Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164953 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #8000 -: Юли 15, 2011, 06:52:02 pm »
Днес, София, 11:65

Такъв час не ми бе известен ;D и се свързах със Сатурн, приложих му една мантра (намерих му цаката с три думи)
и той ми каза да си правя, квото искам с времето, спрях се на този по-долу в картата.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #8001 -: Юли 15, 2011, 08:41:15 pm »

Такъв час не ми бе известен ;D и се свързах със Сатурн, приложих му една мантра (намерих му цаката с три думи)
и той ми каза да си правя, квото искам с времето, спрях се на този по-долу в картата.
аз бих заложила на 11:35  ;D

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8002 -: Юли 15, 2011, 11:55:35 pm »
Голяма краста тази хорарна астрология. Въпрос след въпрос ми изниква  :-[

Крие ли нещо Х от мен. Х е една девойка. Гледам има Плутон в 1-ви. Луната е в мой 8-ми и упр. нейн 8-ми дом. Един Марс (нейн У5 и У12) се мъдри в 12-тия ми дом, но е близо до Асц, което ме кара да си мисля, че ако крие нещо - скоро ще разбера.  :97: Този Марс има секстил с моя управител.

« Отговор #8003 -: Юли 17, 2011, 02:56:59 pm »
Шрея, Луната идва от опозиция с управителя на 12-тия ти дом Венера. Дали не си я разсконспирирала вече? Нейният управител Юпитер не е зле настроен към твоя Меркурий, същото важи и за управителя на 3-тия й дом. Луната е имала тригон с нейния управител и квинкокс с твоя, но това още не е скриване на информация, просто обстоятелствата са й помогнали повече отколкото на теб в даден момент в миналото. Вашите управители са били в квадратура - явно не се спогаждате особено добре, преследвате различни интереси. Но като изключим този минал аспект, Меркурий в Лъв и Юпитер в Телец са безразлични един към друг. Юпитер екзалтира Луната, докато Луната е в знака на падението на Юпитер - мисля, че не може да скрие истината. Луната отива на опозиция със Слънцето - истината ще лъсне.

Маяна, Луната е в кардинален знак в 12-тия ти дом, твоят управител е също кардинален - мисля, че търсиш бързо решение дори за трайна емиграция в Америка. Управителят ти е много силно поставен - екзалтиран по знак в 9-тия ти дом - няма пречка, която не си решена да остраниш по пътя към Америка. Америка (чужбина) я гледам по 9-тия ти дом, който се управлява от Венера в Рак. Сатурн е екзалтиран в знака на Венера - чувстваш се отлично в Америка (помня, че си споделяла това и картата го потвърждава), докато Венера е в знака на заточение на твоя управител. Двете планети са в квадратура, но не мога да видя от тази карта дали е разходяща. Предполагам е такава, т.е. имало е съвсем наскоро пречки пред теб да заминеш. Луната има сходящ тригон с Юпитер (У3 - кратки пътувания) и опозиции с твоя управител и Венера. Последният аспект на Луната е отново опозиция - със Слънце. Мисля, че може да имаш възможност за кратко пътуване до там, въпреки че обстоятелствата не те подкрепят много (Луна в квадрат с твоя управител). Както ти каза, може и с помощта на приятелките ти там (поне покана ще трябва да ти изпратят). Като цяло аспектите за "не" са повече отколкото тези за "да". Дано стане работата - да разчитаме на Юпитер. Но ако този квадрат между Венера и Сатурн е сходящ, работата не ми харесва.
« Последна редакция: Юли 17, 2011, 03:29:24 pm от Mirabella »

« Отговор #8004 -: Юли 17, 2011, 03:14:25 pm »

Градусът на АС е твърде ранен. Ако го приемем за Везни, това не пасва за предизвикателна тема. Везните харесват мира и разбирателството, те са дипломатични. Сатурн в 1-ви дом, Луната е без курс в знака, спазващ традициите и обичащ статуквото, У3 Марс (намерения) няма сходящи аспекти, Венера е също в знак, който обича традициите - май ще се въздържиш. Луната е в градуса на възлите - не е добро време да се върви срещу обществените порядки.

« Отговор #8005 -: Юли 17, 2011, 03:51:39 pm »
Аха, Юпитер затова е в твоя 11-ти дом - иска да ти бъде приятелка или поне са прави на такава.
Ъглов Марс често го тълкуват в хорарите като нетърпеливост на кверента, бърза да разреши въпроса. Марс управлява твоя 11-ти дом - приятелите и е в знака на заточение на нейния управител Юпитер - явно това показва, че не я имаш за приятелка. От друга страна Марс може да го разгледаме и като управител на нейния 5-ти дом - симпатиите й, обекта на чувствата й. Близо до твоя АС - може да проявява симпатии към теб или обекта на чувствата й да е близък с теб. Гадая си просто.

« Отговор #8006 -: Юли 17, 2011, 08:19:31 pm »
Така е, Марс управлява и нейния 12-ти дом - нещата, които на нея не са й известни. Така изглежда, че ти знаеш нещо, което на нея й убягва. Скритите от теб неща се управляват от Венера. Венера и нейният управител Юпитер са в смесена рецепция (Юпитер - в знака на Венера, Венера - в знака на екзалтация на Юпитер). Двете планети са имали благоприятен аспект помежду си - секстил. От тази гледна точка, тя е в изгодна позиция да укрие нещо от теб.

« Отговор #8007 -: Юли 17, 2011, 09:05:11 pm »
Бих казала "по-скоро, да" с изглед за разкриване. Извинявай, ако те подвеждам.

« Отговор #8008 -: Юли 18, 2011, 01:44:51 am »

Градусът на АС е твърде ранен. Ако го приемем за Везни, това не пасва за предизвикателна тема. Везните харесват мира и разбирателството, те са дипломатични. Сатурн в 1-ви дом, Луната е без курс в знака, спазващ традициите и обичащ статуквото, У3 Марс (намерения) няма сходящи аспекти, Венера е също в знак, който обича традициите - май ще се въздържиш. Луната е в градуса на възлите - не е добро време да се върви срещу обществените порядки.

За часа  :P  се извинявам - 11:55 - изгряващ Сатурн, Венера упр асц на МЦ.
Попаднах на булченска рокля, за която си помислих - 100% Скорпион (ще я приложа) и си викам, дали да не пусна една такава тема - булченските рокли за различните зодии, но реших, че може да е много нетактично. Обаче хорарът според мен на 100% си отговаряше на въпроса.

Много са ми приятни хорарните карти, нищо, че не мога да ги чета. :) :P

« Отговор #8009 -: Юли 18, 2011, 02:48:06 am »
Значи съм сбъркала, Маяна. Извинявай. Булченските рокли не са провокативна тема. :wub:

« Отговор #8010 -: Юли 18, 2011, 05:45:03 am »
Значи съм сбъркала, Маяна. Извинявай. Булченските рокли не са провокативна тема. :wub:

Не мисля, че си сбъркала, все пак не пуснах темата, защото ме мързи, да търся булченски рокли за всяка зодия и да пиша в последствие в нея.
Абе веднъж в темата за сватбата на Мия имаше странни коментари и реших, че не е любима тема тук  :P.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8011 -: Юли 19, 2011, 06:22:28 pm »
Уча се, но ще нахвърлям 2-3 думи.

Ти, очевидно, си притеснен с този Сатурн в 1-ви дом. Той се упр. от Слънце и Мерк. Класирането не знам защо го вземам по 5-ти от 11-ти, но това е 2-ро класиране, т.е. 2-ри от 5-ти от 11-ти. Или 10-ти (за класиране иде реч) от 5-ти от 11-ти, но като 2-ро такова, то ще е 2-ри от 10-ти от 5-ти от 11-ти. хаха
И, ако не ти се зави свят вече ;D, то излиза, че нищо не разбирам :57: и по-добре да спра до тук.

