Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168018 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7940 -: Юли 04, 2011, 04:25:42 am »
Ванила, много ми е трудно да стигна до категоричен отговор по твоя въпрос.

Супер странно Луната няма напред мажорни аспекти, ако не вземем предвид тези с възлите, което е един шанс за теб, но не бих разчитала на него само, за да ти кажа "да".
Да не би да се откажеш да се явиш?
Задаваш го на точен секстил с Марс, идва от добър аспект със Сатурн, ако си се подготвила и ти идва отвътре значи може и да стане (положителен фактор е рецепцията на светилата, но повече за въпроси от друг характер), ама ако и друг път са те късали, а и ти споделяш, че никак не ти е на сърце, значи аз лично нямам голяма надежда. Но се колебая и затова не го взимай предвид сериозно, на мен обстоятелствата тук ми изглеждат някак особени.
Обаче най-последно още нещо изравям в твоя полза - изхода от въпроса е по Марс и той апликира хубаво към Сатурн. Е а дано това ти е на късмет, ако не сега, следващият път поне. ;)       
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7941 -: Юли 04, 2011, 04:07:44 pm »
" Имам хорарен въпрос. Коя е най-подходящата за мен професия "
------------------------------------------------------------------

Такава информация може да се извлече само от натала,
хорарната карта не може да отговори на такъв въпрос

Хело, мисля, че сме ти разглеждали натала по този повод
и Психологията беше една от насоките доколкото си спомням
( друг е въпроса, че в БГ трудно се намира работа за психолози )
Естествени минерали и амулети

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7942 -: Юли 04, 2011, 04:27:10 pm »
По Хорара, картата е нерадикална, което ясно показва, че не може да се
даде отговор по хорара   :(

АСЦ е в последните 3 градуса, а Луната е без курс, което показва, че за
момента и в близките няколко месеца промяна няма да има.

Ако гледаме втората работа по 11 дом, може да имаш повече възможности
в чужбина, т.к . Мерка упр. 11-ти и е в 12-дом, а там е и Луната
( мислиш ли си за чужбина ? )
Луната прави тригон само  със СЛВ преди да напусне знака, което
може да се тълкува, че по-натам, може да има развитие по темата
и да намериш отговора.

« Отговор #7943 -: Юли 04, 2011, 04:27:50 pm »
Хело, аз нямам 30 години, но животът ми може да се окачестви като много бурен и единственото правилно нещо, което се научих е, че човек трябва да си следва сърцето и в никаккъв случйн да не взима за важните неща рационални решения.

"Сега няма пари за хора, занимаващи се професинално с алтернативна терапия - рисунки и тн. в БГ", така казваш, ама ако там са хората на твойте честоти и на някоя международна конференция срещнеш някой, който ти даде път за цял живот... и аз познавам момиче, което по европейски проекти работи това (завършила е художествена гимназия) и само с деца работи, много е щастлива и изкарва добри пари.

Аз лично вече 9 години се боря, да "излезна" от този начин на мислене - кое носи пари, кое има перспектива, защото възможностите са без край, стига да се БОРИШ и да ВЯРВАШ (нищо няма на готово). А иначе само се забиваш при хора, които не са за теб и те изсмукват енергийно. Мен университета ме довърши........ не ми стигаше 12 год средно образование - промиване на мозъка, ами и после, съвсем да ме объркат. Но хората са прости, вземи си диплома за всеки случай.

И най-фрапиращия случай около мен - мой приятел много искаше да се занимава с татуировки, заразя всичко, замина за Швеция, там работи 3-4 години, сега има СУПЕР успешно студио за татуировки в Холивуд, женен за българка, получила Оскар (аниматор в Пиксар) и така, много добър и щастлив живот, защото си послуша сърцето, пое си рисковете, плати си цената, обаче също няма 30 години, а аз цикля ли цикля... (излизам вече де, но голяма мъка беше, точно щот мислех като теб).

