Хм, управителят ти апликира с тригон към чистача Плутон. Плутон е У12 - мисля, че трябва да се опиташ да не се плашиш от неизвестното и да търсиш сама вътрешна промяна, ако мислиш, че такава ти е необходима. Юпитер ще има и квинкокс със силно поставен Сатурн - ще трябва да разкъсаш оковите, ако има такива около теб. Подчинението не е най-доброто решение в този случай, според мен. СЛВ е в твоя 1-ви дом - възможно ли е твърде много да се съобразяваш с обществените норми и порядки, а мъжете, които харесваш да са точната ти противоположност в това отношение? Юпитер е в знака на екзалтация на Луната (въпроса) - явно този въпрос е от голямо значение за теб в момента, но може и да преувеличаваш въпроса. Луната (У8) има предстоящ секстил с Меркурий в 8-ми дом. Пак си мисля, че става дума за някакъв страх, контрол, който тези неща упражняват върху теб (или други хора чрез тях) и от който имаш шанс да се освободиш чрез по-силна връзка с партньорите в живота ти (Меркурий е У7) или чрез гордост от нещата, които си постигнала (Меркурий е и У10).