Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163566 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #8020 -: Юли 21, 2011, 04:20:46 am »
Здравейте,

и аз имам един въпрос - Ще имам ли връзка с П. - не сме има ли връзка досега, мисля, че по скоро е по пети дом, макар да го назовавам по име :))

Благодаря

« Отговор #8021 -: Юли 21, 2011, 04:41:35 am »
Ще следвам класиката и ще поставя него по 7-ми дом. Ти си Марс в Близнаци, той е Венера, изгорена от Слънцето в Рак. Между двете планети няма сходящ (положителен) аспект, Луната е без курс, т.е. не се вижда развитие в отношенията ви. Луната управлява неговия 3-ти дом и няма сходящи аспекти, което го тълкувам като липса на действия от негова страна в посока на предложение за връзка. А и Луна в Риби не си пада по решителните действия и смелите предложения. Изгорена планета в 3-тия му дом и Меркурий, които вече е в ретроградната си сянка - не мисля, че ще предложи.
Ако взема Плутон за твой управител, ситуацията е същата.

Ако го поставим по 5-тия ти дом, тогава за теб взимам Плутон, а за него Марс. Плутон е в знака на екзалтация на Марс - имаш високо мнение за него. Между планетите ви отново няма сходящ аспект, т.е. не се вижда промяна в отношенията ви. Неговият 3-ти дом се управлява от изгорена Венера. Отново не го виждам да е решен да направи първата крачка.

Извинявай. Дано греша. Аз не съм профи, много е възможно да греша. Всеки греши все някога. :wub:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8022 -: Юли 21, 2011, 04:44:08 am »
Марс е мутабел и в падащ дом. Има всички основания да го подозираме в гъвкави морални устои.
Да, изневерил е със съученичка/съседка :P. Некоя Лъвица ;D. Преди четири?! години ли е било?
Не че има как да се разбере. Ама и не е изглежда да е бил много хлътнал по Венера. Тя пък му е само в триплицитета и заточението, така че, чувствата им са взаимни.
Според нейните думи й изневерявал. Тя го и дебнеше, но не знам как го е хванала. Има един Нептун в 5-ти, мисля че си го харесваше, макар постоянно да му намираше недостатъци. Преди 5 години се оплака.

Как определяш преди колко време се е случило?
« Последна редакция: Юли 21, 2011, 05:57:04 am от Shreya »

« Отговор #8023 -: Юли 21, 2011, 05:01:20 am »
Благодаря ти Мирабелла :wub: :wub: Дано, но едва ли. Досега винаги си била права,въпреки 4е ми се иска да не е така,но ще видим. Благодаря още веднъж  :wub:

« Отговор #8024 -: Юли 21, 2011, 05:28:34 am »
Тъкмо. Време ми е да сгреша. ;) Успех, Изпепеляваща!!! :wub:

« Отговор #8025 -: Юли 22, 2011, 02:18:21 am »
много се чудех да го задам ли въпроса, но все пак - появи ми се шанс за работа, която не е точно по моята специалнот и не знам дали ще имам бъдеще там. Какво бихте ме посъветвали, ще е добра ли тази работа за мен ?
 :rolleyes:

днес 20:13, софия

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #8026 -: Юли 22, 2011, 04:52:44 am »
А ти решила ли си какво ще кандидатстваш, защото
като гледам , не си много сигурна и ще си промениш
намеренията... До догодина има мнооооого време
Естествени минерали и амулети

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #8027 -: Юли 22, 2011, 05:23:02 am »
Асцендента е Козирог и се упр от Сатурн в 9-дом,
който се упр. от Венера в 7-дом и е в квадрат с нея
Луната е в 3-дом идва от съвпад с Уран и върви към квадрат с Венера,
която упр 9-дом
Много е далече догодина, за да се даде точен отговор от сега,
много неща или обстоятелства е възможно да се променят,
картата показва , че ти в близките месеци няма да заминеш вероятно
но това не означава че отговора е "не", ако искаш по-точно - в натала
гледай
Естествени минерали и амулети

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8028 -: Юли 22, 2011, 09:11:08 am »
Здравейте!
Искам да попитам дали догодина ще ме вземат за правителствената стипендия в чужбина? Така като гледам картата, май не  :'(
Странични въпроси, но ми стана любопитно. От МОНМ ли ги дават тези стипендии, че за пръв път чувам? На сайта им нищо не откривам.
« Последна редакция: Юли 22, 2011, 09:20:06 am от Shreya »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8029 -: Юли 22, 2011, 08:21:44 pm »
Здравейте!
Искам да попитам дали догодина ще ме вземат за правителствената стипендия в чужбина?

Да.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8030 -: Юли 23, 2011, 01:48:40 am »
Как и дали определяте точния момент на дадено събитие? Според Луната, знакът в който се намира, нейния дом?
« Последна редакция: Юли 23, 2011, 03:37:58 am от Shreya »

*

Asol

• 4140
« Отговор #8031 -: Юли 23, 2011, 05:07:58 pm »

В зависимост от градусите делящи основните сигнификатори (апликиращи и сепариращи) и  качeството на знаците т.е. от кой кръст са - кардинален, фиксиран, мутабелен.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #8032 -: Юли 23, 2011, 06:10:24 pm »
Пускам един хорар за едни изгубени обеци. Много ми стана криво като открих че ги няма. Обеците са сребърни с камъни Сваровски тип сърчица.   :'( :'( :'( :'(
Та въпроса е ще се намерят ли обеците къде са ?

Ето и картата....

« Последна редакция: Юли 24, 2011, 01:01:31 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #8033 -: Юли 23, 2011, 06:31:14 pm »
Марс управлява обиците - в мутабелен знак, в 9-ти дом. Обиците би трябвало да са местени наскоро, поставени на високо място, сравнително далеч от мястото на задаване на въпроса, посока юг-югозапад. Луната е в знак на Венера (бижутерни изделия) и има съвпад с Юпитер, който отново съотвества на 9-ти дом. Някъде на висок рафт, където държиш учебниците си или чуждестранна, религиозна, езотерична литература, или при книгите, хартиени вещи, телефон, документи на партньора (3-ти от 7-ми дом). В картата Юпитер управлява твоя 3-ти дом, така че провери и при твоите документи, телефон, библиотечка, бюро. Дано ги намериш скоро! Сатурн е близо до АС - това може да даде забавяне в откриването им.
Последният аспект на Луната е секстил с твоя управител Венера - би трябвало да се намерят.
« Последна редакция: Юли 23, 2011, 06:37:04 pm от Mirabella »

« Отговор #8034 -: Юли 23, 2011, 06:34:02 pm »
Пускам един хорар за едни изгубени обеци. Много ми стана криво като открих че ги няма. Обеците са сребърни с камъни Сваровски тип сърчица.   :'( :'( :'( :'(
Та въпроса е ще се намерят ли обеците къде са ?

При книги, библиотека, на високо, на видимо място. Ще ги намериш.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #8035 -: Юли 23, 2011, 06:43:58 pm »
Марс управлява обиците - в мутабелен знак, в 9-ти дом. Обиците би трябвало да са местени наскоро, поставени на високо място, сравнително далеч от мястото на задаване на въпроса, посока юг-югозапад. Луната е в знак на Венера (бижутерни изделия) и има съвпад с Юпитер, който отново съотвества на 9-ти дом. Някъде на висок рафт, където държиш учебниците си или чуждестранна, религиозна, езотерична литература, или при книгите, хартиени вещи, телефон, документи на партньора (3-ти от 7-ми дом). В картата Юпитер управлява твоя 3-ти дом, така че провери и при твоите документи, телефон, библиотечка, бюро. Дано ги намериш скоро! Сатурн е близо до АС - това може да даде забавяне в откриването им.
Последният аспект на Луната е секстил с твоя управител Венера - би трябвало да се намерят.

Много ти благодаря  дано ги открия, ще докладвам после  :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #8036 -: Юли 23, 2011, 07:14:43 pm »
Едно въпросче и от мен "Ще ми се обадят ли скоро за работните места, за които кандидатствах?".
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8037 -: Юли 23, 2011, 07:55:18 pm »

В зависимост от градусите делящи основните сигнификатори (апликиращи и сепариращи) и  качeството на знаците т.е. от кой кръст са - кардинален, фиксиран, мутабелен.
А Луната не играе ли някаква роля?

*

Asol

• 4140
« Отговор #8038 -: Юли 23, 2011, 08:14:50 pm »
Разбира се, тя е един от сигнификаторите на питащия.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #8039 -: Юли 24, 2011, 07:39:00 pm »
Момичета и момчета, да си поговорим за пари :blink: Шефката ми бави прекалено много заплатите и това създава проблеми във всички останали сфери. Направих си хорар - "Ще си  получа ли парите през тази седмица?". От 25.7. имам предвид. Часът на задаване на въпроса е 13,21, гр. Варна. Благодаряви предварително за помощта! :wub:
Ето картата -
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=yvpfileSntZjX-u1164228990&lang=e&gm=a1&nhor=425&nho2=91&btyp=2&mth=gw&sday=24&smon=7&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=