Луната ще направи тригон със Слънцето, което е добре.
Не мога да не отбележа, Веселин, колко грижовно подхождаш към приятелите си.
« Последна редакция: Юли 19, 2011, 06:37:55 pm от Shreya »

« Отговор #8012 -: Юли 19, 2011, 07:02:41 pm »
Аз пак ще ви насоча към минималните балове за класиране от миналата година. Вижте дали има реален шанс. Важно е и за каква спец. и кой ВУЗ става дума. Едно е напр. "Медицина", съвсем друго е "Физика". В първата влизат само пълни 6-ци (имам предвид законно влизане). Добре де, почти пълни 6-ци.
Луната има 3 предстоящи аспекта:
квадрат с Марс (негов У9 - ВУЗ-а)
тригон с Венера (негов У10 - неговия успех)
тригон със Слънце (негов управител)
Луната е управител на 4-ти от 9-ти дом - дома на изхода от въпроса. Луната е в негов 8-ми дом и в Риби - нито добре, нито зле се отнася към Слънцето. 2 положителни аспекта срещу 1 отрицателен. Парс Фортуна в 10-тия му дом. Би трябвало да бъде приет. Предполагам, че кандидатства в ПУ. Има такава възможност - приетите на 1-во класиране да са приети и в друг ВУЗ (СУ, напр.) и тогава се освобождават места за следващи класирания. Размислете върху въпроса трезво на базата на оценката, която е получил на предварителната сесия. То така можем да си гадаем, но ако е 3-ка напр., има шанс да влезе само в спец. с нисък бал.
« Последна редакция: Юли 19, 2011, 07:10:48 pm от Mirabella »

« Отговор #8013 -: Юли 19, 2011, 07:10:02 pm »
ВТУ е като ПУ, т.е. не е СУ, към което много кандидат-студенти са се юрнали. Щом е близо, би трябвало да стане. Успех му пожелавам!

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8014 -: Юли 20, 2011, 07:19:30 pm »
Един деликатен въпрос, но до сега не съм срещала да се коментира подобен. Изневярявал ли е Х на У? Аз нямам отношение към въпроса. У ми беше съученичка в миналото, сега нямаме взаимоотношения. Аз бих сложила Х в 7-ми дом, а У в 1-ви. Имам някакъв отг. по въпроса.

« Отговор #8015 -: Юли 20, 2011, 08:09:04 pm »
От чия гледна точка задаваш въпроса? На чие място би се поставила по-лесно? Демек, за момичето ли ще те боли, ако излезе вярно, или те интересува г-нът що за стока е? Може би да поставиш този от двамата, който те интересува повече, по 1-ви дом? Друг вариант е по оста 3-9 дом - познати и техните партньори, в случай, че и двамата са ти безразлични.
« Последна редакция: Юли 20, 2011, 08:14:28 pm от Mirabella »

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8016 -: Юли 20, 2011, 09:52:52 pm »
От гледна точка, че искам да проследя какво ще покаже хорарът. Нямам отношение към тях. Според мен 7-ми Х и 1-ви У добре ги описват.
« Последна редакция: Юли 21, 2011, 05:57:24 am от Shreya »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8017 -: Юли 21, 2011, 03:19:49 am »
Марс е мутабел и в падащ дом. Има всички основания да го подозираме в гъвкави морални устои.
Да, изневерил е със съученичка/съседка :P. Некоя Лъвица ;D. Преди четири?! години ли е било?

Не че има как да се разбере. Ама и не е изглежда да е бил много хлътнал по Венера. Тя пък му е само в триплицитета и заточението, така че, чувствата им са взаимни.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8018 -: Юли 21, 2011, 04:04:29 am »
Един деликатен въпрос, но до сега не съм срещала да се коментира подобен.

А не, имало е подобни въпроси и са коментирани, тук има нещо, за което можем да се хванем евентуално като подозрение, да, съществува такава вероятност, поне и на мен така ми се вижда. 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8019 -: Юли 21, 2011, 04:08:39 am »
За часа  :P  се извинявам - 11:55 - изгряващ Сатурн, Венера упр асц на МЦ.

все пак не пуснах темата, защото ме мързи

Ами, ако коригираме с една минута картата, щом е така, нищо не се променя, а Луната не правеше напред аспекти и се предполагаше, че ти няма да я пуснеш. Но чак сега ти го казвам, че ако се беше запънала на инат да я направиш, щеше да се окаже, че астрологията не работи, пък мен не ме устройва. ;D