Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166022 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7520 -: Март 22, 2011, 08:53:32 pm »
Благодаря ти,Стела!
Обещавам да дам обратна връзка!  :58:

« Отговор #7521 -: Март 22, 2011, 11:14:27 pm »
Имам един въпрос,чийто отговор трябва скоро да дойде и ще дам обратна връзка - Ще излезнем ли в четвъртък с /назован по име/?

Малко вероятно е да излезете. У5ти е Венера, а Луната апликира към нея с квадрат :rolleyes:. Но пък може тригона към Марс да надделее...не знам... :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7522 -: Март 22, 2011, 11:57:16 pm »
Сега виждам квадратът на Луната с Венера и че картата е по Плацидус. Аз гледам по Кох, така че по тази карта Аурора е права. Нямам точните данни за мястото и часа на задаване на въпроса. Бих могла да го преразгледам по Кох.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7523 -: Март 23, 2011, 03:03:37 am »
Ще кача картата по кох,макар че не съм сигурна дали не трябва да задам нов хорар,понеже ми отговори,но каза,че в четвъртък не можел,това място не му харесвало,не знам си какво....
Успях да го накарам да си помисли да излезем,макар да не е четвъртък и да не е в тоя бар,просто да излезнем,помоли ме да го оставя да помисли до края на тази седмица и да ми каже.Предполагам,че това е някакво развитие по въпроса,нали?  :-\
« Последна редакция: Март 23, 2011, 03:36:46 am от Last_Kiss »

« Отговор #7524 -: Март 26, 2011, 02:29:49 am »
Идва прекрасния ретрограден период на Мерка, за да се отървем от старите си вещи  :blink:

Днес ми се обади един познат, за да ми доведе клиент за колата, която искам да продавам. Пусках вече хорар за това.
Сега пускам отново и предполагам, че утре след като ми мине срещата с него ще пусна още един  ;D

Та, въпроса е - Ще продам ли колата си /старата/?

Според мен хорар казва принципно ДА - до 2 седмици. Кардинални оси, Луната като съуправител на въпрос ме апликира в секстил. Няма връзка между мен, клиента и колата все още. Дано да са седмици, а не месеци, че през май й предстои нова застраховка  :25:

Ето тука съм пускала първият хорар за колата, но съм заложила за седмици. Като гледам сега Луната в Дева е сравнително бърза, но не е все пак кардинален знак и осите са подвижни, а не кардинални. Но наистина клиента ми го води приятел, а не през обява.

Елективно момента за срещата с клиента не е много добър. За 11 ч е, но може да стане и съм 11,30-12 ч. Луната от Козирог ще квардатира всичко де се движи в Овен и Везни. Клиента е представен по ретрограден Сатурн във Везни - ченге  ;) Ако се срещнем до 11,45 К11 е в Овен и Луната прави последен аспект с него от знака, в който се намира.  ;) ;) ;) и ако срещата стане така може и да стане заварката.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7525 -: Март 26, 2011, 03:09:50 am »
Продажба скъпа след 15 април... :wub:
До 17 май ще се отървеш! ;) ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #7526 -: Март 26, 2011, 03:21:18 am »
Ще кача картата по кох,макар че не съм сигурна дали не трябва да задам нов хорар,понеже ми отговори,но каза,че в четвъртък не можел,това място не му харесвало,не знам си какво....
Успях да го накарам да си помисли да излезем,макар да не е четвъртък и да не е в тоя бар,просто да излезнем,помоли ме да го оставя да помисли до края на тази седмица и да ми каже.Предполагам,че това е някакво развитие по въпроса,нали?  :-\

Така си и знаех, кеспидата на 5-ти дом мръдна в Скорпион и ако него го гледаме по 5-ти дом - ще излезете заедно (луната прави сходящ тригон с марс).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #7527 -: Март 26, 2011, 03:38:59 am »

Според мен хорар казва принципно ДА - до 2 седмици.

И аз така си ги задавам до попадане на желана карта ;D
Според мен - засега не. Друг е въпросът колко е времетраенето на това "засега". Ако допуснем мес. май, заради застраховката, то до тогава :-\
може да се наложи да и платиш пак застраховка, но да ти дойде някакъв приход, че да не ти тежи чак толкова :P

« Отговор #7528 -: Март 26, 2011, 03:43:55 am »

Това ли изтече по факса? ;D Мерси  :wub: ;D

Дали да не питам и боба?  :rolleyes: ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7529 -: Март 26, 2011, 03:45:22 am »

Това ли изтече по факса? ;D Мерси  :wub: ;D

Дали да не питам и боба?  :rolleyes: ;D

Абе не знам по какво е...,но в повечето случай не бъркам....
Но ще се отървеш...
Виж сатурн... ;) ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #7530 -: Март 26, 2011, 03:51:00 am »

Според мен - засега не. Друг е въпросът колко е времетраенето на това "засега". Ако допуснем мес. май, заради застраховката, то до тогава :-\
може да се наложи да и платиш пак застраховка, но да ти дойде някакъв приход, че да не ти тежи чак толкова :P

И аз мисля, че засега е "НЕ". Няма връзка между продавача и купувача, както и движение на паричния поток.

