Като изключим твърде ранния АС, заради когото картата ще бъде обявена за нерадикална, бих разсъждавала така.
Дивна, ако се притесняваш за назования по име и не желаеш книжката му да бъде отнета, може би бих го поставила по 1-ви дом. Все едно ти задаваш въпрос от негово име. Тогава той ще се управлява от ретрограден Меркурий под лъчите на Слънцето, а книжката му - от Луната в 6-тия му дом. Би пасвало, ако книжката му е особено необходима в ежедневието и по-специално в работата (което всъщност важи за доста хора, така че не е кой знае какъв критерий). На него му предстои съвпад с У12 Марс, което индикира някакви затруднения, загуба, но няма указание за връзка с книжката. Луната ще направи квинкокс с У7, а и няма аспект с У9 Сатурн (закона). Не би трябвало да му я вземат.
Дори и да греша в разпределението на домовете, Луната ще направи тригон с Венера. Сега, казват "положителен аспект = положителен отговор", но аз мисля, че положителеният аспект дава положително развитие на въпроса за питащия. Предполагам, че положителното развитие за теб (а и за него) би било да не му я вземат. Така че мисля, че няма да му я вземат.