Квартирата е за твоя приятел-студент, нали? За да знам кой дом да гледам. Луната излиза от квадрат с неговия управител Юпитер (У11), който е в знака на Луната - вижда се, че въпросът е от голямо значение за него и че досега не е разрешен успешно. Луната отива към секстил с твоя управител Сатурн в екзалтация по знак - мисля, че ти ще му помогнеш да си намери квартира. Последният аспект на Луната (ако гледаме само планетите от септернера) е съвпад с Меркурий. Взимам 11-ти дом за приятеля, 4-ти от 11-ти, т.е. 2-ри за дома на приятеля и сега има различни варианти за квартирата му - 2-ри от негов 4-ти, 3-ти от негов 4-ти, 4-ти негов от 4-ти. Аз ще пробвам с последния (или последните два), така че Меркурий се явява управител на неговата квартира. Следователно има директен пренос на светлина между Сатурн (ти) и Меркурий (неговат квартира). Затова предполагам, че именно ти ще намериш кваритарата му или с твоя помощ. В допълнение към това Меркурий е вече директен. Ретроградието му би могло да показва затруднения в търсенето. Сега, след смяната на посоката, нещата би трябвало да тръгнат напред. Успех!