СЛУШАЙ си вътрешния глас, той знае и бъдещето и кое е най-добре за теб. В БГ вече има много богати хора, които биха давали пари за такива неща. Обаче трябва да си изградиш име, да си истински професионалист, точна, да работиш много, но не е невъзможно.  

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7944 -: Юли 04, 2011, 04:46:21 pm »

Ако гледаме втората работа по 11 дом, може да имаш повече възможности
в чужбина, т.к . Мерка упр. 11-ти и е в 12-дом, а там е и Луната
( мислиш ли си за чужбина ? )

Не!

Тогава изкарай Школата в Симеоново  ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7945 -: Юли 04, 2011, 06:25:21 pm »
Ванила, много ми е трудно да стигна до категоричен отговор по твоя въпрос.

Супер странно Луната няма напред мажорни аспекти, ако не вземем предвид тези с възлите, което е един шанс за теб, но не бих разчитала на него само, за да ти кажа "да".
Да не би да се откажеш да се явиш?
Задаваш го на точен секстил с Марс, идва от добър аспект със Сатурн, ако си се подготвила и ти идва отвътре значи може и да стане (положителен фактор е рецепцията на светилата, но повече за въпроси от друг характер), ама ако и друг път са те късали, а и ти споделяш, че никак не ти е на сърце, значи аз лично нямам голяма надежда. Но се колебая и затова не го взимай предвид сериозно, на мен обстоятелствата тук ми изглеждат някак особени.
Обаче най-последно още нещо изравям в твоя полза - изхода от въпроса е по Марс и той апликира хубаво към Сатурн. Е а дано това ти е на късмет, ако не сега, следващият път поне. ;)       
Съни, благодаря за разясненията....
има някои подробности....вчера реших ударно да отида два пъти на уроци по математика...днес и утре....
от днешния съм много доволна(не е толкова трудно), защото учителя преподава в същия ВУЗ по математика и решавахем задачи, които винаги има на изпита и защото ги разбирам.....аз си мислех, че съм много зле и е много сложно....така, че съм доста обнадеждена....
наистина ситуацията е по-особена, защото първо мислех да го оставя за септември месец, но както казах по-горе в поста реших изведнъж да се явя.....смятам, че имам шансове след тези уроци.....
БЛАГОДАРЯ  :25: :58: :88:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7946 -: Юли 04, 2011, 07:50:29 pm »
преди малко си задодох един въпрос, но Луната май е без курс....това означава, че картата не се тълкува или че отговора е "не"...като се има предвид, че Луната е и сигнификатор на въпроса ..за работа/Рак на МЦ.... :-\ :unsure:
и още нещо Сатурн е на АЦ .... :-\ :unsure: :unsure:

:rolleyes:

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #7947 -: Юли 04, 2011, 08:56:58 pm »
 Здравейте, от доста време надниквам в тоз форум, но все нещо ме спира да направя регистрация.
 Астрологията ме привлича но някак на моменти, сега е 14.48 Софийско време  :rolleyes:
 и понеже не съм сигурна как мога да кача моя астро карта, давам рождена дата 30.09.1973 и час съответно 7.15 
 А питането ми е следното, имам ли заложби да задълбоча познанията си в астрологията ?
 Благодаря предварително  :blink:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7948 -: Юли 04, 2011, 11:27:13 pm »
Привет Deter, Добре дошла  :blink:

Да , човек с тази карта има индикации за интереси и възможности да навлезе
по-дълбоко в Астрологията заложени в картата.

Изгряващо Слънце, Уран и Меркурий на Асцендента са добра предпоставка,
както и Луна и Венера в Скорпион- дават на притежателя силно интуинивни качества

« Отговор #7949 -: Юли 05, 2011, 12:07:47 am »

много добър и щастлив живот, защото си послуша сърцето, пое си рисковете, плати си цената, обаче също няма 30 години, а аз цикля ли цикля... (излизам вече де, но голяма мъка беше, точно щот мислех като теб).

