Много ви благодаря,Уран,Дияна и Стела!
Той сега ми липсва и там е проблема,че ми липсва и че съм глупачка,ако още веднъж се унижа пред него,търсейки го.Момчето не ми се вярва да е хлътнало по мен,всъщност доколкото знам е нещастно влюбен в друга,която пък не му обръща внимание...та си е един ужасен кръговрат,аз още имам чувства към него и се измъчвам,той пък едва ли мисли за мене,страда си по друга и не виждам смисъл да го търся,макар да искам да го видя.Вярно е,че и двамата в момента сме концентрирани в други неща,много изпити идват,но все пак....
Относно меренето на егота...неговото определено печели първото място,не,че отстъпва по позиция и моето,но аз съм по-склонна да разрешим нещата и да стъпча гордоста си,за разлика от него.
Стела,по-самоуверена съм...ми опитвам се,макар че ми потъват гимиите бързо,а той се чувства зле,безпомощен,знам го,мога да му дам кураж,но друг е въпроса дали трябва.Някак се уморих все да го играя "Дева Мария" с мъжете,все аз съм тая дето ги успокоява и потупва по рамото и като им е зле,все мен търсят,а иначе им е все тая.Не съм сигурна как трябва да постъпя