Абсолютен тормоз. Стела, ти си героиня. Аз такова нещо нямаше да мога да изтърпя. Благодаря, че ме предупредихте. Ще имам едно на ум с мъжете с Луна в Рак.
2,5 години бяхме гаджета и всичко вървеше добре, до момента, в който ЗАЖИВЯХМЕ ЗАЕДНО.
Аз учех за изпити, бебето беше малко, свекърва ми я свали на люлките, за да не ми пречи, понеже беше започнала да се криви. Той се връща от работа и вижда пръснати детски играчки в хола. ...и вдига скандал на майка си. Тогава си казах, че един ден аз ще напусна този мъж. Нещо в мен се счупи. 15 години го изтърпях до урановата му опозиция, когато нещата ескалираха. Но не съжалявам за решението си да го напусна, защото това беше най-доброто решение за детето ми, което попиваше негативите на този лош микроклимат...Той и с нея почна да се държи така. А аз не правех добре, че мълчах, за да не стават скандали, понеже детето взе да ме гледа обвинително, а опитвах ли да я защитя, той скачаше срещу мене....и един ден двете с нея се махнахме. Той каза, че ще се самоубие, но още е жив.
ПП. Когато бях малка исках да бъда охлювче, за да си нося къщичката на гърба и да обикалям където си искам, да не ставам зависима от битовизмите. А сега казвам на приятеля ми, че аз съм временно на този свят и, че едно листо отпред ми стига...а той се шегува : "Че за какво ти е листо?"