Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166861 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7640 -: Май 03, 2011, 04:51:33 pm »
*назования по име* ще ми се обади ли,ще ме потърси ли?

"Назованият по име" е яко и безпомощно хлътнал по теб, докато ти си вперила поглед в пъпа си. От друга страна сега май и двамата сте се концентрирали в кариерата. След някоя и друга седмица "назованият" и на теб ще ти залипЦва зверски и те тогава ще се види ще яде ли Асан баница или не. При все това, в момента си в по-изгодна позиция и може ти да му се обадиш. След това ти ще си му в ръцете, както сега той е в твоите.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #7641 -: Май 03, 2011, 08:03:52 pm »
Не знам дали е хлътнало момчето, но изглежда толкова безпомощен и безинициативен, че  е по-вероятно да не ти се обади. Според мен ти ще си тази, която ще осъществи контакт с него и по-добре, защото си по-самоуверена и можеш да му дадеш кураж това е по-добрата стратегия в момента. Слънцето е елемент от 7-ми дом и макар да се управлява от слаба Венера, Луната (т.е. "Ти") клони към съвпад с него. За тази сламка се хванах.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7642 -: Май 03, 2011, 08:57:07 pm »
Много ви благодаря,Уран,Дияна и Стела!
Той сега ми липсва и там е проблема,че ми липсва и че съм глупачка,ако още веднъж се унижа пред него,търсейки го.Момчето не ми се вярва да е хлътнало по мен,всъщност доколкото знам е нещастно влюбен в друга,която пък не му обръща внимание...та си е един ужасен кръговрат,аз още имам чувства към него и се измъчвам,той пък едва ли мисли за мене,страда си по друга и не виждам смисъл да го търся,макар да искам да го видя.Вярно е,че и двамата в момента сме концентрирани в други неща,много изпити идват,но все пак....
Относно меренето на егота...неговото определено печели първото място,не,че отстъпва по позиция и моето,но аз съм по-склонна да разрешим нещата и да стъпча гордоста си,за разлика от него.
Стела,по-самоуверена съм...ми опитвам се,макар че ми потъват гимиите бързо,а той се чувства зле,безпомощен,знам го,мога да му дам кураж,но друг е въпроса дали трябва.Някак се уморих все да го играя "Дева Мария" с мъжете,все аз съм тая дето ги успокоява и потупва по рамото и като им е зле,все мен търсят,а иначе им е все тая.Не съм сигурна как трябва да постъпя  :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #7643 -: Май 04, 2011, 02:10:17 am »

Стела,по-самоуверена съм...ми опитвам се,макар че ми потъват гимиите бързо,а той се чувства зле,безпомощен,знам го,мога да му дам кураж,но друг е въпроса дали трябва.Някак се уморих все да го играя "Дева Мария" с мъжете,все аз съм тая дето ги успокоява и потупва по рамото и като им е зле,все мен търсят,а иначе им е все тая.Не съм сигурна как трябва да постъпя  :(

Ми, нормално е да ти потъват гемиите бързо, след като не ти отвръщат с взаимност...Но ако обичаш някого, трябва да му дадеш време да изболедува, това което го измъчва. :blink:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7644 -: Май 04, 2011, 03:37:32 am »
Ми, нормално е да ти потъват гемиите бързо, след като не ти отвръщат с взаимност...Но ако обичаш някого, трябва да му дадеш време да изболедува, това което го измъчва. :blink:

Благодаря!Ще си помисля  :blink:

« Отговор #7645 -: Май 05, 2011, 04:49:49 am »
Съжелявам,че пак ви притеснявам,обаче мислих и реших да задам един въпрос,за да ми се изясни някак ситуацията и има ли смисъл да човъркам в старите си рани и пак да си потъпквам гордоста и дали има смисъл,ако пак ще бъда отхвърлена.Единствения проблем е,че последно време много ми липсва,постоянно е в съзнанието ми и сънищата и ми е ужасно трудно,защото явно още го обичам,а опитвах да отричам от доста време.
Въпроса ми е "Ще имам ли любовна връзка с *назования по име*?"
Ще съм ви благодарна,ако ми отговорите.

