Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166750 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8200 -: Август 30, 2011, 05:51:32 pm »
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4078271

Дано ги последват и SG Group.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #8201 -: Август 30, 2011, 07:20:25 pm »
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4078271

Дано ги последват и SG Group.  ;D

Ти още ли вярваш, че нещо ще им " направят " - погледни ги кави са,
всички бивши служители на силовите М-ва и бивши Олимпийски надежди  :-[
( все " свои"  хора )
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8202 -: Август 30, 2011, 07:26:57 pm »
За съжаление си права... Тук трябва да си "свой" човек, за да успееш и да минаваш все между капките.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8203 -: Август 31, 2011, 09:00:06 am »
Скъпи момичета, днес сутринта ми се случи неща очаквано от мен, но все пак точно днес на празник...
Та въпрос - ще се примирят ли нашите и ще приемат ли нещата, каквито са?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8204 -: Август 31, 2011, 10:34:38 am »
Ако все пак е по-правилно да се направи хорара на часа, в който реших да ви задам въпроса - той е 8,35ч.

« Отговор #8205 -: Август 31, 2011, 01:32:57 pm »
Дам, за 8:35 е хорарната карта. Горната (за часа на случката) се нарича събитийна. В този случай двете не се различават съществено.

Луната ще направи съвпад със Сатурн на изгорения път. Може да им е неприятно, може да ги "изгаря", но ще се примирят. Може и да повикат малко (Луната има опозиция с Марс след това), но в крайна сметка нещата ще се разрешат мирно. Луната и Юпитер (баща ти - 4-ти дом) имат общ диспозитор, последният аспект на Луната е секстил с Мерукирй (10-ти дом - майка ти). Мисля, че тя ще приеме нещата по-лесно и бързо. Баща ти малко се дърпа (Юпитер е ретрограден) и преувеличава нещата (Юпитер е в знака на екзалтация на Луната - същината на въпроса), но мисля, че майка ти ще го убеди да погледне философски на нещата.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8206 -: Август 31, 2011, 07:24:45 pm »
Надявам се да си права, само ме изненада, че майка ми по-лесно ще приме нещата, защото тя е по-крайната, но знае ли човек!

« Отговор #8207 -: Август 31, 2011, 07:50:16 pm »
Това е проблемът, че в някои школи 4-ти дом съответства на бащата, 10-ти на майката, а в други е точно обратното. В класическата хорарна астрология обикновено се взима първия вариант. Като спорът кой е по-прав няма отговор, всеки сам избира коя школа да следва. Трябваше да формулирам отговора така: "Единият ти родител ще го приеме по-леко" без да се ангажирам кой по-точно. ;D

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8208 -: Август 31, 2011, 10:25:32 pm »
Ахааа, така става! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8209 -: Септември 07, 2011, 02:08:20 pm »
Колеги, пускам един хорар за упражнение.
Ако някой има желание да се включи, ще съм благодарна.  :blink:

Въпросът е "Ще бъде ли успешна тази бременност?" (не знам дали правилно го задавам)

7 септември 2011
14.00 часа, Варна

Не съм сгазила лука, сега да не си помислите нещо  :P... Става въпрос за жена, която все още не мога да дефинирам като роднина или близка, но най-вероятно ще стане част от семейството ни.  :blink:
Така че мисля, че може да я разгледаме по 7 дом. Или?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #8210 -: Септември 07, 2011, 03:05:37 pm »
Лили, сигурна ли си, че жената е бременна ?
Меркурий е в опозиция на Нептун, Луната идва от
квадрат със Сатурн и отива към квадрат с Лилит
( има ли някакви други амбиции в случая ? )
Естествени минерали и амулети

« Отговор #8211 -: Септември 07, 2011, 03:09:10 pm »
Може ли малко помощ, преди да съм се втурнала в някоя глупост?!
Въпросът е ''Ще се получи ли нещо повече от приятелство между мен и *назования по име*?"
Как ви изглежда ситуацията?
Благодаря!  :wub:

Да кажа по този хорар, че вече нещата ми се изясниха  ;D
Той се сдобри с приятелката си, а с него ще сме си само приятели. Не постъпи много честно преди, но каза че тогава говорил така, понеже мислел, че ще къса с гаджето си. Както и да е.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8212 -: Септември 07, 2011, 03:21:27 pm »
Лили, сигурна ли си, че жената е бременна ?
( има ли някакви други амбиции в случая ? )

Възможно е да има, макар че от самото начало приех с огромна радост новината, а и честно казано не ми изглежда такъв човек. По принцип рано е да се каже, срокът е много малък, няма и един месец все още.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #8213 -: Септември 07, 2011, 03:31:03 pm »
Лили, тогава въпросът не би ли трябвало да бъде друг ?  :-\

« Отговор #8214 -: Септември 07, 2011, 03:34:58 pm »
Въпросът е ''Ще се получи ли нещо повече от приятелство между мен и *назования по име*?"

Той се сдобри с приятелката си, а с него ще сме си само приятели. Не постъпи много честно преди, но каза че тогава говорил така, понеже мислел, че ще къса с гаджето си. Както и да е.  :blink:

Ласт Кис, извинявай, че те подведох. :(

Лили, по твоя хорар съм раздвоена. От една страна У11 Венера (управител на бременността) е в падение по знак и изгорена от Слънцето (сепариращ аспект). От друга, Луната няма специално отношение към Венера по знак, но е на път да направи точен тригон с нея. Така ми изглежда, че бременността може да не е от най-леките, то пък обстоятелствата (Луната) няма й вредят. Меркурий няма сходящи аспекти с планети от септернера, само опозиция с Нептун (както писа Муунлейди, да не би да не е бременна всъщност?). Луната идва от квадрат със Сатурн - управител на 4-ти от неин 5-ти дом и след аспекта с Венера има опозиция с Марс по оста 2-8 дом. Това е и последният аспект на Луната. Опозиции с Марс ми притесняват от гледна точка на спонтанни работи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8215 -: Септември 07, 2011, 03:40:41 pm »
Да, странен хорар наистина.
Възможно е негативните аспекти да са отражение на моите притеснения, напоследък пребивавам в доста психически натоварен период и ме обземат разни съмнения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8216 -: Септември 07, 2011, 03:46:53 pm »
Лили, тогава въпросът не би ли трябвало да бъде друг ?  :-\

Честно казано, не се сетих как по-точно мога да го формулирам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8217 -: Септември 07, 2011, 05:08:39 pm »

Ласт Кис, извинявай, че те подведох. :(

Не се притеснявай,Мирабелла!Благодаря, че ми отговори тогава на теб и на Дивна! :wub:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8218 -: Септември 07, 2011, 10:59:15 pm »
За да не тормозя пак Стела с въпроси, но защото иведнъж изникна добре оформен и осъзнат въпрос, ще го пусна тук.

Та осъзнах, че да обичам ми липсва и затова реших да поmитам - ще намеря ли скоро любовта?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8219 -: Септември 07, 2011, 11:02:10 pm »

Та осъзнах, че да обичам ми липсва и затова реших да поmитам - ще намеря ли скоро любовта?

Понеже в друга тема стана въпрос за баща ти - отърви се от негативните вярвания и психичните травми, останали ти от баща ти, промени си мисленето и тогава има шанс за подходящ парнтьор. Усъмни се във всичко, което баща ти ти е казвал и след известно време прецени сама което от това, което ти е казвал може да се приеме за вярно и кое не може и отсей негативното.