Това е интересно, но рисковано. Но рискът се налага. Но може и да не успее човек.

И как излизаш сега?

Е как, с работа, с много работа, ама в правилната посока, с "непопулистки решения", не гледам кой какво прави и говори, не се чувствам прецакана, че изготвям в момента продукт за стотици хиляди евро, от които аз като последна дупка на кавала с моя екип, ще вземем всички 5 000 евро.... за 6 месеца работа. Взимам правилни решения (не ми пука вече кой какво ще каже, и как ще изглеждам в очите на хората.... или нещо подобно, усетя ли, че нещо ми се прави, действам, въпреки злобата и завистта на хора, които ги е страх да "рискуват", за да не се провалят, все едно на някой му пука за тях....всеки си гледа живота).

Понякога ми се е налагало да чета европейска документация повече от 24 часа без спиране и тн... защото към дадения момент това е добра възможност. Нищо, че за да им разбера далаверите ми се наложи да изчета и британското законодателство и част от американското по дадената тема, и никакви компромиси, този живот си е мой, и ако аз не се боря за него, няма кой....в България някак е модерно да сме бохеми, аз се кефя на бохемите, но не и на глупостта, защото никой не ни мисли доброто, европа най-малко, това е ВОЙНА за територия и ресурси, под нова форма, с много бюрокрация и тн....и искат да ни превърнат в роби........

И давам най-доброто на което съм способна към дадения момент. Търпим се всички в екипа, гледаме да не се изпонаядем, заради егото....минавам по 10 пъти на ден през себе си, и така.....

но много си вярвам на вътрешния глас.

Поискай и ще ти се даде, ама трябва да почукаш.

И се образовайте сами, знанието е сила, и никой не го дава безплатно, най-малкото в училище или университет (нали всички после сме конкуренция).......това мога да ти кажа Хело, за жена е още по-труден този свят, но имаш право на избор.

*

abroad

• 2187
« Отговор #7950 -: Юли 05, 2011, 02:13:38 am »
Обаче аз как да разбера кое е интуицията ми, кое не е. Като си подложен посоянно на атака от външни източници и не си достатъчно уверен във вътрешния си глас, как да го разпознаеш!

с времето (ако ти е важна) се научаваш да я "чуваш" - първите няколко пъти дори е стряскащо :blink:
но времето е ключов фактор, а ти искаш сега-веднага
не че всички не искаме така, де :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #7951 -: Юли 05, 2011, 03:38:42 am »
Маяна, адмирирам начина ти на мислене.
Важното е наистина ти самият да чувстваш удовлетворение от живота си, а не да удовлетворяваш/влизаш в общоприетите клишета за правилно/неправилно.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #7952 -: Юли 05, 2011, 03:55:19 am »
Привет Deter, Добре дошла  :blink:

Да , човек с тази карта има индикации за интереси и възможности да навлезе
по-дълбоко в Астрологията заложени в картата.

Изгряващо Слънце, Уран и Меркурий на Асцендента са добра предпоставка,
както и Луна и Венера в Скорпион- дават на притежателя силно интуинивни качества

Лейди, благодаря ! Голямо предизвикателство ще е това   :libras:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

« Отговор #7953 -: Юли 05, 2011, 04:27:11 pm »
Маяна, адмирирам начина ти на мислене.
Важното е наистина ти самият да чувстваш удовлетворение от живота си, а не да удовлетворяваш/влизаш в общоприетите клишета за правилно/неправилно.

Мерси Уран, опитвам се, аз си признах - години наред се опитвах да живея "по правилния начин" и просто не се получаваше. Не съм открила лампата на Аладин, няма такова нещо, плащам си цената, но някак много бавно и трудно, все пак се опитвам да вървя по своя път, без да преча на другите. И това исках да кажа на Хело.

Хората днес са изключително нещастни, защото са забравили душите си, насила живеят и ако видят някой, който и малко да е щастлив в повечето случаи го смазват... сложна е ситуацията. Трябва и за себе си да работиш и за другите, но другите не знаят какво искат. И затова има много вампири из днешния свят, искат неща, които не са за тях, нямат енергията и почват да манипулират други хора, да работят за тяхното его - това аз наричам проявление на дявола. Но не е за тази тема, това, в друга тема можем да си го говорим....

а и при мен с асц. Скорпион се надува едно его и става страшно....Телците да ти кажа, по-лесно се оправяте, главно, защото действате на емоция, без много да мислите (защото просто не можете, да видите нещата обективно, преценявате всичко от своята позиция, това без да ми се обиждаш, поне от личен опит това съм забелязала, но точно това Ви пази...). Докато ние Скорпионите вече виждаме, осъзнаваме, защо са ни такива емоциите и почваме да мислим как да отреагираме и като го намесим разума, почваме и да манипулираме, защото виждаме поне 2 възможности, и някак това дава според мен това усещане на Скорпионите за сила... защото могат да контролират себе си.

« Отговор #7954 -: Юли 05, 2011, 06:06:52 pm »
"Ще се сбъдне ли желанието ми?"

« Отговор #7955 -: Юли 05, 2011, 08:46:38 pm »
Каризма, мисля, че отговорът е ДА. Аргументите ми са:
1. Твоят управител Слънцето и управителят на въпроса Луната са във взаимна рецепция, което се счита за благоприятна предпоставка в хорарната астрология.
2. Луната има повече положителни сходящи аспекти в рамките на знака отколкото отрицателни - квадрат с Юпитер срещу два секстила - с Марс и Сатурн. Юпитер се намира в 9-тия ти дом и в знака на екзалтация на Луната (въпроса) - възможно е надеждите ти да са преувеличени, но смятам, че няма да бъдеш разочарована, защото следващият аспект на Луната след квадрата с Юпитер е секстил с управителя на 9-тия ти дом Марс. Марс се намира в 10-ти, на Луната й предстои секстил с У6 Сатурн - може би ще се наложи да проявиш усилия и търпение, да поработиш малко върху изпълняването на желанието ти. Но резултатът ще си струва - екзалтиран Сатурн се намира в 4-ти (края) от 11-ти дом (желанието) - изхода на въпроса.
3. Слънцето няма негативни сходящи аспекти. Всъщност, няма повече сходящи аспекти в рамките на знака, но тъй като Луната не е без курс, мисля, че въпросът ще има развитие и то положително. Единственото нещо, което малко ме притеснява, е сходящият квадрат на У11 Меркурий с Юпитер в 9-ти дом - наистина надеждите могат да бъдат леко преувеличени.
Успех! :wub:
« Последна редакция: Юли 05, 2011, 08:51:16 pm от Mirabella »

« Отговор #7956 -: Юли 06, 2011, 10:05:08 am »
Добро утро,Мирабела,дано наистина си права  :blink: И аз гледах,гледах,все ДА ми се вижда  ;D Ама нали съм пристрастна,пък и си знам желанието.......... :rolleyes: Не бях сигурна как точно да тълкувам рецепцията на светилата,но съм била на прав път  :blink: Благодаря ти и лек и успешен ден  :wub:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7957 -: Юли 06, 2011, 05:39:40 pm »
днес ще дам отговор на въпроса  "дали ще взела изпита в сряда"
просто за обратна информация...  :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7958 -: Юли 06, 2011, 05:56:48 pm »
отговора на въпроса е ДА ...взех изпита...  ;D ;D ;D

« Отговор #7959 -: Юли 06, 2011, 06:19:47 pm »
отговора на въпроса е ДА ...взех изпита...  ;D ;D ;D

Браво, честито! Значи положените усилия в последния момент все пак си заслужават. ;)

А с колко и преди всичко КАК, ако не е тайна?  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.