Аз ако се пробвам,макар че никога не уцелвам- ще взема У5 и У11,които са Марс и Венера,а те имат съвпад,което е хубаво,ама дотам стигам.Със сигурност има още няколко аспекта дето не съм забелязала.А Луната е на 1вия градус,не знам дали това е проблем.А Луната в 7ми дом предполагам,че показва,че искам връзка,е не женитба  ;D,а просто връзка.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7646 -: Май 05, 2011, 05:06:47 am »
Целувчице, изчакай до 21-22 Май някакви обстоятелства може да се променят
и тогава опитай Марс и Венера ще сменят знака и ще съвпаднат в Телец,
може да има някакво развитие.
В момента АСЦ е на изгорения път - просто изчакай малко
Естествени минерали и амулети

« Отговор #7647 -: Май 05, 2011, 05:11:47 am »
Целувчице, изчакай до 21-22 Май някакви обстоятелства може да се променят
и тогава опитай Марс и Венера ще сменят знака и ще съвпаднат в Телец,
може да има някакво развитие.
В момента АСЦ е на изгорения път - просто изчакай малко

Благодаря,Моонлейди!  :wub:
Ще изчакам тогава.

« Отговор #7648 -: Май 05, 2011, 05:20:12 am »
Дивна, какво стана с книжката на приятеля ти?  :confuse3:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7649 -: Май 05, 2011, 05:37:44 pm »
Ми Прия според мен ще ви бъде...Упр. на асц и дсц в схозящ тригон... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7650 -: Май 05, 2011, 06:47:48 pm »
И според мен ще ви бъде, Прия. Възможно ли е дори да имате съвместна дейност по някакви проекти? Ако е така и те ще бъдат успешни. Да, неговият сигнификатор е ретрограден и е Сатурн, може би в момента са го налегнали повечко ангажименти, които го изцеждат и емоционално, претоварен е и угрижен, но мисля, че гледа на теб сериозно. Даже може и това да го тревожи допълнително, ако ти даваш разнопосочни сигнали и не е наясно със ситуацията във вашите отношения. Нещо такова ми се върти, дано съм ти от полза.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7651 -: Май 05, 2011, 08:56:41 pm »
Ще Прия, ще! ;D
В 5-ия му дом си, в апликиращ тригон към него- Сатурн. Отделно предстои секстил с управителя на негов 5 дом- Венера.
 Не е лишена от романс връзката ви. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7652 -: Май 05, 2011, 09:48:44 pm »
Ми я да вземете да не се ослушвате тогава, ами да си пръкнете един такъв "проект" (кой го казва :P).
Нормално е да ги мислиш и премисляш отношенията, сега всички са така, тоз екзалтиралия Сатурн е супер преекспониран, изхвърля се ужасно по отношение на критерии и претенции, до степен, че му липсва трезва преценка, въобще като цяло, нямам предвид в случая с твоя човек като негов управител.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #7653 -: Май 06, 2011, 03:03:03 am »
Ще Прия, ще! ;D
В 5-ия му дом си, в апликиращ тригон към него- Сатурн. Отделно предстои секстил с управителя на негов 5 дом- Венера.
 Не е лишена от романс връзката ви. :blink:

а пък той е в неин 4-ти..и то сатурн, трайна работа.. ;)

защо наистина не му предложи да се пренесе при теб, Прия.. :blink:
най- добре ще видите ставате ли един за друг като поживеете заедно..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #7654 -: Май 06, 2011, 03:11:55 am »

най- добре ще видите ставате ли един за друг като поживеете заедно..

Вижън, що не си трайш? Какво са ти направили хората, та ги караш да "убиват" това крехко чувство, наречено любов, тровейки го с битовизми. :confuse3:

« Отговор #7655 -: Май 06, 2011, 03:35:20 am »

Още една жена, която е на път да разреши жилищен проблем на мъжа  :rolf:

Прия, неговия сигнифиатор е ретрограден, което ме кара да мисля, че това поведение е временно и ще се промени в бъдеще.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #7656 -: Май 06, 2011, 03:48:41 am »

Вижън, що не си трайш? Какво са ти направили хората, та ги караш да "убиват" това крехко чувство, наречено любов, тровейки го с битовизми. :confuse3:

аа, не с лошо!!...като се виждат само за кафенца и кюфтенца по пети дом не е любов!!..любов е да се гушкат всяка нощ, да пазаруват, да готвят, да плащат сметките заедно, да си купуват общи неща- мебели и електро уреди, да си правят къща и дом..и това не е по 4-ти дом само, тип гнездо и бабини трънкини, а си е точно любов..
не случайно са казали хората, че трябва торба сол да изядеш с някого, за да го опознаеш..
как ще го опознаеш ако само си чатите и си пращате ''цунки'' с смс.. :rolleyes:

Още една жена, която е на път да разреши жилищен проблем на мъжа  :rolf:

Прия, неговия сигнифиатор е ретрограден, което ме кара да мисля, че това поведение е временно и ще се промени в бъдеще.

може да няма той жилищен проблем, а тя да не може да се изнесе при него, защото трябва да се грижи за близък в къщи..примерно.. ;) :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #7657 -: Май 06, 2011, 04:40:01 am »

аа, не с лошо!!...като се виждат само за кафенца и кюфтенца по пети дом не е любов!!..любов е да се гушкат всяка нощ, да пазаруват, да готвят, да плащат сметките заедно, да си купуват общи неща- мебели и електро уреди, да си правят къща и дом..и това не е по 4-ти дом само, тип гнездо и бабини трънкини, а си е точно любов..
не случайно са казали хората, че трябва торба сол да изядеш с някого, за да го опознаеш..
.. :rolleyes:

Хайде, бе! Това, за което говориш не е любов, а материална зависимост. Но някои се ограничават само на материално ниво. А не може ли например да наречем любов, когато единия насърчава личностното радвитие на другия, например да имат общи проекти и да се радвиват заедно и тя да му помага да израства проофесионално и да реализират заедно мечтите си и творческите си проекти?...И когато той преживява труден период в търсене на своята по-нататъшна реализация, тя да бъде до него и да го подкрепя в периода на експериментиране, период в който този човек се променя пред очите и с всяка изминала минута. това не е ли любов? Да, ама не всеки би издържал на такова нещо. Хората предпочитат да "инвестират" в неща, които могат да се видят и да се пипнат. А мечтите не могат, особено чуждите...Има йерархия на потребностите. (Теория за себеактуализацията)
« Последна редакция: Май 06, 2011, 04:46:36 am от Stella »

*

Vision

• 3523
« Отговор #7658 -: Май 06, 2011, 02:47:03 pm »

Хайде, бе! Това, за което говориш не е любов, а материална зависимост. Но някои се ограничават само на материално ниво. А не може ли например да наречем любов, когато единия насърчава личностното радвитие на другия, например да имат общи проекти и да се радвиват заедно и тя да му помага да израства проофесионално и да реализират заедно мечтите си и творческите си проекти?...И когато той преживява труден период в търсене на своята по-нататъшна реализация, тя да бъде до него и да го подкрепя в периода на експериментиране, период в който този човек се променя пред очите и с всяка изминала минута. това не е ли любов? Да, ама не всеки би издържал на такова нещо. Хората предпочитат да "инвестират" в неща, които могат да се видят и да се пипнат. А мечтите не могат, особено чуждите...Има йерархия на потребностите. (Теория за себеактуализацията)

аз подкрепям и приятелите си и насърчавам развитието им, но не правя секс с тях, не живея с тях и нямам общи битовизми..лесно е да се подкрепят хората и да се насърчават, но не всеки успява да се справи с битовизмите, те са висшият пилотаж във взаимоотношенията..ако човек успее в тях, чак тогава има право да говори, че е познал истинската любов.. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #7659 -: Май 06, 2011, 09:26:36 pm »
общо взето това наблюдавам доста често- всеки иска да се слее с някого напълно, да изпита екстаза от пълното отдаване и т.н., но като се стигне до пране, чистене и готвене, ако може всяка коза за свой крак..а то с меда трябва да се понесе и жилото.. :blink:

Прия, вие раците като че ли нямате проблем с битовизмите, но виж въздушните /Стела и Аврора/ веднага възроптаха..аз съм ту така, ту иначе--понякога надделява луната и нямам проблем с тези неща, друг път надделява нещо друго и си мисля, че сама съм си най- добре- да си ходя насам натам и да се грижа само за себе си.. :-[