да не инвестирам излишни средства  ;D
Та има ли надежда да спечеля  :P
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!