« Отговор #7531 -: Март 26, 2011, 03:55:25 am »

И аз мисля, че засега е "НЕ". Няма връзка между продавача и купувача, както и движение на паричния поток.

Миииии  :thinking:, паричния поток е на К8=К1 Венера. Луната я апликира  :rolleyes:.

Дано, дано, дано, дано, дано, дано, дано да стане  :rolleyes: че вече ми писна на хурката.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7532 -: Март 26, 2011, 04:04:57 am »

Миииии  :thinking:, паричния поток е на К8=К1 Венера. Луната я апликира  :rolleyes:.

Дано, дано, дано, дано, дано, дано, дано да стане  :rolleyes: че вече ми писна на хурката.

Паричният поток е връзка между 2-ри и 8-ми дом.

« Отговор #7533 -: Март 26, 2011, 04:10:54 am »
Паричният поток е връзка между 2-ри и 8-ми дом.

Е, ако направя хорар с връзка 2-ри,8-ми,1-ви,7-ми,3-ти и 11-ти ще те дойда до Варна да те черпя, честно!  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7534 -: Март 30, 2011, 09:46:13 pm »
Да беше изчакал малко Меркурий да тръгне ретро и да зададеш въпроса. Тогава можеха да те отстранят и после пак да те върнат на същото място.  :blink:
Ще кача хорарната карта след малко...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7535 -: Март 30, 2011, 09:47:36 pm »
Въпросът ми е: ще ме уволнят ли от работа в близките няколко месеца? Понеже ако е така, за мен ще е по-добре да дам предизвестие за напускане.

Ето карта.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #7536 -: Март 30, 2011, 09:55:58 pm »
Според мен ще останеш на същата работа и ще започнеш нов проект. Вижда се смяната на условията на работа, напускането ти от този проект - У1 Слънце е в апликираща опозиция с У6 Сатурн. Но едновременно с това У1 е силен по знак и дом (по Плацидиус) и има апликиращ съвпад с Юпитер, което е добър знак. Освен това Луната е без курс (ако не броим съвпада с Нептун). Не би трябвало нищо да се случи, т.е. няма да те уволнят. Стискам палци! Успех!
Работат ти изглежда добра по картата - Венера е в екзалтация в Риби. Може би ще те преместят да работиш по-близо до дома ти.
Във връзка с ретроградността на Меркурий (У2 и У11) ми хрумва, че ако преди време си пробвал да кандидатстваш по някакъв друг проект, или дори друга работа и не си получил одобрение, сега може отново излезе шанс да се пробваш.
« Последна редакция: Март 30, 2011, 10:01:48 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7537 -: Март 30, 2011, 09:56:05 pm »
Интересно, но Луната няма никакви сходящи аспекти освен съвпада с Нептун.
По принцип Нептун не дава категоричност, освен това въпросът е зададен малко преди стационарен Меркурий, който в момента се намира в градуса, в който ще тръгне ретроградно.
Но ако не отчитаме сходящия съвпад на Луната с Нептун, липсата на аспекти не предполага развитие по въпроса.
Веско, сигурен ли си, че те впоследствие няма да си променят решението?
Иначе твоят сигнификатор е екзалтирало Слънце и е в силна позиция.
Не знам дали ситуацията позволява да контрираш работодателя с отправяне на предизвестие за напускане по собствено желание... При всички положения, дори ако решиш сам да напуснеш, в рамките на ретроградието на Меркурий винаги може да се промени ситуацията и в крайна сметка нищо не пречи на работодателя да те ангажира пак по някой проект, ако скоро се появи такъв.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7538 -: Март 30, 2011, 10:06:22 pm »
Ако наистина дискомфортът на работа ти идва в повече и положението е нетърпимо, тогава пускай предизвестие за напускане, твоя воля. А и така имаш картбланш ти - няма да си уволненият/съкратеният, а напуснал по собствено желание. И ако наистина те ценят като специалист и член на екипа, винаги могат да те привлекат обратно, след като отмине стагнацията. А пък и има една "закачка" тук, да пуснеш предизвестие по ретро Меркурий  :P, така "вратичката" остава открехната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7539 -: Март 30, 2011, 10:10:05 pm »
Утре, но още от средата на март е навлязъл в сянката на ретроградието, малко или много се усеща.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.