Хони, вярно, че финансите ти се управляват от ретроградна планета, но екзалтирана и в собствен дом - Сатурн в 10-ти. Струва ми се, че финансовата страна не би трябвало да те притеснява повече, тъй като опозицията между твоя управител Юпитер и Сатурн е разходяща. Освен това Луната ще направи благоприятен аспект със Сатурн.
АС е все още ранен. Видно е и от хорара това, което казваш - че има още неизяснени неща. Университета, за който искаш да кандидатстваш, го гледам по твоя 9-ти дом, т.е. се управлява от мажорно неаспектирано Слънце. Виждаш го като доста привлекателна възможност - твоят управител Юпитер е в знака на екзалтация на Слънцето. Но между Юпитер и Слънцето няма предстоящ мажорен аспект. Освен това Луната ще квадратира Слънцето. От тази гледна точка изглежда сякаш няма да решиш да кандидатстваш точно там. Твоят управител е много добре поставен по аспекти - имаш предстоящ съвпад с Венера (диспозитор на Слънцето) и Меркурий (У7 и У10), което говори, че ще бъдеш приета в този университет, ако кандидатстваш. От думите ти разбрах, че е така. И Луната ще направи благоприятен аспект към теб - тригон. Всичко е в твои ръце. Ти решаваш. Мисля, че скоро може да изникне друга възможност, която ще ти е по-лесно да приемеш, макар че няма да изглежда толкова добра засега, колкото тази.
Интересно ми е, че Сатурн (парите ти) е в знака на падение на Слънцето (университета). И двете планети се управляват от Венера в заточение. Сякаш от твоя гледна точка университетът не си струва парите. Но пък ти си в знака на падение на Сатурн, т.е. от твоя гледна точка парите, с които разполагаш, ти се струват малко тъй или иначе.
Извинявай, ако те обърквам. Както казах - всичко е в твои ръце. Имаш зелена светлина в момента. Успех! :wub: