Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168391 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7680 -: Май 07, 2011, 03:51:43 am »
Болен мозък! Колко години успя да го изтърпиш?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7681 -: Май 07, 2011, 03:52:28 am »
Абсолютен тормоз. Стела, ти си героиня. Аз такова нещо нямаше да мога да изтърпя. Благодаря, че ме предупредихте. Ще имам едно на ум с мъжете с Луна в Рак.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7682 -: Май 07, 2011, 03:56:08 am »
Забравих да спомена, че на оня Луната му е в 6 дом, както и на половинката му. И детето се роди с Луна в 6 дом.

ПП. Направо трябваше да отворим нова тема - "Луната и битовизмите".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7683 -: Май 07, 2011, 04:07:27 am »
Абсолютен тормоз. Стела, ти си героиня. Аз такова нещо нямаше да мога да изтърпя. Благодаря, че ме предупредихте. Ще имам едно на ум с мъжете с Луна в Рак.

2,5 години бяхме гаджета и всичко вървеше добре, до момента, в който ЗАЖИВЯХМЕ ЗАЕДНО.
Аз учех за изпити, бебето беше малко, свекърва ми я свали на люлките, за да не ми пречи, понеже беше започнала да се криви. Той се връща от работа и вижда пръснати детски играчки в хола. ...и вдига скандал на майка си. Тогава си казах, че един ден аз ще напусна този мъж. Нещо в мен се счупи. 15 години го изтърпях до урановата му опозиция, когато нещата ескалираха.  Но не съжалявам за решението си да го напусна, защото това беше най-доброто решение за детето ми, което попиваше негативите на този лош микроклимат...Той и с нея почна да се държи така. А аз не правех добре, че мълчах, за да не стават скандали, понеже детето взе да ме гледа обвинително, а опитвах ли да я защитя, той скачаше срещу мене....и един ден двете с нея се махнахме. Той каза, че ще се самоубие, но още е жив.

ПП.  Когато бях малка исках да бъда охлювче, за да си нося къщичката на гърба и да обикалям където си искам, да не ставам зависима от битовизмите. А сега казвам на приятеля ми, че аз съм временно на този свят и, че едно листо отпред ми стига...а той се шегува : "Че за какво ти е листо?"
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #7684 -: Май 07, 2011, 04:09:45 am »
Забравих да спомена, че на оня Луната му е в 6 дом, както и на половинката му. И детето се роди с Луна в 6 дом.

ПП. Направо трябваше да отворим нова тема - "Луната и битовизмите".  ;D

Да, да  :72:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7685 -: Май 07, 2011, 04:20:33 am »

2,5 години бяхме гаджета и всичко вървеше добре, до момента, в който ЗАЖИВЯХМЕ ЗАЕДНО.
Аз учех за изпити, бебето беше малко, свекърва ми я свали на люлките, за да не ми пречи, понеже беше започнала да се криви. Той се връща от работа и вижда пръснати детски играчки в хола. ...и вдига скандал на майка си. Тогава си казах, че един ден аз ще напусна този мъж. Нещо в мен се счупи. 15 години го изтърпях до урановата му опозиция, когато нещата ескалираха.  Но не съжалявам за решението си да го напусна, защото това беше най-доброто решение за детето ми, което попиваше негативите на този лош микроклимат...Той и с нея почна да се държи така. А аз не правех добре, че мълчах, за да не стават скандали, понеже детето взе да ме гледа обвинително, а опитвах ли да я защитя, той скачаше срещу мене....и един ден двете с нея се махнахме. Той каза, че ще се самоубие, но още е жив.

ПП.  Когато бях малка исках да бъда охлювче, за да си нося къщичката на гърба и да обикалям където си искам, да не ставам зависима от битовизмите. А сега казвам на приятеля ми, че аз съм временно на този свят и, че едно листо отпред ми стига...а той се шегува : "Че за какво ти е листо?"

Много е готин приятелят ти! След толкова години мъчение си повече от заслужила да имаш готин човек до себе си!
И аз така за охлюва.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7686 -: Май 07, 2011, 04:26:51 am »

Аз учех за изпити, бебето беше малко, свекърва ми я свали на люлките, за да не ми пречи, понеже беше започнала да се криви. Той се връща от работа и вижда пръснати детски играчки в хола. ...и вдига скандал на майка си. Тогава си казах, че един ден аз ще напусна този мъж. Нещо в мен се счупи. 15 години го изтърпях до урановата му опозиция, когато нещата ескалираха.  Но не съжалявам за решението си да го напусна, защото това беше най-доброто решение за детето ми, което попиваше негативите на този лош микроклимат...Той и с нея почна да се държи така. А аз не правех добре, че мълчах, за да не стават скандали, понеже детето взе да ме гледа обвинително, а опитвах ли да я защитя, той скачаше срещу мене....и един ден двете с нея се махнахме. Той каза, че ще се самоубие, но още е жив.

ПП.  Когато бях малка исках да бъда охлювче, за да си нося къщичката на гърба и да обикалям където си искам, да не ставам зависима от битовизмите. А сега казвам на приятеля ми, че аз съм временно на този свят и, че едно листо отпред ми стига...а той се шегува : "Че за какво ти е листо?"

Много е готин приятелят ти! След толкова години мъчение си повече от заслужила да имаш готин човек до себе си!
И аз така за охлюва.

Благодаря, много го обичам. Той има желание и хъс да се развива в живота и в предприемачеството (сега това ни вълнува), а бившият ми съпруг не е мръднал и на крачка, откакто сме се разделили.

« Отговор #7687 -: Май 07, 2011, 04:30:14 am »
не се сещам за някоя Луна в Рак, дето да обича чистенето (в минал живот може да сме били чистачки, кой знае)

Хубаво сте я погнали Луната в Рак ;D. Да кажа как се отразява при мен. Тя е в 11-ти. Не мога да кажа, че много подреждам или чистя. Не повече от необходимото, но адски много мразя да ми се разхождат разни хора из къщата, като майстори например. По тази причина от няколго години се подготвям психически за някакъв ремонт  ;D, който едва ли скоро ще бъде извършен. Самата мисъл, че ще обърнат всичко с карата нагоре и ще ми ходят насам-натам ме влудява.  ;D

Последния път, като оставих сам майстор докато ме няма, ми счупи стъклото на масичката  :angry: и го беше прилежно замаскирал с небержно оставен картон отгоре.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

• 2187
« Отговор #7688 -: Май 07, 2011, 04:37:50 am »
Хубаво сте я погнали Луната в Рак ;D.

...........но адски много мразя да ми се разхождат разни хора из къщата, като майстори например. По тази причина от няколго години се подготвям психически за някакъв ремонт  ;D, който едва ли скоро ще бъде извършен. Самата мисъл, че ще обърнат всичко с карата нагоре и ще ми ходят насам-натам ме влудява.  ;D

тая вечер на прицел са Лъвовете ;D
както беше казал някой (да не назовавам имена ;D) всичките недостатъци не могат да катурнат предимствата на Луната в Рак ;)

за майсторите и ремонтите и аз така, но сега си намерих читави, остава да си намеря и достатъчен отрязък от време, че да ме няма по същото докато ремонтират ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #7689 -: Май 07, 2011, 04:40:51 am »
О, и мъжът ми мразеше да му пъплят хора из къщи. Затова изхвърлихме килимите с ресни и сложихме такива без ресни. Ще кажете "Каква е разликата?" Ами, защото ресните трябваше да стоят успоредно и мъжът ми все ги дърпаше и мърмореше като мине някой, а свекърва ми си мечтаеше да има криле, че да може да се придвижва с летене из къщи, женицата....И губерите изхвърлих...щото и по леглата не трябваше да сядаме, че да стърчат космите нагоре. Шалтетата са по-практични.  :rolf:

*

abroad

• 2187
« Отговор #7690 -: Май 07, 2011, 04:44:19 am »
възниква въпросът ти какво си търсила при него цели петнадесет години, като толкова е черен, за тая работа стигат и две-три, например:rolleyes:

« Отговор #7691 -: Май 07, 2011, 04:47:58 am »
О, и мъжът ми мразеше да му пъплят хора из къщи. Затова изхвърлихме килимите с ресни и сложихме такива без ресни. Ще кажете "Каква е разликата?" Ами, защото ресните трябваше да стоят успоредно и

Смея се на глас, Стела  :rolf: Но си спомням, че и в други домове, където съм била с такива ресни все се намираше някой да ги подръпва  ;D А съседите, на които не знам какви им бяха Луните, седяха по земята , за да не мачкат ковертюрата на диваните  ;D Имам още едни любим ритуал от миналите времена типичен за повечето семейства - почистване на листата на фикуса едно по едно от прах  ;D. У нас нямахме.

ПП

Майтап на старана, ама ти проверявала ли си дали няма данни за аутизъм в хороскопа  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7692 -: Май 07, 2011, 04:53:40 am »
Ще кажете "Каква е разликата?" Ами, защото ресните трябваше да стоят успоредно и мъжът ми все ги дърпаше и мърмореше като мине някой, а свекърва ми си мечтаеше да има криле, че да може да се придвижва с летене из къщи, женицата....

Туй с ресните направо цепи мрака.  :haha: :haha: :haha:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7693 -: Май 07, 2011, 05:17:51 am »
възниква въпросът ти какво си търсила при него цели петнадесет години, като толкова е черен, за тая работа стигат и две-три, например:rolleyes:

Аз вариантите съм ги обмисляла и денем и нощем, след като настъпи отрезвяването.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7694 -: Май 07, 2011, 05:21:15 am »

Майтап на старана, ама ти проверявала ли си дали няма данни за аутизъм в хороскопа  :rolleyes:

Кои са тези данни?

« Отговор #7695 -: Май 07, 2011, 05:23:03 am »

Кои са тези данни?

Ми не знам. Просто питам. Защото това си е маниакално - да те дразнят рошавите ресни и да ти създават вътрешно неспокойство.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7696 -: Май 07, 2011, 05:28:50 am »

Кои са тези данни?

Ми не знам. Просто питам. Защото това си е маниакално - да те дразнят рошавите ресни и да ти създават вътрешно неспокойство.

Със свекърва ми бяхме убедени, че има мания за чистота, но за аутизъм - не знам. Нормален си беше в емоционално отношение. Никога не съм знаела кои са даните за аутизъм в хороскопа. Разглеждали ли сме такава тема?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7697 -: Май 07, 2011, 05:35:52 am »
Във форума не сме я разглеждали, доколкото си спомням, но има такава тема тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7698 -: Май 07, 2011, 06:08:11 am »
О, и мъжът ми мразеше да му пъплят хора из къщи. Затова изхвърлихме килимите с ресни и сложихме такива без ресни. Ще кажете "Каква е разликата?" Ами, защото ресните трябваше да стоят успоредно и мъжът ми все ги дърпаше и мърмореше като мине някой, а свекърва ми си мечтаеше да има криле, че да може да се придвижва с летене из къщи, женицата....И губерите изхвърлих...щото и по леглата не трябваше да сядаме, че да стърчат космите нагоре. Шалтетата са по-практични.  :rolf:
Милата,какво си преживяла.
Прочетох и предишните постове :'(
Не бих търпяла такъв и 5 мин.
Аз съм си намерила мъж широкоскроен.И ще измие чиниите,и ще изчисти с прахосмукачката и прозрците и т.н.Но когато му наредя ;D Аз съм риба,с луна телец,той стрелец.с луна водолей.
Допреди 3-4 години доста се вторачвах в детайлите, ;Dно живота ми поднесе толкова неприятни неща,че вече не ги забелязвам.
Но,честно да кажа,много обичам да е чисто  и се старая толкова,колкото да не се преуморя ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #7699 -: Май 07, 2011, 12:14:48 pm »

О, не грешиш. не ми остава да осъзная. Това, за което говориш е минало. т.е. научен урок. Имала съм всичките битовизми в един перфектен по твоите критерии брак, за които ти твърдиш, че са доказателство за любов. Като принцеса са ме гледали..пак по твоите критерии...  И аз съм работила и съм давала своя дял. Но не всичко се свежда до битовизмите. Нека да видим първо дали с този мъж ще можем да бъдем приятели, дали ще имаме общи стремежи и интереси (извън материалните), пък тогава да видим дали можем да прекараме живота си с него...

ами добре..интересното е, че аз не говоря въобще за теб- ти сама се привидя в думите ми и се самонахъса.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..