Идва прекрасния ретрограден период на Мерка, за да се отървем от старите си вещи :blink:
Днес ми се обади един познат, за да ми доведе клиент за колата, която искам да продавам. Пусках вече хорар за това.
Сега пускам отново и предполагам, че утре след като ми мине срещата с него ще пусна още един

Та, въпроса е - Ще продам ли колата си /старата/?
Според мен хорар казва принципно ДА - до 2 седмици. Кардинални оси, Луната като съуправител на въпрос ме апликира в секстил. Няма връзка между мен, клиента и колата все още. Дано да са седмици, а не месеци, че през май й предстои нова застраховка :25:
Ето тука съм пускала първият хорар за колата, но съм заложила за седмици. Като гледам сега Луната в Дева е сравнително бърза, но не е все пак кардинален знак и осите са подвижни, а не кардинални. Но наистина клиента ми го води приятел, а не през обява.
Елективно момента за срещата с клиента не е много добър. За 11 ч е, но може да стане и съм 11,30-12 ч. Луната от Козирог ще квардатира всичко де се движи в Овен и Везни. Клиента е представен по ретрограден Сатурн във Везни - ченге

Ако се срещнем до 11,45 К11 е в Овен и Луната прави последен аспект с него от знака, в който се намира.

и ако срещата стане така може и да стане заварката. :blink: