Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168191 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8160 -: Август 26, 2011, 07:15:17 pm »
"Отрицателна информация за вас ще бъде отразена в съответните бази данни в България и в Европа, както и в кредитния регистър на фирмата Сг Груп, до който имат достъп всички финансови институции."

И в ЕвропаТа ще се прочуеш!  ;D

Цитат
Чувствам се, като най-големия престъплик в Бг  ;D

По-голям от тези, които ни управляват и позволяват да се шири тоя произвол, надали ще си!  :96: ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8161 -: Август 26, 2011, 09:14:06 pm »
Да взема и аз да си прехвърля правата по вземанията на Сиджи груп?
От две години не мога да си събера хонорарите, една стелиумна Везна бие всички рекорди... пардон, стелиумна кучка.  ;D Че ако чакам следващото лято, ще мине срокът за погасителна давност, трябва и на нея да й се прати една такова писъмце, има да дава на доста завлечени от нея преводачи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #8162 -: Август 26, 2011, 09:48:21 pm »
Ох, отново пускам хорар, че днес получих писмо, в което някакви мафиоти ;D ме заплашват да ме осъдят ;D
Преди 6 г. си купих един тел. със сключен договор към глобул. Използвах номера 2 години и след това прекратих, но не съм обърнала внимание на договора, в който е било отбелязано, че договора автоматично се подновява.
И днес получавам писмо, за неплатено задължение изпратено ми от някаква си измислено фирма sg-group.bg, т.е. трябва да платя тарифата, на която съм била + лихвата за 4 години назад...

Въпрос: Да платя ли задължението?

Луната е без курс, което означава, че нещата ще си останат такива каквито са, без развитие по въпроса. Няма да платиш парите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #8163 -: Август 26, 2011, 09:53:27 pm »
В писмото се съдържа и следното ;D

"Поради неплатените от вас задължения, вие попадате в списъка на фирми и частни лица, които са некоректни и ненадеждни платци. Отрицателна информация за вас ще бъде отразена в съответните бази данни в България и в Европа, както и в кредитния регистър на фирмата Сг Груп, до който имат достъп всички финансови институции."

Чувствам се, като най-големия престъплик в Бг  ;D

Не си първата, нито последната, която получава такова съобщение. То е стандартно. Аз за 10 стотинки неплатен данък съм получавала съобщение, че ще ми отнемат имуществото. хахахаха! За да платя тези 10 стотинки, трябваше да ми удържат 2 лв. банкова такса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8164 -: Август 26, 2011, 09:59:58 pm »
Аз за 10 стотинки неплатен данък съм получавала съобщение, че ще ми отнемат имуществото. хахахаха! За да платя тези 10 стотинки, трябваше да ми удържат 2 лв. банкова такса.

Welcome in BG!  :rakeattack: ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8165 -: Август 27, 2011, 06:45:23 pm »
Ти си била голям оптимист  :P - само 6 месеца си поставяш за срок. Или защото толкова е срокът на давност в хорарната астрология?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8166 -: Август 27, 2011, 06:53:41 pm »
"Как" предполага, че събитието ще се случи (освен ако отговорът е "никак"). Първо да проверим "дали" и после "как", предлагам аз. ;)

« Отговор #8167 -: Август 27, 2011, 07:14:58 pm »
Квартирата е за твоя приятел-студент, нали? За да знам кой дом да гледам. Луната излиза от квадрат с неговия управител Юпитер (У11), който е в знака на Луната - вижда се, че въпросът е от голямо значение за него и че досега не е разрешен успешно. Луната отива към секстил с твоя управител Сатурн в екзалтация по знак - мисля, че ти ще му помогнеш да си намери квартира. Последният аспект на Луната (ако гледаме само планетите от септернера) е съвпад с Меркурий. Взимам 11-ти дом за приятеля, 4-ти от 11-ти, т.е. 2-ри за дома на приятеля и сега има различни варианти за квартирата му - 2-ри от негов 4-ти, 3-ти от негов 4-ти, 4-ти негов от 4-ти. Аз ще пробвам с последния (или последните два), така че Меркурий се явява управител на неговата квартира. Следователно има директен пренос на светлина между Сатурн (ти) и Меркурий (неговат квартира). Затова предполагам, че именно ти ще намериш кваритарата му или с твоя помощ. В допълнение към това Меркурий е вече директен. Ретроградието му би могло да показва затруднения в търсенето. Сега, след смяната на посоката, нещата би трябвало да тръгнат напред. Успех!

« Отговор #8168 -: Август 28, 2011, 05:38:58 pm »
Предварително се извинявам, че ще пусна отново хорарен въпрос в рамките на 3 дни...

Получих мейл от моя приятелка американка, която споделя, че ще ми изпрати нещо, което ще мога да взема със себе си в университета, стана ми интересно и затова пускам хорар :-[

Въпрос: Какво ще ми изпрати J.?

Благодаря!

Предположения от мен: тефтер, химикал...
« Последна редакция: Август 28, 2011, 05:44:26 pm от romantica »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8169 -: Август 28, 2011, 05:43:57 pm »
Получих мейл от моя приятелка американка, която споделя, че ще ми изпрати нещо, което ще мога да взема със себе си в университета, стана ми интересно и затова пускам хорар :-[

Не бързай да си поръчваш лаптоп.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8170 -: Август 28, 2011, 05:47:02 pm »
Лилиииииии, наистина ли може да е лаптоп  :o :o :o
Олеее, звучи невероятно иначе първата ми мисъл беше точно това ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8171 -: Август 28, 2011, 05:52:47 pm »
Пошегувах се, не знам. Но това бе първата мисъл, която ми мина през ума преди да видя хорара.
Иначе лично на мен хорарът не ми "говори". Луната, ако приемем, че тя има отношение към вещта, е в доста специфична позиция - скрила се е в сянката на Слънцето, не се вижда. А последният аспект, който й предстои, е опозиция с ретро Нептун във 2 дом. Така че има голяма вероятност да се заблудим в тълкуването.
Последният разходящ аспект на Луната е бил съвпад с Меркурий, може пък да се окаже и някой аксесоар по аналогиите на тази планета.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8172 -: Август 28, 2011, 05:57:38 pm »
Лили, много ти благодаря :blink:
Ще изчакам тогава още за лаптопа до 11 септ.

На мен ми стана интересно, защото друг път винаги ми пише - "изпращам ти малко пакетче за РД", например. За 1 път, толкова загадъчно ми звучи...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8173 -: Август 28, 2011, 06:00:17 pm »
Изчакай да видиш и други мнения, ако се включи някой с повече опит в хорарната астрология.
С хорари почти не се занимавам, повече от любопитство ги гледам, не ме влече този дял от астрологията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8174 -: Август 28, 2011, 11:33:16 pm »
Сопрете се малко с тия новолунни хорари, изчакайте да отмине съвпадът на светилата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8175 -: Август 29, 2011, 12:09:14 am »
Новолунието може да показва, че трябва да изчистиш всичко старо, да приключиш със стари дела и да започнеш наново да градиш пътя пред теб. След новолунието Луната ще съвпадне с твоя управител Венера, което бих тълкувала като възможност да вземеш инициативата по въпроса в твои ръце. Венера е в падение по знак и изгорена от Слънцето. Това би могло да означава, че в момента си затруднена да виждаш и оценяваш правилно положението (което не е добро явно). Венера е в 5-ти дом, но MC попада във Водолей. Кариера по Уран, свързана с творческа дейност, как би ти се сторила? Астрология, уеб дизайн, някакъв вид иноваторство, модерно изкувство? Или по-скоро само по Уран. Инженер става ли ти се?... Предния път като зададе въпроса за кариерата, от хорара ясно си личеше, че психологията ти подхожда.

« Отговор #8176 -: Август 29, 2011, 03:22:13 pm »
Може ли малко помощ, преди да съм се втурнала в някоя глупост?!
Въпросът е ''Ще се получи ли нещо повече от приятелство между мен и *назования по име*?"
Как ви изглежда ситуацията?
Благодаря!  :wub:

« Отговор #8177 -: Август 29, 2011, 05:49:59 pm »
Квартирата е за твоя приятел-студент, нали? За да знам кой дом да гледам. Луната излиза от квадрат с неговия управител Юпитер (У11), който е в знака на Луната - вижда се, че въпросът е от голямо значение за него и че досега не е разрешен успешно. Луната отива към секстил с твоя управител Сатурн в екзалтация по знак - мисля, че ти ще му помогнеш да си намери квартира. Последният аспект на Луната (ако гледаме само планетите от септернера) е съвпад с Меркурий. Взимам 11-ти дом за приятеля, 4-ти от 11-ти, т.е. 2-ри за дома на приятеля и сега има различни варианти за квартирата му - 2-ри от негов 4-ти, 3-ти от негов 4-ти, 4-ти негов от 4-ти. Аз ще пробвам с последния (или последните два), така че Меркурий се явява управител на неговата квартира. Следователно има директен пренос на светлина между Сатурн (ти) и Меркурий (неговат квартира). Затова предполагам, че именно ти ще намериш кваритарата му или с твоя помощ. В допълнение към това Меркурий е вече директен. Ретроградието му би могло да показва затруднения в търсенето. Сега, след смяната на посоката, нещата би трябвало да тръгнат напред. Успех!
Май няма да стане нищо и нищо няма да намерят. А и се отказаха да търсят квартира за трима (т.е. да включат и мене), тъй като не съм си намерил, нито съм бил приет за студент и нямали гаранции за мене.  :'( :'( :'(

Много съжалявам да го прочета и се надявам да не е окончателно. Не се шегувам като казвам, че не съм професионален астролог и греша. Едното ми предположение е, че забавянето идва от стационарността на Меркурий в хорара. Другото, което би могло да е проблем, е последният аспект на Луната - опозици с Нептун, което може да се тълкува като разочарование. Дано не е това... В друг форум бях ти отговорила, че ти ще си намериш квартира и се придържам към тогавашния си отговор.

« Отговор #8178 -: Август 29, 2011, 05:51:51 pm »
Ласт Кис, Венера (той) и Марс (ти) ще имат секстил. Надявам се това да е достатъчно за ДА.

« Отговор #8179 -: Август 29, 2011, 05:56:04 pm »
Ласт Кис, Венера (той) и Марс (ти) ще имат секстил. Надявам се това да е достатъчно за ДА.

Благодаря ти, Мирабелла!
Дано!  :wub: